- 28 Mart 2020
- 6.008
- 23.893
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.281
Bankada makas var 20tl kadar. kuyumcuda bu 30 yada 40 lirayı buluyorMakas diye bir şey varmış herhalde, bankadan çok fazla kesinti oluyormuş. Bu konuda bir bilginiz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bankada makas var 20tl kadar. kuyumcuda bu 30 yada 40 lirayı buluyorMakas diye bir şey varmış herhalde, bankadan çok fazla kesinti oluyormuş. Bu konuda bir bilginiz var mı
O zaman banka daha karlı oluyor.Bankada makas var 20tl kadar. kuyumcuda bu 30 yada 40 lirayı buluyor
Topigin asıl üyesi çağırmis, bir selam vereyimkaramelli_turta
K kahvemsi mutluluk
kronikuykucu
@DDaffodil
mavimli
@sempatik_kiz
ve yazmadigim tüm kizlar gelin artik yine
alisdimi krese?hello nasılsın asmincim arada bakıp göz gezdirip cıkıyorum canım ben de özledim sizi sık sık yazmayınca ne yazsam bılemıyorum yazmadan cıkıverıyorum ben de cok ozledım sizii oğlum krese basladı gorusmeyeli 20 gün olacak epey kosturmalı gecıyor gunler
Sadece cagirma degil, elimde terlikle bekliyorum, hepinizin haberi olaTopigin asıl üyesi çağırmis, bir selam vereyim
Okuyorum ama yazmaya vaktim kalmiyor.
İşler çok yoğun, terfiden sonra sorumluluklar çok arttı. Haftasonu da ev, eş derken nasıl zaman geçiyor anlamıyorum
Yaz da bitti tabi
Hep bir hesap kitap durumları, evde ev işte şirket bütçesi derken geçiyor
Hiçbir bilgim yok maas aldığım bankadan aliyorum benO zaman banka daha karlı oluyor.
Peki her banka aynı mıdır? Hangi bankanın döviz ve altın hesapları daha iyi olur?
Merhaba canimMerhaba kızlar nasılsınız özledim hepinizi. Çok girmiyorum kkya uzun zamandır. Var mı değişik haberler? Ben de herşey aynı.
Canim ya kolay gelsinTopigin asıl üyesi çağırmis, bir selam vereyim
Okuyorum ama yazmaya vaktim kalmiyor.
İşler çok yoğun, terfiden sonra sorumluluklar çok arttı. Haftasonu da ev, eş derken nasıl zaman geçiyor anlamıyorum
Yaz da bitti tabi
Hep bir hesap kitap durumları, evde ev işte şirket bütçesi derken geçiyor
Asmincigim çağırmış koştum geldimkaramelli_turta
K kahvemsi mutluluk
kronikuykucu
@DDaffodil
mavimli
@sempatik_kiz
ve yazmadigim tüm kizlar gelin artik yine
Cok gecmis olsun canimSelâm kızlar
Benim günlerim de epey yoğun ve tempolu geçiyor,
Sabahne zaman 6 oluyor akşam ne zaman 23 koşuyor resmen.
Ogluslarla ilgileniyorum.
Malûm alışma sürecinde küçüğüm biraz özlüyor ilkokulu ve ortami alışma dönemi sorunsuz olur ins
Bu sabah da rahatsızdı hafif,okula gönderdik ama babasını aramış idare gitti aldı tâbi.
Öğlenden sonra daha iyiydi.
Gelmeseydin kulagindan cekipte getircektim artik zatenAsmincigim çağırmış koştum geldim
Sağol cnm salgin var zaten.Cok gecmis olsun canim
Burda su an resmen her ikinci kisi nezle. Bende kaptim tabi Yarini atlatirsam 3 gün evdeyim. Toparlarim ozamana kadar.
Cocuklar bizden hizli yeniliklere alisiyorlar, eminim oglusunda öyledir
Komsularin nasil? Tanisdiniz mi?
alıstı canım cok sukur ama on gundur hasta ya mikroplarla anca tanısıyor ınsAllah cabucak ıyılesırde bız de rahatlarız her seyin başı sağlıkalisdimi krese?
Yazmadan cikma canim, bi hello bile yazsan güzel olur. Özlet me kendini
süper olmus öyleseSağol cnm salgin var zaten.
Sana da geçmiş olsun.
Oğlum okulunu ,öğretmenlerini çok sevdi de yakın arkadaşlarini özlüyor.
Yoksa düzene alıştı.
Aynı kat komşularım ile tanıştık ve üst kat.
Üst kattaki teyzenin benimkiyle bir yaş arali torunu var tatil günleri hep benimkini de çağırıyor oynamaya :) onlar da gocmenmis ayrica kan mi çekiyor demekki
bizimkide öyledi ilk aylar sürekli nezleydi öksürük vardi. Gitdikce daha iyi oluyor amaalıstı canım cok sukur ama on gundur hasta ya mikroplarla anca tanısıyor ınsAllah cabucak ıyılesırde bız de rahatlarız her seyin başı sağlık
Devlet okullarinda pek fark yok burda canim. Ben olsam yakinimdakini secerdim.Günaydın kızlar iyi pazarlar burda havalar soğudu iyice.
Bu ay işler de yoğunlaşiyor benim. Nisana kadar epey yoğun.
Çocuklarimi da ilkokula yazdiracagim iki haftaya. Tabi benimkilerin okulu 2023 Ağustosta başlıyor ama burda çok önceden yapılıyor bu işlemler.
Çok kararsız kaldık okul konusunda. En yakınimizda (yürüyerek 7-8 dakika) ama ortalama bir okul mu 20 dakikalık mesafede (otobüs artı 7 dakika yürüyüş) ama iyi bir okul mu? Ne dersiniz? Bu okulların ikisi de devlet okulu. Öyle özel okul olayı pek yok burda. Iyi ki de yok. Ha bir de ilkokul 6 sene burda.