- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.421
canım yinede gidin düzeltin. Senin işin olmazda bile 5 olman gerek. Internetden form doldurup gidip 10dakikada degiştiriyorsun. Başınız daha fazla agrımasın.Sorma bizimki 3 ve 4. Esim 3 ben 4 yani. Tamamen yanlis yanidaha düzeltmedik. Benim isim yok su anda zaten.
Evet yapmamiz gerekiyor. Gecen sene is yerime söylemistim ama hic umursamamislardi, vergiye gitmemiz gerekiyor. Internetten formu bulursam göbek atacagim. Almanyada yasamak bazen cok zor geliyor. Dili iyi bilmeyince neyi nasil yapacagini da cözemiyorsuncanım yinede gidin düzeltin. Senin işin olmazda bile 5 olman gerek. Internetden form doldurup gidip 10dakikada degiştiriyorsun. Başınız daha fazla ag
Gelecek gelecekhatırlıyorum canım geçen senede konuşmuşduk bu konuyu hatırlıyormusun? Kötü olmuş. Umarım çok fazla gelmez
dur ben sana bulayım bacımEvet yapmamiz gerekiyor. Gecen sene is yerime söylemistim ama hic umursamamislardi, vergiye gitmemiz gerekiyor. Internetten formu bulursam göbek atacagim. Almanyada yasamak bazen cok zor geliyor. Dili iyi bilmeyince neyi nasil yapacagini da cözemiyorsun
Tebrik ederim canimSınav çalışmakla meşguldüm. Terfi ettim sonunda.
Teşekkürler. Maaşım da artar. Daha çok biriktiririm artık.Tebrik ederim canim
Teşekkürler
Sorma bacım. Nereye gidiyor böyle ülke bilmiyorum.Aksam iş dönüşü eşimle market alışverişi yaptık, henüz aldığım zam market kasasında kaldığı için çok üzüldüm.
Sağlam bir harcama planı yapmamız lazım.
İşletim yogunlugundan para pul esimdeydi ne zamandır, o tarafa da el aticam tekrar.
Doğalgaz 496 TL gelmiş, kar yagdigi hafta dışında sadece akşam eve gelince aciyordum, bence çok ama neyseki isiniyoruz.
Bacim sabah aksam zaten calisiyorsun, hafta sonlari bile. Daha fazla calismam gerekte ne demek?Selam kızlar
Benim artık daha çok çalışmam lazım
Terfim bu dönem için onaylanmadı. İş yeri kuralları gereği burada çalıştığım süre yeterli değilmis. Temmuz deneminde bu kuralın esnetilmesi için ısrarcı oldum, yaptıklarımı anlattim. Tamam dediler.
Şartları terfii gibi guncellediler ama unvanı vermediler yani.
Benim maddi ve iş ile ilgili daha detaylı plan yapmam gerek artık.
Bereketli olsun canim. Burdada cogu kisi hasta, gecmis olsun sizlereİyi geceler kızlar.
Bende Ocak ayında 1 gram altın ve 20 dolar alabildim.
Beklediğim Lara vardı ama hâlâ elime ulaşmadı ceyrekleri alamadım ama 6 aylık hedefime yetistilecek diye düşünüyorum.
Şubat ayında 1 gram ve 1 çeyrek alacağım.
Geçmiş 2 ayda resmen hastalıklarla savaştık biraz yoğun ve stresli günler geçirdik.
Buraya da konsantre olamadım
Bende bu hafta 250 lira civarı para biriktirdim harcamamak için olduğu kadar dolar alayım bari dedimBu sıralar hergün şakır şakır yağmur yağıyor.
Eğer hafta içi yağmurlar durursa Kuveyttürk’ten altın hesabı açacağım.
Orada biriken gramları fiziki olarakta çekebiliyoruz.
Bu yüzden banka değişikliğine gideceğim sanırım.
Gerçi kenarda da eşimden aldığım 200 TL dışında hiç param kalmadı.
Zula boş olunca kendimi biraz kötü hissediyorum.
Ama olsun yavaş yavaş sıfırdan biriktireceğim inşaAllah