Altın biriktirmeye başlıyoruzz

hello nasılsın asmincim arada bakıp göz gezdirip cıkıyorum canım ben de özledim sizi sık sık yazmayınca ne yazsam bılemıyorum yazmadan cıkıverıyorum ben de cok ozledım sizii oğlum krese basladı gorusmeyeli 20 gün olacak epey kosturmalı gecıyor gunler
alisdimi krese?
Yazmadan cikma canim, bi hello bile yazsan güzel olur. Özlet me kendini 😘

Topigin asıl üyesi çağırmis, bir selam vereyim 💞
Okuyorum ama yazmaya vaktim kalmiyor.
İşler çok yoğun, terfiden sonra sorumluluklar çok arttı. Haftasonu da ev, eş derken nasıl zaman geçiyor anlamıyorum
Yaz da bitti tabi 😥
Hep bir hesap kitap durumları, evde ev işte şirket bütçesi derken geçiyor
Sadece cagirma degil, elimde terlikle bekliyorum, hepinizin haberi ola 😂
Benimde günlerim gercekten cok yogun geciyor, anca gece uyumadan 5 dakika okuyup yaza biliyorum. Geri dönün artik bacim 😁😘

O zaman banka daha karlı oluyor.
Peki her banka aynı mıdır? Hangi bankanın döviz ve altın hesapları daha iyi olur?
Hiçbir bilgim yok maas aldığım bankadan aliyorum ben
Merhaba kızlar nasılsınız özledim hepinizi. Çok girmiyorum kkya uzun zamandır. Var mı değişik haberler? Ben de herşey aynı.
Merhaba canim
Topigin asıl üyesi çağırmis, bir selam vereyim 💞
Okuyorum ama yazmaya vaktim kalmiyor.
İşler çok yoğun, terfiden sonra sorumluluklar çok arttı. Haftasonu da ev, eş derken nasıl zaman geçiyor anlamıyorum
Yaz da bitti tabi 😥
Hep bir hesap kitap durumları, evde ev işte şirket bütçesi derken geçiyor
Canim ya kolay gelsin
Eski isyerin vermedi dimi tazminatını
Bende çok yoğunum bu ara evde aksam oturmam 10u buluyor oglanin ödevleri falan. sonrada yoruluyorum uykum geliyor. Böylede hayat çok keyifsiz oluyor

Selâm kızlar 💙
Benim günlerim de epey yoğun ve tempolu geçiyor,
Sabahne zaman 6 oluyor akşam ne zaman 23 koşuyor resmen.
Ogluslarla ilgileniyorum.
Malûm alışma sürecinde küçüğüm biraz özlüyor ilkokulu ve ortami alışma dönemi sorunsuz olur ins
Bu sabah da rahatsızdı hafif,okula gönderdik ama babasını aramış idare gitti aldı tâbi.
Öğlenden sonra daha iyiydi.

Selâm kızlar 💙
Benim günlerim de epey yoğun ve tempolu geçiyor,
Sabahne zaman 6 oluyor akşam ne zaman 23 koşuyor resmen.
Ogluslarla ilgileniyorum.
Malûm alışma sürecinde küçüğüm biraz özlüyor ilkokulu ve ortami alışma dönemi sorunsuz olur ins
Bu sabah da rahatsızdı hafif,okula gönderdik ama babasını aramış idare gitti aldı tâbi.
Öğlenden sonra daha iyiydi.
Cok gecmis olsun canim 😘
Burda su an resmen her ikinci kisi nezle. Bende kaptim tabi 😁 Yarini atlatirsam 3 gün evdeyim. Toparlarim ozamana kadar.
Cocuklar bizden hizli yeniliklere alisiyorlar, eminim oglusunda öyledir 🧿
Komsularin nasil? Tanisdiniz mi?

Cok gecmis olsun canim 😘
Burda su an resmen her ikinci kisi nezle. Bende kaptim tabi 😁 Yarini atlatirsam 3 gün evdeyim. Toparlarim ozamana kadar.
Cocuklar bizden hizli yeniliklere alisiyorlar, eminim oglusunda öyledir 🧿
Komsularin nasil? Tanisdiniz mi?
Sağol cnm salgin var zaten.
Sana da geçmiş olsun.
Oğlum okulunu ,öğretmenlerini çok sevdi de yakın arkadaşlarini özlüyor.
Yoksa düzene alıştı.
Aynı kat komşularım ile tanıştık ve üst kat.
Üst kattaki teyzenin benimkiyle bir yaş arali torunu var tatil günleri hep benimkini de çağırıyor oynamaya :) onlar da gocmenmis ayrica kan mi çekiyor demekki 😬

Sağol cnm salgin var zaten.
Sana da geçmiş olsun.
Oğlum okulunu ,öğretmenlerini çok sevdi de yakın arkadaşlarini özlüyor.
Yoksa düzene alıştı.
Aynı kat komşularım ile tanıştık ve üst kat.
Üst kattaki teyzenin benimkiyle bir yaş arali torunu var tatil günleri hep benimkini de çağırıyor oynamaya :) onlar da gocmenmis ayrica kan mi çekiyor demekki 😬
süper olmus öylese 😁

Selam kizlar,

bugün cocuklar yine bi bende, bi komsumdaydi. Böylece herimiz bari bir kac saat kafa dinliyoruz 😂 öglende sagolsun benide cagirdi bi kahve ictik birlikte, dünde o bendeydi. Ayni binada insanin bir arkadasi olmasi harika ya. Terlikleri giy iki kat in, vardin bile 😁
Gün sirasini degistirmistik, bugün ondaydi, gelecek ay da bende. Onu ve panel paralarini birlestirip kizima altin almak istiyorum. Umarim araya birsey girmezde ala bilirim.
Enfation burdads gitdikce zorluyor bizi, rusyada gas satisini kesince bu kis bir cok sirketin kapanmasi bekleniyor, buda büyük bir issizlige sebeb ola bilir. Belediyeye basladigima yine sükür etdim. Bizim islerimiz baya garanti, en azindan.
Sizde durumlar nasil? Bu zamlarla nasil geciniyorsunuz? Nasil kenara ata biliyorsunuz?

Günaydın kızlar iyi pazarlar ❣️ burda havalar soğudu iyice.
Bu ay işler de yoğunlaşiyor benim. Nisana kadar epey yoğun.
Çocuklarimi da ilkokula yazdiracagim iki haftaya. Tabi benimkilerin okulu 2023 Ağustosta başlıyor ama burda çok önceden yapılıyor bu işlemler.
Çok kararsız kaldık okul konusunda. En yakınimizda (yürüyerek 7-8 dakika) ama ortalama bir okul mu 20 dakikalık mesafede (otobüs artı 7 dakika yürüyüş) ama iyi bir okul mu? Ne dersiniz? Bu okulların ikisi de devlet okulu. Öyle özel okul olayı pek yok burda. Iyi ki de yok. Ha bir de ilkokul 6 sene burda.

Günaydın kızlar iyi pazarlar ❣️ burda havalar soğudu iyice.
Bu ay işler de yoğunlaşiyor benim. Nisana kadar epey yoğun.
Çocuklarimi da ilkokula yazdiracagim iki haftaya. Tabi benimkilerin okulu 2023 Ağustosta başlıyor ama burda çok önceden yapılıyor bu işlemler.
Çok kararsız kaldık okul konusunda. En yakınimizda (yürüyerek 7-8 dakika) ama ortalama bir okul mu 20 dakikalık mesafede (otobüs artı 7 dakika yürüyüş) ama iyi bir okul mu? Ne dersiniz? Bu okulların ikisi de devlet okulu. Öyle özel okul olayı pek yok burda. Iyi ki de yok. Ha bir de ilkokul 6 sene burda.
Devlet okullarinda pek fark yok burda canim. Ben olsam yakinimdakini secerdim.

X