Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kizlar,
bugün izin günümdü güya. Sabah kizi krese biraktik ordan münihe annemin doktoruna gitdik. Kan aldirtdim ilac aliyor, arada bir kontrol edilsin. Ordan bankaya gitdik, kiza 10g altin alcaktik ki, tüm münihde o bankanin sistemleri cökmüs, bir islem yapamayiz dediler. Kaldi yine kizimin altini. Annem 100€ verdi buda benden olsun diyerek. Üzerine panel parasini ve benim zulami katinca 5 g aliniyordu, 5 g parasinida normal bütceden alcaktik. Artik izin aldigimda gider alirim kizima.
Ardindan bogaz burun doktoruna gitdik esimin randevusu vardi. Onada yazin kaynimin dügününden sonra burun ameliyati görünüyor. Öglende cocuk doktoruna gitdik, kiz uzun süre öksürmüstü, dedim kontrol etdiregim icim rahat olsun diye. Sükür temiz cikti cigerler.
30 € ya bir polar ceket aldim kendime, cok sicak tutuyor bide eve alisveris yaptik 100€ civari. Disarda yeme icme 20€. Izin günüm böylece bitdi
Öksürügümde azaldi baya, yarin office gidip calisacagim.
Bi arada kendi doktor randevulari mi ayarlamam gerek.
Uzun günün özeti bu.

Selamlar herkese
Bugün ufaklıkla alışverişe çıktık. Hem de yürümüş olduk. Hava soğuktu ama iyi geldi hareket etmek.
Kitap aldım kuzuya,kitap fiyatları da malum. Allah tan her iki çocuğum da okumaya düşkün. Gözüme çok gelmiyor verdiğim miktar.
Biraz sebze biraz atıştırmalık alıp döndük.
Yemek hazır olunca dışardan geç de gelsen güzel oluyor. Yoğurtlu kabak-havuç salatası ve fırında lahana dolması yapmıştım. Doyduk elhamdülillah. Güzel bir çay demleyip sıcacık oturup dinlenmek istiyorum şimdi.
Siz neler yaptınız bugün.

Yemek erken hazır olunca kafa rahat oluyor gerçekten.
Kitap iyidir bizde haftasonu almıştık çocuklara.
Zevkle okusunlar :)
Benimde akşam çay demleme huyum yoktur da bende attim ocağa biraz önce bu akşam canım istedi

Selâm Asmin
Geçmiş olsun hepinize
Bereketli olsun kızının altınları şimdiden

Bende eskiden cok kitap okurdum, artik hic zaman bulamiyorum. Benim kizimda kitaplarini cok seviyor. Umarim hep böyle severler

ne güzel ya cocuklarin kitap sevmesi di mi? Bide bu devirde.

Istanbul şuraya 1 saat Ama tek bir damla kar yağmadı bize
Gözlerimiz camda bekledik çocuklarla ama yok.
Yalniz nasıl soğuk öyle hissettiğimiz daha da fazlası.
Ben bu kadar soğuk sevmiyorum yaz gelsin.
dur kiz fazla sıcak da güzel degil. Bence bahar gelsin

Selam kizlar,
bu yil 3 is arkadasimiz ayrilcakmis is yerinden. Böylece onlardan iki kisinin yaptigi iki görev bos kalacak. O görevlerden biri cok ilgimi cekiyor ve ayda bi 100€ fazlada getirisi olur bana. Bugün patronuma o görevi istedigimi söyledim. Tek sorun iki yil tercübesi olan birine veriliyor o görev. Bende arkadaslar isden ayrildiginda 1,5 sene orda calismis olacagim. Bakalim bir cözüm buluncak mi ve ben o görevi kapa bilecegim mi.
Bana isi ögreten kiz su an o görevi yapiyor ve oda beni patronlara tavsiye etmis.
Kiz yazin isden ayrilacak ve onu gercekten cok özlüyecegim Ne biliyorsam, ondan ögrendim ve hep beni destekliyor, gider ayak yine yardimci olmaya calisdi
Bugün cok felaket yogun bir gündü. Kendimi eve zor attim resmen. Umarim yarin biraz daha rahat gecer.
Yemegimi evden gltürdügüm icin bugün sifir harcama benden.

Bizim buralar kar a teslim oldu resmen.
2 gün metropol şehirde hayat durma noktasına geldi desem yeridir.
Evden çalışıyoruz biz aslında çocuklar da tatilde olması bizim için büyük avantaj tabi.
Önceki geçe karda yolsa kalan eski bir arkadaşımın yolunun üstündeyiz, misafirim oldu. Herkes yaklaşık 10-18 saat arası evlerine yürüme ulaştı, millet ana yollarda arabaları bırakıp yürüme gidenler, yakın yerdeki işletmelere sığınanlar, işyerlerinden çıkamayıp sabahlayanlar derken kötü bir gece geçiren tanıdıklarımızın sayısı fazlaydı.

Bu hafta 15 eur ve 10 usd alarak ocak ayı birikimini kapattım.

Ayrıca borsada da yatırım yapıyoruz ama onu eşimle ortak yaptığımız için saymıyorum.

Kızıma da birikim ve yatırımı öğrensin diye harçlıklarıyla kumbarasa biriktirip dövizciden döviz almasına teşvik ediyorum birkaç aydır. Bu ay 25 usd aldık, geçen aylarda 30 usd yapmıştık. Onları ayrı tutuyorum

Burdada öyle canım Arnavutköy deydim en cok etkilenen yerlerden burasıda kapandı hep hala yol tam açılmadı bereketli olsun aldıklarıniz

Burdada öyle canım Arnavutköy deydim en cok etkilenen yerlerden burasıda kapandı hep hala yol tam açılmadı bereketli olsun aldıklarıniz

Bizim 2 tanıdık orada fabrikada kaldılar. Ertesi gün yolun yarısına kadar yürüyüp, kalanını bir şekilde yoldan geçenlerden destek alarak geldiler.
Bugün iyi ama herhalde tüm ana yollar açık.

Selam kızlar
Artık herkes kardan hevesini ve nasibini yeterince aldıysa direkt Mayıs ayına geçiş yapabilirmiyiz lütfen.
Kış çocuğu olarak soğuktan, kardan nefret ediyorum.
Kar yagdiginda burnumu bile dışarı cikartmadim.
İstnabulun orta yerinde sokaktaki rampayi iki gündür temizleyemediler.
Tüm yetkili mercileri arayarak akşam üstü mahalleye ekip çağırdım. Biraz temizlediler umarım sabah işe gidebilecegim.

Pazartesiye kadar yeni maaşlar belli olacak artık
Yöneticilere ekiplerin maaşları geldi, dışarıdan profesyonel bir ekibe maaşları belirletiyor patron. Ekibe yapılan zamları beğendim.
Üst yonetime ne olacağı henüz bildirilmedi, sanırım patron bizimle kendisi konuşacak.
Heyecan hepten dorukta bende

Hayırlı akşamlar hanımlar
Bugün int üzerinden kartlarda kalan küsüratları bir hesaba toplayıp 15 dolar aldım :) bos bos duracagına bir işe yarasın bakalım birde 52 günlük para biriktirme planının 4. Gününü de halletım bakalım şubat sonuna kadar kumbaradan ne kadar çıkacak :)

Hayırlı geceler kızlar
Yine harcamalı geçiyor günler

Ayı birikimsiz kapatmak istemedim.
Bugün 10 dolar 10 Euro aldım.
Ama altın almadığım için bunu Ocak listesine eklemek istemiyorum.Bu ayı es geçtim diyelim.
İnşaAllah Şubata bir çeyrek altın alacağım.

20. Haftadayım ve bugün itibariyle yavaştan Bebek için alışverişlere başladım.
Biraz daha bekleyeyim diyordum.
Ama kaldıkça fiyatlar o kadar yükselişe geçtiki bu gidişle bir şey almak hayal olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…