Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Herkese merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeğimin sağlık sorunları ile uğraştığım için fırsat bulamıyorum yazmaya. Birikim yapmaya devam ediyorum kizimada kumbara yapmıştım zaten parayı veriyom kendisi atıyor içine inşallah bilezik parası kadar birikir içinde çocuk bileziği alicaz inşallah ona. Herkese hayırlı geceler tekrardan 🌸
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnm

Herkese merhaba
Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeğimin sağlık sorunları ile uğraştığım için fırsat bulamıyorum yazmaya. Birikim yapmaya devam ediyorum kizimada kumbara yapmıştım zaten parayı veriyom kendisi atıyor içine inşallah bilezik parası kadar birikir içinde çocuk bileziği alicaz inşallah ona. Herkese hayırlı geceler tekrardan 🌸
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Herkese merhaba
Allah şifa versin canım

Selâm kızlar 🙋🏻‍♀️
Koca bir hafta geçti anlamadan.
Zaman ne kadar hızlı akiyor.
Nasılsınız ,ne var ne yok 😚
Birikimler,altinlar bereketli olsun.
Ben bugün paranın bir geldiği gördüm sonra bir de gittiğini 🤦🏻‍♀️
El salladik birbirimize 😀
Allah bugunumuzu aratmasın canim ne diyim
Cok üzülüyorum benzin 20 lira oldu gulermisin aglarmisin.

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Kullandığım ayçiçek yağı bitmek üzere
Yedekte de yalnızca 5 lt var
Kredi kartımda da 87 TL puan varmış.
Fiyatlar iyice artmadan bugün bir yağ stoğu yapmayı planlıyorum.
Herkes yapıyor canım marketlerde yağ yok resmen sende git al

Herkese merhaba
Allah sifa versin. Hizir yardimciniz olsun canim

Günaydin kizlar,

sabah 3:30a kadar kocayla sohbet etdik, tabi cocuk 6 da kalkinca sohbet etdiyimizede pisman olduk 🤣🤣🤣
Komsumun kizi bizde, oyun oynuyorlar.
Tez zamanda aksam olsunda uyuyayim diyorum 😂
Dün annemi evine biraktik. Artik günler daha stresli olcak cocuk, yemek, alisveris.
Esim aksamlari beni isden aliyordu trene binniyeyim diye bu coronada. Benzi 2 € oldu, yarindan ihtibaren sadece sabah birlikte gitcez, ben aksam yine trenle döncem. Batariz yoksa benzin masrafiyla.

burda dükkanlarda sadece 2 tane ala biliyoruz 1 litrelik. Zam korkusu, savas korkusu...insanlar stokluyorlar
Kalkıp sıvı yağ alayım dedim.
Fakat durumun bu noktaya geleceğini hiç düşünmemiştim.
Haberlerde gördüm o nasıl bir izdiham.
İnsanlarda çok büyük bir panik algısı oluşturdular ve bence bilinçli yapılan bir durumdu bu.

Stoklu gitmek bizim yıllardır yaptığımız bir metotdu. Bu sayede daha rahat birikim yapabiliyoruz.
Evlendikten sonra hem biz,hem annem, hem de kayınvalidem derken indirim takip edip stoğa devam etmek artık daha elzem bir durum oldu bizim için.
Hele de bebekten sonra
Şuan bütün stoklar ona çalışıyor 😃

Kalkıp sıvı yağ alayım dedim.
Fakat durumun bu noktaya geleceğini hiç düşünmemiştim.
Haberlerde gördüm o nasıl bir izdiham.
İnsanlarda çok büyük bir panik algısı oluşturdular ve bence bilinçli yapılan bir durumdu bu.

Stoklu gitmek bizim yıllardır yaptığımız bir metotdu. Bu sayede daha rahat birikim yapabiliyoruz.
Evlendikten sonra hem biz,hem annem, hem de kayınvalidem derken indirim takip edip stoğa devam etmek artık daha elzem bir durum oldu bizim için.
Hele de bebekten sonra
Şuan bütün stoklar ona çalışıyor 😃
herkes korkuyor 3. dünya savasi cikar diye.
De stock yapsakda nereye kadar yapabiliriz böyle bir durumda. Insallah bu kötü korkuyuda atlatir gideriz.
Su ani bosver canim, artik ömür boyu hersey ona çalışacak 😁 Saglıkla kucagına al canım 🧿

X