Altın biriktirmeye başlıyoruzz

selamlar kızlar nasılsınız iki senedir kaça kaça en son ben de covıd oldum çok şükür cok hafif gecırıyorum ama stresi beni epey yordu annem babam kayınvalıdem bulastırdımmı bulastırmadımmı derken ruhen resmen çöktüm yani bugun 6.gunumuz cok sukur halimize
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnm 🤲

Cok gecmis olsun canim.
selamlar kızlar nasılsınız iki senedir kaça kaça en son ben de covıd oldum çok şükür cok hafif gecırıyorum ama stresi beni epey yordu annem babam kayınvalıdem bulastırdımmı bulastırmadımmı derken ruhen resmen çöktüm yani bugun 6.gunumuz cok sukur halimize

Iyi geceler kizlar 🙋🏻‍♀️
Bugün uykudan feragat edip alışverişe ciktik oğlum ile.
Oradan bergen filmine kaçtık 😍
Vizyona girdiği Ilk günden beri gitmek istiyordum.
Of harikaydı.
Zaman bulursanız kesinlikle tavsiye ederim.
Her duyguyu sonuna kadar yaşadı yaşattı 😔
Anneciğimin doğum günü hediyesini iade edince bugün onu da hallettim.
Pazar gideceğiz annem ve babama.
Gece ablamlar bizi evde birakinca biraz da bizde sohbete devam ettik ama doyamadık tabi doyulmuyor şu kardeşlere 🧡

Siz nasılsınız herkes iyidir inş.

sempatik_kiz sempatik_kiz canim merhaba
Robotu denedim bugün hem sildi hem süpürdü. Şarjı 3.5 saatte doluyor. tam dolumla 150m2 evi süpürdü. O kadar pislik cikti ki inanamadım. Memnun kaldım canım düşünüyorsan
Bende indirim kovalayıp alayım o zaman bir tane
Doğum öncesi istiyorum. Bu tarz hayat kolaylaştıran şeyler bir kadının kendine yaptığı en büyük yatırım bence 😀

Bende indirim kovalayıp alayım o zaman bir tane
Doğum öncesi istiyorum. Bu tarz hayat kolaylaştıran şeyler bir kadının kendine yaptığı en büyük yatırım bence 😀
Bencede😂
Keşke önce alsaydım dedirtti
Birde istediğin yeri seçiyorsun sadece orayı supuruyor mesela harika bence.

Iyi geceler kizlar 🙋🏻‍♀️
Bugün uykudan feragat edip alışverişe ciktik oğlum ile.
Oradan bergen filmine kaçtık 😍
Vizyona girdiği Ilk günden beri gitmek istiyordum.
Of harikaydı.
Zaman bulursanız kesinlikle tavsiye ederim.
Her duyguyu sonuna kadar yaşadı yaşattı 😔
Anneciğimin doğum günü hediyesini iade edince bugün onu da hallettim.
Pazar gideceğiz annem ve babama.
Gece ablamlar bizi evde birakinca biraz da bizde sohbete devam ettik ama doyamadık tabi doyulmuyor şu kardeşlere 🧡

Siz nasılsınız herkes iyidir inş.
Ne güzel bir gün geçirmişsin canim sevindim.
Malesef dışarı -7derece kar tipi ne ararsan var evden markete gidemiyoruz🤣
Bahar gel artık ya🥲

kronikuykucu kronikuykucu geçmiş olsun canım.
Ofkacsak da yakaliyor :KK43:
Hafif geçirmeme sevindim en azından
cok tesekkurler turtişim sagolasın

sempatik_kiz sempatik_kiz cnım bizde de robot supurge var üç ay oldu alalı aşırı memnunum tabiki kendi yaptıgın gıbı olmuyor arada savsakladıgı oluyor ama bence süper bi bulus:KK48: bizimkinin markası da omid i8 pro hazneli. bakmak istersen, daha cok bütcem olsaydı roborock alırdım ben de ama.

Selam kizlar,

annem gitdi bizim felegimiz sasti. Bekadar yardimi dokunuyordu simdi anladik, hic birseye yetisemiyoruz.
Kisa yazdiklarinizi okudum, aksam bende rahat yazarim umarim.
Asmin ayni durumdayiz, annelerimizin ne kadar faydasi dokunuyormus, gidince daha cok anladim, Allah razi olsun onlardan.

Selam arkadaslar,
Colombre Colombre gecmis olsun
kronikuykucu kronikuykucu gecmis olsun
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii bizde de roborock 5s max var, ben de memnunum, her seferinde haznesi doluyor. Yanliz sempatik_kiz sempatik_kiz in dedigi su damlatma olayi son birac aydir oluyor, ben ev degistirdik, petekler yerden onlarin uzerinden gectigi icin oluyordur diyordum ama genel bir problemmis o zaman. Ona ragmen iyi is cikariyor, pisman degilim aldigima.

Annemlersiz ilk haftayi atlattik sukur, sabah hep birlikte evden cikip cocuklari okullarina birakiyoruz sonra islere dagiliyoruz. Aksam da esim kizi okulundan, oglani da arkadasinin evinden alip eve geciyor. Kiz da okulunu sevdi, ayrilirken yine gelecegim diyormus. Tabi hastalandi hemen ama saliya kadar toparlar gibi.

cok tesekkurler turtişim sagolasın

sempatik_kiz sempatik_kiz cnım bizde de robot supurge var üç ay oldu alalı aşırı memnunum tabiki kendi yaptıgın gıbı olmuyor arada savsakladıgı oluyor ama bence süper bi bulus:KK48: bizimkinin markası da omid i8 pro hazneli. bakmak istersen, daha cok bütcem olsaydı roborock alırdım ben de ama.
O kadar kusur kadı kızındada olur
Zaten biz bile savsaklamaka için almıyormuyuz bu robotu :KK70:

Selam arkadaslar,
Colombre Colombre gecmis olsun
kronikuykucu kronikuykucu gecmis olsun
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii bizde de roborock 5s max var, ben de memnunum, her seferinde haznesi doluyor. Yanliz sempatik_kiz sempatik_kiz in dedigi su damlatma olayi son birac aydir oluyor, ben ev degistirdik, petekler yerden onlarin uzerinden gectigi icin oluyordur diyordum ama genel bir problemmis o zaman. Ona ragmen iyi is cikariyor, pisman degilim aldigima.
cok tesekkur ederim

X