Altın biriktirmeye başlıyoruzz

sen daha dur bunlara harcama mi diyorsun bi doğsun hele
Bereketli olsun
Bereketli olsun

selam bugün 3 tane çeyrek aldım maaş farklarımızda yattı eşim gönderdi birazda ayın 15 nden kalan vardı 1300 den eski tarihli aldım.
Bereketli olsun
Bana da bir çeyrek altın gerek bebis hediyesi götüreceğim ama hazirdan vermek istemiyorum.
Şubatta alsam iyi olacak.

Bereketli olsun
Bana da bir çeyrek altın gerek bebis hediyesi götüreceğim ama hazirdan vermek istemiyorum.
Şubatta alsam iyi olacak.
Teşekkür ederim.Şans işte ben aldıktan sonra düştü biraz daha yatırım için aldım tek tesellim o biraz daha düşecek diyorlar ama hiç bişey net olmayınca para harcanmadan almak en iyisi

Teşekkür ederim.Şans işte ben aldıktan sonra düştü biraz daha yatırım için aldım tek tesellim o biraz daha düşecek diyorlar ama hiç bişey net olmayınca para harcanmadan almak en iyisi
Bende elimde nakit varsa hiç beklemem.
Sonuçta hemen bozulmayacaksa al at kenara.

canim hediyede cok gelir ve özelikle ilk haftalar isik hiziyla boy atiyorlar z az al gercekten

canim hediyede cok gelir ve özelikle ilk haftalar isik hiziyla boy atiyorlar z az al gercekten
Kıyafet olayına biraz daha geç başlayacağım sanırım. Cinsiyeti kilosu otursun yavaş yavaş alırım onları.

İlk etapta büyük parçaları halletmeye başladım.
Bugün beşiğini hallettik

Hayırlı günler kızlar
Faturalar gelmeye başlayınca azıcık canım sıkıldı.
Elektrik: 814
Su: 111

Doğru dürüst ne klima nede elektrikli soba çalıştırmıştım halbuki. Ev buz gibi.

Birikimi artırmam lazım dedikçe faturalar yükseliyor otomatikman birikimden kısmamız gerekiyor.

Dün pazar alışverişi yaptım. 200 TL tuttu
Bugünde market alışverişi yapacağım. 300-350 TL arası o tutar.
Hafta içi de çarşıya gidip çeyrek alarak 2022in ilk altın alımını gerçekleştirmeyi planlıyorum.

Oys elektrik faturası
Seninki zaten yüksekti iyice coşmuş sempatik.
Insanin sinirleri bozuluyor

Oys elektrik faturası
Seninki zaten yüksekti iyice coşmuş sempatik.
Insanin sinirleri bozuluyor
Evet bulunduğum ilçede hep böyle yüksek geliyor ne yazıkki
Soruyorum 1500 - 2000 arası gelmiş faturalar.
Hatta 3000 gelenler bile var
Şimdi bir şey açmayıp kalın giyinerek kurtarabiliriz ama bebek olduktan sonra naparız hiç bilmiyorum

Selam kızlar,

Herkes iyi mi?

Benim haftam çok yoğun ve harcamalı geçti. Geçen ay arkadaşıma bilgisayarımı satmıştım, o ödemesini yaptı bu hafta. Öyle olunca biraz rahatladım çok şükür.

sempatik_kiz benim kızın neredeyse bütün kıyafetlerini, kuzeninkileriyle hallettik. Şimdi şimdi temel parçaları alıyorum ve artık kendi zevki belirlendiği için istediklerini alıyorum. Oğlanda da arkadaşım getirdi bir miktar, biraz kızdan kalanları giydi. Takas usulü büyük nimet.

Ben ikisinde de unibaby yenidoğan ıslak mendilini kullandım ilk 3 ay. Deneyip sonra stoklamak daha mantıklı bu kalemleri. Sağlıkla gelsin inşallah, artık yolu yarılamışsınız

Selam kızlar
Evde kahvaltılık yoktu eşim kahvaltıya götürdü.
Ekmek bulamiyorsak pasta yiyelim gibi oldu.
Dönüşte kuaföre uğradım boya ve kaş işini hallettim.
Arkadaşın nikahı var, hiç gidesim yoktu. Eşim takıyı takar gelir.
O gelene kadar yatip uyumak istiyorum ama ev göçüyor resmen, alışverişe de çıkmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…