- 28 Mart 2020
- 6.018
- 23.937
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.381
Bu sıralar bütün siteler indirim kuponu gönderiyor
Bende hepsini değerlendiriyorum.
Sizde hesaplarınızı kontrol edin bence.
Çünkü bildirim gelmiyor. Yalnızca bakınca görebiliyorsunuz.
Gitti gidiyordan gelen kuponla 72 adet fairy platinum’u 78 TLye aldım.
Piyasa fiyatının çok altında bir fiyata denk geldi
E bebekten gelen 70 TL indirimide değerlendirdim.
200 TLye 15 adet prima pure ıslak mendil aldım.(Bu bebek benim ocağıma incir ağacı dikecek gibi görünüyor)
Bereketli olsunEvet arkadaşlar, nihayet harcamalardan sıra yine birikime geldi.
Bu ay hesabımdan 14 bin çıkış olmuş.
Yatak odamı yaptırıyorum
biraz kalmıştı . Onu da verdim .
Artık birikime hazırım
1 gr aldım bugün. 795 ₺ den
E anca o kadar para kaldı
Artık gramlara devam yine
Tabii arada yine harcamalara da devam
Bereketli olsun21 euro, 10 usd daha aldım bu ay.
Ocak ayı toplam birikimim 46 euro, 30 usd ile kapatmış bulunuyorum.karamelli_turta eklersini listeye
Yarın da bereket günü ona ilave edeceğim para ile önümüzdeki ay döviz alır şubat birikimim olur .
Sizde yarın birikim için kenara para koymayı unutmayın
Ekledim cnmMerhaba hanımlar, ben bugün hesabımdan 1 gram altın daha aldım.
Bu ayı 4 gram ve 50 Dolar ile kapatıyorum.
Umarım öbür ay herkes için daha verimli ve bereketli bir ay olur :))
karamelli_turta 1 gram daha ekleyebiliriz listeme :)
Bereketli olsunselam bugün 3 tane çeyrek aldım maaş farklarımızda yattı eşim gönderdi birazda ayın 15 nden kalan vardı 1300 den eski tarihli aldım.
Teşekkür ederim.Şans işte ben aldıktan sonra düştü biraz daha yatırım için aldım tek tesellim o biraz daha düşecek diyorlar ama hiç bişey net olmayınca para harcanmadan almak en iyisiBereketli olsun
Bana da bir çeyrek altın gerek bebis hediyesi götüreceğim ama hazirdan vermek istemiyorum.
Şubatta alsam iyi olacak.
Bende elimde nakit varsa hiç beklemem.Teşekkür ederim.Şans işte ben aldıktan sonra düştü biraz daha yatırım için aldım tek tesellim o biraz daha düşecek diyorlar ama hiç bişey net olmayınca para harcanmadan almak en iyisi
canim hediyede cok gelir ve özelikle ilk haftalar isik hiziyla boy atiyorlar z az al gercektenHayırlı geceler kızlar
Yine harcamalı geçiyor günler
Ayı birikimsiz kapatmak istemedim.
Bugün 10 dolar 10 Euro aldım.
Ama altın almadığım için bunu Ocak listesine eklemek istemiyorum.Bu ayı es geçtim diyelim.
İnşaAllah Şubata bir çeyrek altın alacağım.
20. Haftadayım ve bugün itibariyle yavaştan Bebek için alışverişlere başladım.
Biraz daha bekleyeyim diyordum.
Ama kaldıkça fiyatlar o kadar yükselişe geçtiki bu gidişle bir şey almak hayal olacak
Bereketli olsun cnmselam bugün 3 tane çeyrek aldım maaş farklarımızda yattı eşim gönderdi birazda ayın 15 nden kalan vardı 1300 den eski tarihli aldım.
Kıyafet olayına biraz daha geç başlayacağım sanırım. Cinsiyeti kilosu otursun yavaş yavaş alırım onları.canim hediyede cok gelir ve özelikle ilk haftalar isik hiziyla boy atiyorlar z az al gercekten
Sağol canım inşallah en kısa sürede yatar bizim banka gıcık daha erken yapıldı ama hesapta tuttu parayı aktarmadıBereketli olsun cnm
Bizim farklar hala yatmadı günde kaç kere kontrol ediyorum
Kıyafet olayına biraz daha geç başlayacağım sanırım. Cinsiyeti kilosu otursun yavaş yavaş alırım onları.
İlk etapta büyük parçaları halletmeye başladım.
Bugün beşiğini hallettik
Oys elektrik faturasıHayırlı günler kızlar
Faturalar gelmeye başlayınca azıcık canım sıkıldı.
Elektrik: 814
Su: 111
Doğru dürüst ne klima nede elektrikli soba çalıştırmıştım halbuki. Ev buz gibi.
Birikimi artırmam lazım dedikçe faturalar yükseliyor otomatikman birikimden kısmamız gerekiyor.
Dün pazar alışverişi yaptım. 200 TL tuttu
Bugünde market alışverişi yapacağım. 300-350 TL arası o tutar.
Hafta içi de çarşıya gidip çeyrek alarak 2022in ilk altın alımını gerçekleştirmeyi planlıyorum.
Evet bulunduğum ilçede hep böyle yüksek geliyor ne yazıkkiOys elektrik faturası
Seninki zaten yüksekti iyice coşmuş sempatik.
Insanin sinirleri bozuluyor