- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.688
- 47
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.741
Günaydın arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol arkadaşımMerhaba colombre ⚘
Çok geçmiş olsun..
Iyi olmana sevindim canım.
Birikim gerçekten zor şu zamanda.
Yine de az çok demeden bırakmamaya çalışıyoruz
Cok gecmis olsun canimHerkese iyi geceler
Biraz sıkıntılı zamanlar atlattık ama geçti çok şükür. Her şey normale döndü sayılır.
Allah can sağlığı versin geri kalan halloluyor.
Herkes iyidir inşallah.
Birikimin zorlaştığı günlerdeyiz,az çok demeden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Altın yine aldı başını gitti. 1 gram aldım bu ay. Allah bereket versin. Ne diyelim.
Bende istiyorum ama hangi model olacağına karar veremedimGunaydin hanimlar
Bi cilginlik yapip 6 taksitle robot supurge aldım. Hafta içi evle uğraşmak zoruma gidiyor halimde kalmiyor en azından temiz gorunsun dedim
Roborock s5 max aldım cnm. S7 almak istedim ama arasında 3bine yakın fark vardi hemen hemen aynı işlemi yapiyorlarBende istiyorum ama hangi model olacağına karar veremedim
Sen hangi modeli aldın cnm
Roborock s5 max aldım cnm. S7 almak istedim ama arasında 3bine yakın fark vardi hemen hemen aynı işlemi yapiyorlar
İyi günlerde kullan witchRoborock s5 max aldım cnm. S7 almak istedim ama arasında 3bine yakın fark vardi hemen hemen aynı işlemi yapiyorlar
biz tüm gün yanana bu kadar sohbet etmeyiz ama gece cenemiz düsüyor anlamadim gitdimOh oh Allah sohbetinizi arttirsin ne güzel insan cocuk olunca kocasiyla muhabbeti özlüyor valla. Biz de cocuklar uyuyunca keyif yapiyoruz ama ben cogunlukla uyuyakaliyorum. Dün adam konusurken lafini bitirmeden benim gözler kapandi, baktim beni dürtüyor hadi kalk yatalim diye. Dogruldum baktim bir saattir uyuyormusum
canim her neydise gecmis olsunHerkese iyi geceler
Biraz sıkıntılı zamanlar atlattık ama geçti çok şükür. Her şey normale döndü sayılır.
Allah can sağlığı versin geri kalan halloluyor.
Herkes iyidir inşallah.
Birikimin zorlaştığı günlerdeyiz,az çok demeden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Altın yine aldı başını gitti. 1 gram aldım bu ay. Allah bereket versin. Ne diyelim.
canim daha dün aldım netten. Yarin elime geçer haftasonu kullanır yazarım. Kardeşimin var çok memnunlarS7 gerçekten çok uçtu
Bende s5 almayı düşünüyorum fakat son güncellemelerden sonra çok sıkıntı çıktığı yazıyor
Birde çok fazla su damlatıyor yorumu okudum
Bu yüzden almaya çekindim
Sende böyle bir problem oldu mu
Tesekkur ederim canimİyi günlerde kullan witch
Güle güle kullan robotunu Cennetmeyvesii .Gunaydin hanimlar
Bi cilginlik yapip 6 taksitle robot supurge aldım. Hafta içi evle uğraşmak zoruma gidiyor halimde kalmiyor en azından temiz gorunsun dedim
Tesekkur ederim canimGüle güle kullan robotunu Cennetmeyvesii .
Hayırlı olsun canım güle güle kullancanim daha dün aldım netten. Yarin elime geçer haftasonu kullanır yazarım. Kardeşimin var çok memnunlar
Tesekkur ederim canim
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun canım güle güle kullan
Güle güle kullan canım robotunuGunaydin hanimlar