- 28 Mart 2020
- 6.017
- 23.931
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.761
Tesekkur ederim canimGüle güle kullan canım robotunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canimGüle güle kullan canım robotunu
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnmselamlar kızlar nasılsınız iki senedir kaça kaça en son ben de covıd oldum çok şükür cok hafif gecırıyorum ama stresi beni epey yordu annem babam kayınvalıdem bulastırdımmı bulastırmadımmı derken ruhen resmen çöktüm yani bugun 6.gunumuz cok sukur halimize
selamlar kızlar nasılsınız iki senedir kaça kaça en son ben de covıd oldum çok şükür cok hafif gecırıyorum ama stresi beni epey yordu annem babam kayınvalıdem bulastırdımmı bulastırmadımmı derken ruhen resmen çöktüm yani bugun 6.gunumuz cok sukur halimize
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnm
Allah razı olsun kızlar cok tesekkur ederim bütün hastalıklar gitsin gelmesin bidaha ınsAllah güzellikler olsun hep bizimleCok gecmis olsun canim.
Bende indirim kovalayıp alayım o zaman bir tanesempatik_kiz canim merhaba
Robotu denedim bugün hem sildi hem süpürdü. Şarjı 3.5 saatte doluyor. tam dolumla 150m2 evi süpürdü. O kadar pislik cikti ki inanamadım. Memnun kaldım canım düşünüyorsan
BencedeBende indirim kovalayıp alayım o zaman bir tane
Doğum öncesi istiyorum. Bu tarz hayat kolaylaştıran şeyler bir kadının kendine yaptığı en büyük yatırım bence
Ne güzel bir gün geçirmişsin canim sevindim.Iyi geceler kizlar
Bugün uykudan feragat edip alışverişe ciktik oğlum ile.
Oradan bergen filmine kaçtık
Vizyona girdiği Ilk günden beri gitmek istiyordum.
Of harikaydı.
Zaman bulursanız kesinlikle tavsiye ederim.
Her duyguyu sonuna kadar yaşadı yaşattı
Anneciğimin doğum günü hediyesini iade edince bugün onu da hallettim.
Pazar gideceğiz annem ve babama.
Gece ablamlar bizi evde birakinca biraz da bizde sohbete devam ettik ama doyamadık tabi doyulmuyor şu kardeşlere
Siz nasılsınız herkes iyidir inş.
cok tesekkurler turtişim sagolasın
Asmin ayni durumdayiz, annelerimizin ne kadar faydasi dokunuyormus, gidince daha cok anladim, Allah razi olsun onlardan.Selam kizlar,
annem gitdi bizim felegimiz sasti. Bekadar yardimi dokunuyordu simdi anladik, hic birseye yetisemiyoruz.
Kisa yazdiklarinizi okudum, aksam bende rahat yazarim umarim.
O kadar kusur kadı kızındada olurcok tesekkurler turtişim sagolasın
sempatik_kiz cnım bizde de robot supurge var üç ay oldu alalı aşırı memnunum tabiki kendi yaptıgın gıbı olmuyor arada savsakladıgı oluyor ama bence süper bi bulus bizimkinin markası da omid i8 pro hazneli. bakmak istersen, daha cok bütcem olsaydı roborock alırdım ben de ama.
cok tesekkur ederimSelam arkadaslar,
Colombre gecmis olsun
kronikuykucu gecmis olsun
Cennetmeyvesii bizde de roborock 5s max var, ben de memnunum, her seferinde haznesi doluyor. Yanliz sempatik_kiz in dedigi su damlatma olayi son birac aydir oluyor, ben ev degistirdik, petekler yerden onlarin uzerinden gectigi icin oluyordur diyordum ama genel bir problemmis o zaman. Ona ragmen iyi is cikariyor, pisman degilim aldigima.
Güle güle kulaann bacımmmGunaydin hanimlar
Bi cilginlik yapip 6 taksitle robot supurge aldım. Hafta içi evle uğraşmak zoruma gidiyor halimde kalmiyor en azından temiz gorunsun dedim