Altın biriktirmeye başlıyoruzz

iyi olmaniza cok sevindim canim. Es konusuna hic dokunmuyayim, cogumuzda ayni model var
Eskiden arkadaslarimla iddaya giriyordum, bir bakisda anne olan kadinlari tanirim diye. Nedenise hep cocuksuz olanlardan daha yasli görünürlerdi, cünkü anne olan hep yorgun. Genelde evdeki sorumluklularin 100de 90i kadinin üzerinde.

Selam kızlar
Sabah uyandım her yer bembeyaz
Anneme gitmeye niyetim vardı ama karda trafik tecrübem yok ve evin buralar hep rampa.
Yarın da evden çalışırım.
Dun temizlik yaptık, bugün de yemek yapmak lazım
cok cok fazla calisiyorsun, bencede yardimci al kendine

Sagol canim insallah.
Her zaman söylerim gençlere. Koca alacağınıza kedi alin aynı sey

Başarıları kutlamak şart
Tebrik ederim kuzularini cnm
Teşekkür ederim canim
Bencede almalısın canim. zaten cok çalışıyorsun.

İyi geceler arkadaşlar
Büyük kuzum gelince dolu dolu geçti zaman. Ama yine ayrıldık tabii. Sayılı gün çabuk geçiyor.
O gitti küçük tatile girdi. Evde takılıyoruz hava muhalefetinden. 2 haftada bir şeyler yaparız bakalım.
Ekonomik belirsizlik satışlara yansıdı. Her gün yeni ilan gelirken şimdi hiç yok. Var olanları da biz elemiştik zaten. Bu beni biraz yıpratıyor. Planlarımıza göre şimdi inşaat başlamış olmalıydı oysa arsa bile alınamadı daha . Vardır bunda da bir hayır,ne diyelim.

Ay o kadar güzel yağıyor kar geceden beri
Uzun zamandir böyle yagmamisti bereket olsun inşallah. Cocuk gibi sevindim.
Dogalgazimiz 700tl gelmis takın hunileri aldığımız maas biyerlerimize monte edildi
Takip ettiğim gruplardan d.gaz faturası ödeyemeyen ve kesilen insanların yardım istekleri geliyor. Kar kış en çok da fakirleri vuruyor. Bebeğine mama alamayan insanların var olduğu günlerdeyiz. Bir sene oncesini mumla arar olduk. İnşallah bu günleri de aramayız.

Ay o kadar güzel yağıyor kar geceden beri
Uzun zamandir böyle yagmamisti bereket olsun inşallah. Cocuk gibi sevindim.
Dogalgazimiz 700tl gelmis takın hunileri aldığımız maas biyerlerimize monte edildi
Buraya da gönderin karı
Faturalar cayır cayır yakacak cepleri.
Bana 500 geldi ama asıl sezon bu ay başlıyor.

Çocuklar kavuşmuş ne güzel.
Özleyecekler artik birbirlerini.
Kızkardeş iyidir çok iyidir ama ayrılık zor tâbi ben evlenirken özellikle çok zorlanmıştım kardeşimden ayrilmak çok koymuştu.
O da benden sonra uzun bir zaman yalnız hiç uyuyamamış korkmuş kocaman kizdi ama
Gece kalkip annemin yanina gitmiş hep
Ah alışkanlıklar..
Çok zaman sonra anlattı bana
...vardi da evlendik diyeceğim de

Dün tüm günü eşimle dışarıda geçirdik
Haliyle ipin ucu kaçtı
Ne aldık, ne yedik.
Para hangi ara gitti anlamadık
Gün sonu ikimizinde cüzdanı boşalmıştı.

Bugün kredi kartımın son ödeme günüymüş
Asgarisi 5400 TL.
Bu sıralar kartlarada çok yüklendik.
Önümüzdeki bir kaç ay benim kartın yalnızca asgarisini ödeye ödeye borcu anca kapatabileceğiz gibi görünüyor.

Sabah baktım cüzdanda 75 TL var.
O da gümbürtüye gitmeden hemen değerlendireyim dedim ve bankadan Euro aldım.
Çok bir şey etmedi tabi. 4.5 Euro alabildim
Ama olsun akmasa da damlar en azından.

Merhaba hanımlar, nasılsınız umarım keyifler iyidir :)
Ben bu hafta param yattığı zaman asagidakilerden birisini almak istiyorum ama siz ne diyorsunuz? Fikrinizi almak istedim :)
Şuan 1 tane altın bilezigim ve bir tane de hediyelik altın bilezigim var başka bir şeyim yok çünkü hepsini düğün borcu vs. Gitti pek takım yok yani.
Hem basım sıkışınca satacağım hem de şık bir takım olsun diye almak istiyorum.
Aşağıda kolye ve bileklik de aynı fiyat. 1599 TL. Cevapları bekliyorum :)))

Fiyatı uygunmuş 22 ayar değil mi
Ben gösterisi severim onun için kolye ama günlük kullanımda bileklik daha rahat

Fiyatı uygunmuş 22 ayar değil mi
Ben gösterisi severim onun için kolye ama günlük kullanımda bileklik daha rahat
22 ayar çeyrek altın ve zinciri altın kaplama. Bileklikte aynı şekilde. Yani satarsam çeyreği çıkarıp satarım en kötü, zinciri pek bir şey etmez zaten.
Benim de hic kolyem yok biraz ona kaydı gönlüm aslında :)

Tamam şimdi oldu
Zincirlerini de ileride 22 ayar yaparsın

Kolye çok güzel kullanacaksan zinciri de 14 ayar al en az.
Ama bozdururum ihtiyaç anında dersen direkt sadece çeyrek altın al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…