- 5 Eylül 2022
- 98
- 71
- 28
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.261
Afiyetle yiyin canim.Güle güle kullanılsın alınanlar yapılanlar
Kışlık alışverişe bende erken başlayacağım zira herşeye hergün zam geliyorken bir an önce eksikleri tamamlamak lazım diyorum.
Buzluğa, konserveye yapılanlar resmen kurtarici
Anneciğim ile kv cigim de yapti da tüketiyoruz bizde
cocuklar cok cabuk adapte oluyor yeniliklere canim, ama tabi Anne yüregiSelâm kizlarrr
Oh geldi çattı haftasonu.
Okullar başladı tam gaz.
Küçüğüme bir taraftan zor mu oluyor diye düşünmeden edemiyorum.
Muhit değişti,okul değişti, arkadaşları öğretmenleri değişti ilk hafta sıkıntısız bir şekilde geçti çok şükür. Zaten uyumlu bir çocuk olsa da yine de aklım onda.
Kışlık alisverislerimize başlayacağım.
Evin eksikleri de epey tamamlandı.
Durumlar böyle
Birikim hâlâ yok yerinde sayıyor.
Anca gelen gideni karşılıyor.
Ekimi bekliyorum gelsin promosyon
bereketli olsun. Kenara atabildigin hersey kar dir.Kızlar ben de bu ay 1 çeyrek almayı planlıyorum. Çocuğumuz yok ve sadece eşim çalışıyor, her ay 1 çeyrek almak gibi bi planım var inşallah yapabilirim
Afiyetle yiyin canimGüle güle kullanılsın alınanlar yapılanlar
Kışlık alışverişe bende erken başlayacağım zira herşeye hergün zam geliyorken bir an önce eksikleri tamamlamak lazım diyorum.
Buzluğa, konserveye yapılanlar resmen kurtarici
Anneciğim ile kv cigim de yapti da tüketiyoruz bizde
tabiki kacaklardan biri yuvaya döndüİyi geceler kızlar beni hatrladinizmi
Çocuklarım için İnan aktif olamıyorum çok zor günlerden geçiyorum canım oğlum premature bir bebekti zaten astımıda olunca sürekli krizler geçiriyor basedemiyorum artık sürekli hastanede normal olan kızımdi oda şuan rahatsız gece uyuduktan sonra uykuda kusuyor kaç aydır böyle bişey bulamadılar doktorlar beyaz kan düşüklüğü vardı kan takviye ediyorlar ama midesine şimdide kamera ile bakacaklar canlarının sağlığı için elimden geleni yapıyorum ama sanki hiç bişey yapmiyormusum gibi hastalar ne yapacağımı bilmiyorum bazen isyan ediyorum sonra geri toparlanıyorum öyle geçiyor günlerim işte sen nasılsın canım napiyorsun kızın nasıltabiki kacaklardan biri yuvaya döndü
cocuklar nasil? Ne var ne yok?
canim cok üzüldüm böyle zor zamanlar gecirmenizeÇocuklarım için İnan aktif olamıyorum çok zor günlerden geçiyorum canım oğlum premature bir bebekti zaten astımıda olunca sürekli krizler geçiriyor basedemiyorum artık sürekli hastanede normal olan kızımdi oda şuan rahatsız gece uyuduktan sonra uykuda kusuyor kaç aydır böyle bişey bulamadılar doktorlar beyaz kan düşüklüğü vardı kan takviye ediyorlar ama midesine şimdide kamera ile bakacaklar canlarının sağlığı için elimden geleni yapıyorum ama sanki hiç bişey yapmiyormusum gibi hastalar ne yapacağımı bilmiyorum bazen isyan ediyorum sonra geri toparlanıyorum öyle geçiyor günlerim işte sen nasılsın canım napiyorsun kızın nasıl
Cok gecmis olsun canimÇocuklarım için İnan aktif olamıyorum çok zor günlerden geçiyorum canım oğlum premature bir bebekti zaten astımıda olunca sürekli krizler geçiriyor basedemiyorum artık sürekli hastanede normal olan kızımdi oda şuan rahatsız gece uyuduktan sonra uykuda kusuyor kaç aydır böyle bişey bulamadılar doktorlar beyaz kan düşüklüğü vardı kan takviye ediyorlar ama midesine şimdide kamera ile bakacaklar canlarının sağlığı için elimden geleni yapıyorum ama sanki hiç bişey yapmiyormusum gibi hastalar ne yapacağımı bilmiyorum bazen isyan ediyorum sonra geri toparlanıyorum öyle geçiyor günlerim işte sen nasılsın canım napiyorsun kızın nasıl
Sağolasın canım Allah razı olsun inşallahcanim cok üzüldüm böyle zor zamanlar gecirmenizehizir yardimciniz olsun canim Insallah ikisinede care bulurlarda yavrularin tez zamanda yine sagliklarina kavusurlar
Biz iyiyiz canim. Kuzda büyüdü sayilir, krese gidip geliyor. Hafta arasi cok vakit geciremiyorum onunla gec geliyorum isden. Haftasonu telafi etmege calisiyorum.
Bizde bir süre ekonomik olatak zorlandik, ama is yerinde eski is tercübelerimi tanidillari icin, iyi bir zam aldim, artik daha rahatiz.
Arada yazmaya calis canim özlet me kendini
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCok gecmis olsun canim
bencede bu kadar mola yeterSelam kizceler iyice bosladiniz burayı ya
HosgeldinizArkadaşlar nasıl birikim yapıyorsunuz?
Hiç birikim yapmayı beceremiyorum
Her ay 4-5 gram altın alayım diyorum ama fiziki mi alayım hesaptan mı alayım bilemediğimden altına ayırdığım parayı yemiş oluyorum bir şekilde
Bu konuda tavsiyeleriniz olur mu bana?
2022 bitmeden aranıza katılabiliyor muyum acaba
Makas diye bir şey varmış herhalde, bankadan çok fazla kesinti oluyormuş. Bu konuda bir bilginiz var mıHosgeldiniz
Evde saklamak çok güvenli değil
Ülkenin gidisati da durumu da şu an hiç iyi değil
Ben biraz bankadan biraz da fiziki alıyorum
Mesela 4 gr alacaksam 1 çeyrek 2 gr seklinde
hello nasılsın asmincim arada bakıp göz gezdirip cıkıyorum canım ben de özledim sizi sık sık yazmayınca ne yazsam bılemıyorum yazmadan cıkıverıyorum ben de cok ozledım sizii oğlum krese basladı gorusmeyeli 20 gün olacak epey kosturmalı gecıyor gunlerkaramelli_turta
K kahvemsi mutluluk
kronikuykucu
DDaffodil
mavimli
sempatik_kiz
ve yazmadigim tüm kizlar gelin artik yine