Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Sorma bizimki 3 ve 4. Esim 3 ben 4 yani. Tamamen yanlis yani daha düzeltmedik. Benim isim yok su anda zaten.
canım yinede gidin düzeltin. Senin işin olmazda bile 5 olman gerek. Internetden form doldurup gidip 10dakikada degiştiriyorsun. Başınız daha fazla agrımasın.

canım yinede gidin düzeltin. Senin işin olmazda bile 5 olman gerek. Internetden form doldurup gidip 10dakikada degiştiriyorsun. Başınız daha fazla ag
Evet yapmamiz gerekiyor. Gecen sene is yerime söylemistim ama hic umursamamislardi, vergiye gitmemiz gerekiyor. Internetten formu bulursam göbek atacagim. Almanyada yasamak bazen cok zor geliyor. Dili iyi bilmeyince neyi nasil yapacagini da cözemiyorsun

dur ben sana bulayım bacım

Selam kızlar
Benim artık daha çok çalışmam lazım
Terfim bu dönem için onaylanmadı. İş yeri kuralları gereği burada çalıştığım süre yeterli değilmis. Temmuz deneminde bu kuralın esnetilmesi için ısrarcı oldum, yaptıklarımı anlattim. Tamam dediler.
Şartları terfii gibi guncellediler ama unvanı vermediler yani.
Benim maddi ve iş ile ilgili daha detaylı plan yapmam gerek artık.

Aksam iş dönüşü eşimle market alışverişi yaptık, henüz aldığım zam market kasasında kaldığı için çok üzüldüm.
Sağlam bir harcama planı yapmamız lazım.
İşletim yogunlugundan para pul esimdeydi ne zamandır, o tarafa da el aticam tekrar.
Doğalgaz 496 TL gelmiş, kar yagdigi hafta dışında sadece akşam eve gelince aciyordum, bence çok ama neyseki isiniyoruz.

İyi geceler kızlar.
Bende Ocak ayında 1 gram altın ve 20 dolar alabildim.
Beklediğim Lara vardı ama hâlâ elime ulaşmadı ceyrekleri alamadım ama 6 aylık hedefime yetistilecek diye düşünüyorum.
Şubat ayında 1 gram ve 1 çeyrek alacağım.
Geçmiş 2 ayda resmen hastalıklarla savaştık biraz yoğun ve stresli günler geçirdik.
Buraya da konsantre olamadım

Sorma bacım. Nereye gidiyor böyle ülke bilmiyorum.
Pazar günü oğlumla kardan adama yapalım diye asagi indik. Sonra da markete gidelim dedik ekmek falan alırız. Ama çantamı almadım cebime 50tl koydum.
Gittik markete. Kuzum bi kac ıvır zıvır ve icecek aldı kasaya bi geldik 68 lira. Allahim hiç sevmem bu durumu. Neyse yarısını koyduk kasada. Sonra yolda farkettim ekmek için para kalmamis

Bacim sabah aksam zaten calisiyorsun, hafta sonlari bile. Daha fazla calismam gerekte ne demek?

Bereketli olsun canim. Burdada cogu kisi hasta, gecmis olsun sizlere

Bugün markete gittim 2 haftadır pazara gidemedim malum hava şartları sebebiyle, acil ihtiyaçları marketten alıp çıktık, gezmeye vaktim olmamıştı. Bugün gittim resmen şok oldum fiyatları görünce, eve geldikten sonra 2 3 saat hala kendime helememiştim. Kış sebzeleri 10-15 tl, maydanoz 4 tl, roka 6, doamtes salatalık 20 tl den başlıyor, 30 lu yumurta 45 tl hani organik, geze yumurta falan da değil yani.

350 tl ödedim ama 3 poşetle çıktım.

Şubat ayı birikimine başladım.
Bereket kumbarasındaki parayı tümlettim 20 euro aldım. Hesapta kalan paralarla da 0.50 GR altın aldım.
Bereket kumbarasını kurban bayramına niyetlendim. Onu ayrı düşüneceğim ama yılsonu hedeflerine dahil etmeyeceğim çünkü harcanmış olacak sene ortasında.

Hayırlı geceler kızlar
Şubat ayı boyunca bebek mağazaları hergün başka bir üründe indirim yapıyor.
Benim artık harcamasız günüm geçmeyecek sanırım.
Almayacağım falan diyordum ama dayanamadım bugün 3 paket prima bez aldım 493 TL tuttu.
İçim cız etti resmen

Bugün sonunda annemin hedeflediğimiz bileziğini alabildik.
Gramı 730 TL’den 50 gr bilezik aldık.
Özel yapım olduğu için 3-4 gün sonra teslim edilecek.
Üzerimden bir yük kalktı artık

Bu sıralar hergün şakır şakır yağmur yağıyor.
Eğer hafta içi yağmurlar durursa Kuveyttürk’ten altın hesabı açacağım.
Orada biriken gramları fiziki olarakta çekebiliyoruz.
Bu yüzden banka değişikliğine gideceğim sanırım.

Gerçi kenarda da eşimden aldığım 200 TL dışında hiç param kalmadı.
Zula boş olunca kendimi biraz kötü hissediyorum.
Ama olsun yavaş yavaş sıfırdan biriktireceğim inşaAllah

Bende bu hafta 250 lira civarı para biriktirdim harcamamak için olduğu kadar dolar alayım bari dedim
Iraz daha birikseydi gram düşünüyordum ama bu seferlik böyle olsun.
Böyle böyle biriktirin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…