Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bankadaki 43 eur yu bozdurup gr altına çevirdim. Sadece fiziki döviz alıp, bankada eldeki paraya göre altın alacağım.birikim olarak düşündüğüm için altının dövize göre daha iyi getirisi olduğunu düşünüyorum.
Eldeki parayı da harcamamak için, altın parası birikmesini beklememek için döviz yapacağım sadece

Bankadaki 43 eur yu bozdurup gr altına çevirdim. Sadece fiziki döviz alıp, bankada eldeki paraya göre altın alacağım.birikim olarak düşündüğüm için altının dövize göre daha iyi getirisi olduğunu düşünüyorum.
Eldeki parayı da harcamamak için, altın parası birikmesini beklememek için döviz yapacağım sadece
Bende altının dövize göre daha çok kazandırdığını düşünüyorum.
Altın alabilecek kadar param varsa fiziki altın alıyorum
Eğer yoksa elimdeki ufak miktarları bankaya atıp dövize çeviriyorum

Bende altının dövize göre daha çok kazandırdığını düşünüyorum.
Altın alabilecek kadar param varsa fiziki altın alıyorum
Eğer yoksa elimdeki ufak miktarları bankaya atıp dövize çeviriyorum
Bankaya attığınız para kadar da altın alınabilir.
Birçok bankada 50-100 tl lik altın alınabiliyor

Gunaydin hanimlar
Altin döviz alanlar bereketli olsun.
Bu ara hırsızlıklar çok fena artmış durumda. Evde bulundurmakta cok tehlikeli hale geldi.
evet bende duydum eve hırsız girmiş kadın kuyumcuya gelmiş son kalanları bozdurup bankaya tl olarak koycam artık diyordu.

evet bende duydum eve hırsız girmiş kadın kuyumcuya gelmiş son kalanları bozdurup bankaya tl olarak koycam artık diyordu.
Artık insanların ahlak anlayışı çok farklı. Birde mülteci hırsızlarda arttı. Adamlar cete oluşturup soyuyor. Ne zorluklarla kazanıyoruz yazık degilmi.
Gecen 2 ay çeyrek almistim ama rahatsız oldum belki yeniden grama gecerim bilmiyorum

Artık insanların ahlak anlayışı çok farklı. Birde mülteci hırsızlarda arttı. Adamlar cete oluşturup soyuyor. Ne zorluklarla kazanıyoruz yazık degilmi.
Gecen 2 ay çeyrek almistim ama rahatsız oldum belki yeniden grama gecerim bilmiyorum
bazılarında ne ahlak ne başka bişey kalmamış haram para tatlı geliyor demek ki Allah korusun bende fizikiye geçtim birikimde şuan oturdugumuz yer güvenli diye yoksa yine banka üzerinden devam ederdim.

Iyi akşamlar kızlar,
Birikimleriniz bereketli olsun. Hayatımda ilk defa güne girdim kızlar. Gelecek parayla sempatik_kiz sempatik_kiz ın annesine aldığı bilezikten almayı düşünüyorum. Çok hoşuma gitti.
Günlerden gelen toplu parayı her zaman seviyorum
Tez vakitte alırsın inş

Herkese merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeğimin sağlık sorunları ile uğraştığım için fırsat bulamıyorum yazmaya. Birikim yapmaya devam ediyorum kizimada kumbara yapmıştım zaten parayı veriyom kendisi atıyor içine inşallah bilezik parası kadar birikir içinde çocuk bileziği alicaz inşallah ona. Herkese hayırlı geceler tekrardan 🌸

X