Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Amin cnm sağol

Ah ah bende bulabilseydim öyle kıyafet alabileceğim bir kaç kişi öyle makbule geçecekti ki… Neyse sağlık olsun

Doğum öncesi eksikleri alırken artan fiyatlar yüzünden bezde, ıslak mendilde alıp stoklamak istiyordum.
Islak mendili almış bulundum bir kere.
Ama dediğin gibi düşünüp bezden vazgeçtim.
Doğuma yakın 1 tane alıp denerim. Ona göre devam ederim dedim.

Onun yerine doğumdan sonra kullanmak için gram altın alıp kenara atayım diyorum.
Bez fiyatları altınla yarışıyor zaten
Bez fiyatı arttıkça altında artar diye düşünüyorum

Selâm canım
Bilgisayarin ek gelir olmuş açıkları kapatir bari.
Çocuk kıyafetleri için bende aynı yoldayım.
Küçükler bu konuda çok şanslı bence:)
Küçük oğlum abisinin kiyafetlerini kullandi hatta yeğenimin kiyafetlerini:)

Umarim isi sana verirler

Altin alanlar farkli birikim yapanlar...bereketli olsun!
Benim haftam da cok yogundu. Almak istedigim göreve bas vurdum. Patron yanna cagirdi, yapa bilecegimi düsündügünü söyledi. 3 patron birden karar verecekmis, ama beni destekliyecegini düsünüyorum. 2 yil sartini bu yil kaldirmislar. Umarim cok kisi basvurmamistir.
Bugünde evi temizledim...ki yarin yine kirlencek, yine temizliyecegim...ev islerini gercekten sevmedigimi söylemismiydim?
Gece iki oldu, kizim 6:30 da uyandircak beni
sempatik_kiz
uyu doguma kadar uyuya bildigin kadar bacim

Uykumu o da ne

Ah ah hamileliğin başında başladı bende uyku sorunu

Günaydin iyi pazarlar kizlar
Almanyadaki yillik vergi borcumuz 2500 euroya yakin. Bu 2019 yili. Bunun nerdeyse 500 eurosu gec ödedigimiz icin faiz esim ve ben yanlis vergi dilimindeymisiz 3 senedir. Yani bu ödedegimizden cok daha fazlasini son iki sene icin ödeyecegiz. Yani bir araba parasi gitti cok mutsuzum ya. Calismasam daha iyidi resmen. Is falan bakmiyorum vazgectim

kötü olmuş. Ne zaman düzeltiniz vergi dilimlerini?
Ilerisi için aklında bulunsun 3 ve 5 olursa sene boyunca az vergi ödüyorsun, yani her ay elinde fazla kalıyor, ama sene sonu vergi borcun oluyor. Bu kadar olmazsada.
4-4 yaparsan vergi dilimini sene boyunca biraz az alıyorsunuz, ama sene sonu genelde sen vergiden biraz geri alıyorsun.
Vergi yükü degismiyor vergi dilimi sadece sene boyunca fazla veya az ödüyorsun, ama sene sonu dengeliyorlar.

Günaydın hanımlar

Çok mantıklı canım

şimdi de yeğenciğine devir teslim turtişim
Sınav çalışmakla meşguldüm. Terfi ettim sonunda.
Tebrik ederim

A Asmin75 Canikosu dualar seninle

Sorma bizimki 3 ve 4. Esim 3 ben 4 yani. Tamamen yanlis yani daha düzeltmedik. Benim isim yok su anda zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…