-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.401
Amin cnm sağolSelam kızlar,
Herkes iyi mi?
Benim haftam çok yoğun ve harcamalı geçti. Geçen ay arkadaşıma bilgisayarımı satmıştım, o ödemesini yaptı bu hafta. Öyle olunca biraz rahatladım çok şükür.
sempatik_kiz benim kızın neredeyse bütün kıyafetlerini, kuzeninkileriyle hallettik. Şimdi şimdi temel parçaları alıyorum ve artık kendi zevki belirlendiği için istediklerini alıyorum. Oğlanda da arkadaşım getirdi bir miktar, biraz kızdan kalanları giydi. Takas usulü büyük nimet.
Ben ikisinde de unibaby yenidoğan ıslak mendilini kullandım ilk 3 ay. Deneyip sonra stoklamak daha mantıklı bu kalemleri. Sağlıkla gelsin inşallah, artık yolu yarılamışsınız
Selâm canımSelam kızlar,
Herkes iyi mi?
Benim haftam çok yoğun ve harcamalı geçti. Geçen ay arkadaşıma bilgisayarımı satmıştım, o ödemesini yaptı bu hafta. Öyle olunca biraz rahatladım çok şükür.
sempatik_kiz benim kızın neredeyse bütün kıyafetlerini, kuzeninkileriyle hallettik. Şimdi şimdi temel parçaları alıyorum ve artık kendi zevki belirlendiği için istediklerini alıyorum. Oğlanda da arkadaşım getirdi bir miktar, biraz kızdan kalanları giydi. Takas usulü büyük nimet.
Ben ikisinde de unibaby yenidoğan ıslak mendilini kullandım ilk 3 ay. Deneyip sonra stoklamak daha mantıklı bu kalemleri. Sağlıkla gelsin inşallah, artık yolu yarılamışsınız
Umarim isi sana verirlerSelam kizlar,
bu yil 3 is arkadasimiz ayrilcakmis is yerinden. Böylece onlardan iki kisinin yaptigi iki görev bos kalacak. O görevlerden biri cok ilgimi cekiyor ve ayda bi 100€ fazlada getirisi olur bana. Bugün patronuma o görevi istedigimi söyledim. Tek sorun iki yil tercübesi olan birine veriliyor o görev. Bende arkadaslar isden ayrildiginda 1,5 sene orda calismis olacagim. Bakalim bir cözüm buluncak mi ve ben o görevi kapa bilecegim mi.
Bana isi ögreten kiz su an o görevi yapiyor ve oda beni patronlara tavsiye etmis.
Kiz yazin isden ayrilacak ve onu gercekten cok özlüyecegimNe biliyorsam, ondan ögrendim ve hep beni destekliyor, gider ayak yine yardimci olmaya calisdi
Bugün cok felaket yogun bir gündü. Kendimi eve zor attim resmen. Umarim yarin biraz daha rahat gecer.
Yemegimi evden gltürdügüm icin bugün sifir harcama benden.
hosgeldin kacak nerdeydin sen bakim?Merhaba kızlar.
Nasılsınız
Uykumu o da neAltin alanlar farkli birikim yapanlar...bereketli olsun!
Benim haftam da cok yogundu. Almak istedigim göreve bas vurdum. Patron yanna cagirdi, yapa bilecegimi düsündügünü söyledi. 3 patron birden karar verecekmis, ama beni destekliyecegini düsünüyorum. 2 yil sartini bu yil kaldirmislar. Umarim cok kisi basvurmamistir.
Bugünde evi temizledim...ki yarin yine kirlencek, yine temizliyecegim...ev islerini gercekten sevmedigimi söylemismiydim?
Gece iki oldu, kizim 6:30 da uyandircak beni
sempatik_kiz
uyu doguma kadar uyuya bildigin kadar bacim
Sınav çalışmakla meşguldüm. Terfi ettim sonunda.hosgeldin kacak nerdeydin sen bakim?
TebriklerSınav çalışmakla meşguldüm. Terfi ettim sonunda.
TeşekkürlerTebrikler
süper! Tebrik ederim!!! Hayirli olsun canimSınav çalışmakla meşguldüm. Terfi ettim sonunda.
kötü olmuş. Ne zaman düzeltiniz vergi dilimlerini?Günaydin iyi pazarlar kizlar
Almanyadaki yillik vergi borcumuz 2500 euroya yakin. Bu 2019 yili. Bunun nerdeyse 500 eurosu gec ödedigimiz icin faizesim ve ben yanlis vergi dilimindeymisiz 3 senedir. Yani bu ödedegimizden cok daha fazlasini son iki sene icin ödeyecegiz. Yani bir araba parasi gitti cok mutsuzum ya. Calismasam daha iyidi resmen. Is falan bakmiyorum vazgectim
Daha yeni yerime geçmedim. Geçince anlatırım. Artık herkese işi ben dağıtacağım.süper! Tebrik ederim!!! Hayirli olsun canimumarim artik daha rahat calisiyorsundur
Çok mantıklı canımAmin cnm sağol
Ah ah bende bulabilseydim öyle kıyafet alabileceğim bir kaç kişi öyle makbule geçecekti ki… Neyse sağlık olsun
Doğum öncesi eksikleri alırken artan fiyatlar yüzünden bezde, ıslak mendilde alıp stoklamak istiyordum.
Islak mendili almış bulundum bir kere.
Ama dediğin gibi düşünüp bezden vazgeçtim.
Doğuma yakın 1 tane alıp denerim. Ona göre devam ederim dedim.
Onun yerine doğumdan sonra kullanmak için gram altın alıp kenara atayım diyorum.
Bez fiyatları altınla yarışıyor zaten
Bez fiyatı arttıkça altında artar diye düşünüyorum
şimdi de yeğenciğine devir teslim turtişimBilgisayarin ek gelir olmuş açıkları kapatir bari.
Çocuk kıyafetleri için bende aynı yoldayım.
Küçükler bu konuda çok şanslı bence:)
Küçük oğlum abisinin kiyafetlerini kullandi hatta yeğenimin kiyafetlerini:)
Tebrik ederimSınav çalışmakla meşguldüm. Terfi ettim sonunda.
Sorma bizimki 3 ve 4. Esim 3 ben 4 yani. Tamamen yanlis yanikötü olmuş. Ne zaman düzeltiniz vergi dilimlerini?
Ilerisi için aklında bulunsun 3 ve 5 olursa sene boyunca az vergi ödüyorsun, yani her ay elinde fazla kalıyor, ama sene sonu vergi borcun oluyor. Bu kadar olmazsada.
4-4 yaparsan vergi dilimini sene boyunca biraz az alıyorsunuz, ama sene sonu genelde sen vergiden biraz geri alıyorsun.
Vergi yükü degismiyor vergi dilimi sadece sene boyunca fazla veya az ödüyorsun, ama sene sonu dengeliyorlar.
Çok teşekkür ederimTebrik ederim
Hersey gönlünce olur inşallahDaha yeni yerime geçmedim. Geçince anlatırım. Artık herkese işi ben dağıtacağım.
hatırlıyorum canım geçen senede konuşmuşduk bu konuyu hatırlıyormusun? Kötü olmuş. Umarım çok fazla gelmezSorma bizimki 3 ve 4. Esim 3 ben 4 yani. Tamamen yanlis yanidaha düzeltmedik. Benim isim yok su anda zaten.