- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.301
Yakindir bizimde 100binlere çıkmamızbiz günlük 100bin vakayi gectik. Bu kez hemen hemen hepimiz yakalanacagiz diyorlar.
Çocuk özel gereksinim raporu demek kızımda artükilasyon bozukluğu var bazı sesleri soyleyemıyorcözger ne demek?
Hoşbulduk teşekürler :)İnan bilmiyorum. 420tl elektrik geldi bana dogalgazla bin TL'yi geçiyor. Hem kira verip hem ev geciktiren asgari ücretliye Allah yardım etsin tek maaşla yaşamak mümkün değil 3 öğün makarna yesin diycem ama yarım kilo makarna olmus 8 lira
Canim cok gecmis olsun Allah şifa versin. Dikkat et kendine dinlen biraz.
Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin canim
Hosgeldiniz masallah bu ne azim
:) :)basim döndü okurkenkendimi cok tembel buldum bide
Selâm kizlar
Yarıyıl tatili başladı çocuklarımız ve öğretmenlerimize iyi tatiller bize kolay gelsin
Salgin döneminde ilk yüz yüze eğitim bu dönem başladı ama kapanmasın eğitim şart.
Ay ben bugün azıcık gururlandim
Çocuklarım takdir belgesi aldı teyzeleri.
Küçüğümun aldığı ilk belge nasil heyecanli mutlu.
Tatil başlasın o zaman.
Minik minik kar yağmaya başladı keşke biraz birikse ama buralarda pek tutmuyor.
Yemeği dışaridan siparis ettik bu akşam.
Değişiklik olsun.
Para durumlari stabil diyebilirim.
Dikkatli harcamalar yapiyoruz.
Yoksa eksileri artılara dönüştürmek zor olacak.
140bin di bugün. Bunlarda sadece bilinen. Subatin ortasina kadar 400-600bin bekliyorlarmis.Yakindir bizimde 100binlere çıkmamız
anladigim canim, umarim hersey gönlünce olurÇocuk özel gereksinim raporu demek kızımda artükilasyon bozukluğu var bazı sesleri soyleyemıyor
Hoşbulduk teşekürler :)
:) :)
Paşaların başarıları daim olsun cnmSelâm kizlar
Yarıyıl tatili başladı çocuklarımız ve öğretmenlerimize iyi tatiller bize kolay gelsin
Salgin döneminde ilk yüz yüze eğitim bu dönem başladı ama kapanmasın eğitim şart.
Ay ben bugün azıcık gururlandim
Çocuklarım takdir belgesi aldı teyzeleri.
Küçüğümun aldığı ilk belge nasil heyecanli mutlu.
Tatil başlasın o zaman.
Minik minik kar yağmaya başladı keşke biraz birikse ama buralarda pek tutmuyor.
Yemeği dışaridan siparis ettik bu akşam.
Değişiklik olsun.
Para durumlari stabil diyebilirim.
Dikkatli harcamalar yapiyoruz.
Yoksa eksileri artılara dönüştürmek zor olacak.
basarilari daim olsun, seninde cüzdanin hep dolu olsun bacimPaşaların başarıları daim olsun cnm
Benimde büyük takdir o
aldi. Küçük daha 3. Sınıf hemen karne hediyesi istendi. Öğleden sonra çarşıya çıkıldı ve herkesin istediği alındı olan benim cüzdana oldu şu an bombos
Acil sifalar dilerim sen nasil oldun toparladin mi biraz?Selam kızlar,
Annem ve çocuklar covid oldu. Çocukların bir sene dolmadan 2. Covidleritoparlıyorlar gibi, buna da şükür Ben test verdim bugün, sonutop negatif. Ben covid değilsem neyim bilmiyorum, bütün belirtiler var. Yoruldum da biraz ondan mı bilmiyorum ama her kasımda minik iğneler var sanki
Şu illet bir bitse, daha beteri de gelmese inşallah
Basiniz sagolsun. Nurlar icinde yatsin babaannen.Merhaba kızlar
Hepinize hayırlı mutlu haftalar
Hasta olanlara da Rabbimden acil şifalar diliyorum
Bu sıralar maddi manevi biraz zor günler atlatıyoruz
Babannemi kaybettik. Rabbim Rahmetiyle muamele etsin
İnsan böyle günlerde hem ailenin hemde birikimin önemini daha iyi anlıyor.
Allah kimsenin ailesini başından eksik etmesin.
İnsanın Cebinde parası olmayınca hiçbir şey yapamıyor.
Hem iyi hemde kötü günler için mutlaka kenarda bir şeylerimizin olması gerekiyor.
kiz ben iki yil evde kaldim cocukla 1 kitap bile okuyamadimKizlar selam evde olmak cok hos oldu böyle oh kitap okuyorum, yogaya gidiyorum, dizi izliyorum, cesit cesit yemek yapiyorum. Tabi yakinda yeter artik der rahatlik batar kesin is aramaya baslarim
Amin canim insallaaahbasarilari daim olsun, seninde cüzdanin hep dolu olsun bacim
Cocukla olmaz o iskiz ben iki yil evde kaldim cocukla 1 kitap bile okuyamadimbenim icinde keyf yap
Toparlanmaniza çok sevindim koalamMerhaba kızçeler,
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız vallahi
Daha iyiyiz çok şükür, annem baya ağır geçirdi ama o da toparlıyor inşallah
Evde olunca öyle yoruldum ki, dinlenemeyince de toparlanamıyorum. Yani evlenirken kocam olacak sanıyordum, ben ne bileyim hep ergenlikte kalacak bir çocuğum olacağınıo da ayrı bir dünya sağolsun hunileri taktırdı bana.
Cennetmeyvesii karamelli_turta yavrucuklarınızın başarıları daim olsun, darısı da bizimkilere olsun inşallah Tatilde çocuklarla evde olanlara da ayrıca kolaylık diliyorum
Başarıları kutlamak şartPaşaların başarıları daim olsun cnm
Benimde büyük takdir o
aldi. Küçük daha 3. Sınıf hemen karne hediyesi istendi. Öğleden sonra çarşıya çıkıldı ve herkesin istediği alındı olan benim cüzdana oldu şu an bombos