- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.361
Amin çok teşekkür ederimSağlıkla gelsin sağlıkla kullansın bebişıslak mendili iyi fiyata almışsın su gibi gidiyor valla stok yap onu indirim yakaladıkça bence
Ben ben alamadımSelam kızlar
Artık herkes kardan hevesini ve nasibini yeterince aldıysa direkt Mayıs ayına geçiş yapabilirmiyiz lütfen.
Kış çocuğu olarak soğuktan, kardan nefret ediyorum.
Kar yagdiginda burnumu bile dışarı cikartmadim.
İstnabulun orta yerinde sokaktaki rampayi iki gündür temizleyemediler.
Tüm yetkili mercileri arayarak akşam üstü mahalleye ekip çağırdım. Biraz temizlediler umarım sabah işe gidebilecegim.
Güzel haberler,heyacanli bekleyişPazartesiye kadar yeni maaşlar belli olacak artık
Yöneticilere ekiplerin maaşları geldi, dışarıdan profesyonel bir ekibe maaşları belirletiyor patron. Ekibe yapılan zamları beğendim.
Üst yonetime ne olacağı henüz bildirilmedi, sanırım patron bizimle kendisi konuşacak.
Heyecan hepten dorukta bende
Bereketli olsun:)Hayırlı akşamlar hanımlar
Bugün int üzerinden kartlarda kalan küsüratları bir hesaba toplayıp 15 dolar aldım :) bos bos duracagına bir işe yarasın bakalım birde 52 günlük para biriktirme planının 4. Gününü de halletım bakalım şubat sonuna kadar kumbaradan ne kadar çıkacak :)
Bereketli olsun dövizler sempatik.Hayırlı geceler kızlar
Yine harcamalı geçiyor günler
Ayı birikimsiz kapatmak istemedim.
Bugün 10 dolar 10 Euro aldım.
Ama altın almadığım için bunu Ocak listesine eklemek istemiyorum.Bu ayı es geçtim diyelim.
İnşaAllah Şubata bir çeyrek altın alacağım.
20. Haftadayım ve bugün itibariyle yavaştan Bebek için alışverişlere başladım.
Biraz daha bekleyeyim diyordum.
Ama kaldıkça fiyatlar o kadar yükselişe geçtiki bu gidişle bir şey almak hayal olacak
Amin cnmBereketli olsun dövizler sempatik.
Zaman ne çabuk geçiyor cinsiyet belli kiydiben kaçırdım mi yoksa.
Bazı ihtiyaçlar alerjik bünyelere uygun olmayabiliyor az az al kardeşim bebek bezini değiştirmişti bu yüzden,pişik kremini de.
Allah bereket versinEvet arkadaşlar, nihayet harcamalardan sıra yine birikime geldi.
Bu ay hesabımdan 14 bin çıkış olmuş.
Yatak odamı yaptırıyorum
biraz kalmıştı . Onu da verdim .
Artık birikime hazırım
1 gr aldım bugün. 795 ₺ den
E anca o kadar para kaldı
Artık gramlara devam yine
Tabii arada yine harcamalara da devam
Bereketli olsun ekledim