- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.721
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunAllah sifa versin. Hizir yardimciniz olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunAllah sifa versin. Hizir yardimciniz olsun canim
Hayırlı sabahlar bende bekleyim diyorum ama gittikçe artıyor her şeyin fiyatıGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hepinize bol bereketli bir hafta diliyorum
Sabah sabah piyasalar yine yükselişe geçti
3750 TL nakitim var.
Bugün 2 çeyrek kalan paraylada da gram alma niyetim vardı
Fakat alsammı yoksa altın alım fırsatı verirmi beklesemmi bilemedim
Zaten gram yalan oldu para denkleşmiyor
Uzun vadeli olacaksa pek de beklemeye gerek yok aslındaHayırlı sabahlar bende bekleyim diyorum ama gittikçe artıyor her şeyin fiyatı
Allah bereket versinMerhaba hanımlar,
Her şeyin fiyatı deli gibi fırladı. Ben yine de TLde tutmaktansa paramı dönüştürmeyi tercih ediyorum.
Bugün 500 Euro ve 1 gram aldım hesabımdan.
2 haftadır paramı tutuyordum, bugün almak nasip oldu.
Bundan sonra bir süre de olsa bu kadar yüklü alabilir miyim bilmiyorum, durumlar kötü bu ara maalesef. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
Bereketli olsunKizlar iyi aksamlar herkesin keyfi kacik durumlar malum.
Bugün 7 gram altin aldim birkac gun öncede 5 gram almistim. karamelli_turta 12 gram mart ayi bu kadar.
Sagolasin canim bebisin nasil oldu?Bereketli olsun
Oh oh Allah sohbetinizi arttirsin ne güzel insan cocuk olunca kocasiyla muhabbeti özlüyor valla. Biz de cocuklar uyuyunca keyif yapiyoruz ama ben cogunlukla uyuyakaliyorum. Dün adam konusurken lafini bitirmeden benim gözler kapandi, baktim beni dürtüyor hadi kalk yatalim diye. Dogruldum baktim bir saattir uyuyormusumGünaydin kizlar,
sabah 3:30a kadar kocayla sohbet etdik, tabi cocuk 6 da kalkinca sohbet etdiyimizede pisman olduk
Komsumun kizi bizde, oyun oynuyorlar.
Tez zamanda aksam olsunda uyuyayim diyorum
Dün annemi evine biraktik. Artik günler daha stresli olcak cocuk, yemek, alisveris.
Esim aksamlari beni isden aliyordu trene binniyeyim diye bu coronada. Benzi 2 € oldu, yarindan ihtibaren sadece sabah birlikte gitcez, ben aksam yine trenle döncem. Batariz yoksa benzin masrafiyla.
Büyüdü artık 26 haftalık olduSagolasin canim bebisin nasil oldu?
Korku degil heyecan alsin geliyor kucagina bebis yakinda insallahBüyüdü artık 26 haftalık oldu
Doğum yaklaştıkça benimde bir korku aldı tabi
Merhaba colombre ⚘Herkese iyi geceler
Biraz sıkıntılı zamanlar atlattık ama geçti çok şükür. Her şey normale döndü sayılır.
Allah can sağlığı versin geri kalan halloluyor.
Herkes iyidir inşallah.
Birikimin zorlaştığı günlerdeyiz,az çok demeden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Altın yine aldı başını gitti. 1 gram aldım bu ay. Allah bereket versin. Ne diyelim.