-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.321
iyi olmaniza cok sevindim canim. Es konusuna hic dokunmuyayim, cogumuzda ayni model varMerhaba kızçeler,
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız vallahi
Daha iyiyiz çok şükür, annem baya ağır geçirdi ama o da toparlıyor inşallah
Evde olunca öyle yoruldum ki, dinlenemeyince de toparlanamıyorum. Yani evlenirken kocam olacak sanıyordum, ben ne bileyim hep ergenlikte kalacak bir çocuğum olacağınıo da ayrı bir dünya sağolsun hunileri taktırdı bana.
Cennetmeyvesii karamelli_turta yavrucuklarınızın başarıları daim olsun, darısı da bizimkilere olsun inşallah Tatilde çocuklarla evde olanlara da ayrıca kolaylık diliyorum
Selam kızlar
Sabah uyandım her yer bembeyaz
Anneme gitmeye niyetim vardı ama karda trafik tecrübem yok ve evin buralar hep rampa.
Yarın da evden çalışırım.
Dun temizlik yaptık, bugün de yemek yapmak lazım
cok cok fazla calisiyorsun, bencede yardimci al kendineAyda bir eve büyük temizlik için yardımcı almak istiyorum.
Cam, kapı, mutfak dolapları, banyo fayanslari beni çok zorluyor artık, her temizlik sonrası bir hafta boynum ağrıyor.
Guvenilir birini bulup önümüzdeki ay başlamak istiyorum.
Bir de robot süpürge isteğim var
Sagol canim insallah.Merhaba kızçeler,
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız vallahi
Daha iyiyiz çok şükür, annem baya ağır geçirdi ama o da toparlıyor inşallah
Evde olunca öyle yoruldum ki, dinlenemeyince de toparlanamıyorum. Yani evlenirken kocam olacak sanıyordum, ben ne bileyim hep ergenlikte kalacak bir çocuğum olacağınıo da ayrı bir dünya sağolsun hunileri taktırdı bana.
Cennetmeyvesii karamelli_turta yavrucuklarınızın başarıları daim olsun, darısı da bizimkilere olsun inşallah Tatilde çocuklarla evde olanlara da ayrıca kolaylık diliyorum
Teşekkür ederim canimBaşarıları kutlamak şart
Tebrik ederim kuzularini cnm
Bencede almalısın canim. zaten cok çalışıyorsun.Ayda bir eve büyük temizlik için yardımcı almak istiyorum.
Cam, kapı, mutfak dolapları, banyo fayanslari beni çok zorluyor artık, her temizlik sonrası bir hafta boynum ağrıyor.
Guvenilir birini bulup önümüzdeki ay başlamak istiyorum.
Bir de robot süpürge isteğim var
Takip ettiğim gruplardan d.gaz faturası ödeyemeyen ve kesilen insanların yardım istekleri geliyor. Kar kış en çok da fakirleri vuruyor. Bebeğine mama alamayan insanların var olduğu günlerdeyiz. Bir sene oncesini mumla arar olduk. İnşallah bu günleri de aramayız.Ay o kadar güzel yağıyor kar geceden beri
Uzun zamandir böyle yagmamisti bereket olsun inşallah. Cocuk gibi sevindim.
Dogalgazimiz 700tl gelmis takın hunileri aldığımız maas biyerlerimize monte edildi
Buraya da gönderin karıAy o kadar güzel yağıyor kar geceden beri
Uzun zamandir böyle yagmamisti bereket olsun inşallah. Cocuk gibi sevindim.
Dogalgazimiz 700tl gelmis takın hunileri aldığımız maas biyerlerimize monte edildi
Çocuklar kavuşmuş ne güzel.İyi geceler arkadaşlar
Büyük kuzum gelince dolu dolu geçti zaman. Ama yine ayrıldık tabii. Sayılı gün çabuk geçiyor.
O gitti küçük tatile girdi. Evde takılıyoruz hava muhalefetinden. 2 haftada bir şeyler yaparız bakalım.
Ekonomik belirsizlik satışlara yansıdı. Her gün yeni ilan gelirken şimdi hiç yok. Var olanları da biz elemiştik zaten. Bu beni biraz yıpratıyor. Planlarımıza göre şimdi inşaat başlamış olmalıydıoysa arsa bile alınamadı daha . Vardır bunda da bir hayır,ne diyelim.
GünaydınGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Tek tek alıntılayamadım
Hepinize baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Amin cnmGünaydın
Geçmişi takip edemedim,kimi kaybettiniz.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Fiyatı uygunmuş 22 ayar değil miMerhaba hanımlar, nasılsınız umarım keyifler iyidir :)
Ben bu hafta param yattığı zaman asagidakilerden birisini almak istiyorum ama siz ne diyorsunuz? Fikrinizi almak istedim :)
Şuan 1 tane altın bilezigim ve bir tane de hediyelik altın bilezigim var başka bir şeyim yok çünkü hepsini düğün borcu vs. Gitti pek takım yok yani.
Hem basım sıkışınca satacağım hem de şık bir takım olsun diye almak istiyorum.
Aşağıda kolye ve bileklik de aynı fiyat. 1599 TL. Cevapları bekliyorum :)))
Eki Görüntüle 2994762 Eki Görüntüle 2994763
22 ayar çeyrek altın ve zinciri altın kaplama. Bileklikte aynı şekilde. Yani satarsam çeyreği çıkarıp satarım en kötü, zinciri pek bir şey etmez zaten.Fiyatı uygunmuş 22 ayar değil mi
Ben gösterisi severim onun için kolye ama günlük kullanımda bileklik daha rahat
Tamam şimdi oldu22 ayar çeyrek altın ve zinciri altın kaplama. Bileklikte aynı şekilde. Yani satarsam çeyreği çıkarıp satarım en kötü, zinciri pek bir şey etmez zaten.
Benim de hic kolyem yok biraz ona kaydı gönlüm aslında :)
Kolye çok güzel kullanacaksan zinciri de 14 ayar al en az.Merhaba hanımlar, nasılsınız umarım keyifler iyidir :)
Ben bu hafta param yattığı zaman asagidakilerden birisini almak istiyorum ama siz ne diyorsunuz? Fikrinizi almak istedim :)
Şuan 1 tane altın bilezigim ve bir tane de hediyelik altın bilezigim var başka bir şeyim yok çünkü hepsini düğün borcu vs. Gitti pek takım yok yani.
Hem basım sıkışınca satacağım hem de şık bir takım olsun diye almak istiyorum.
Aşağıda kolye ve bileklik de aynı fiyat. 1599 TL. Cevapları bekliyorum :)))
Eki Görüntüle 2994762 Eki Görüntüle 2994763