Altın biriktirmeye başlıyoruzz

cözger ne demek?
Çocuk özel gereksinim raporu demek kızımda artükilasyon bozukluğu var bazı sesleri soyleyemıyor
Hoşbulduk teşekürler :)
basim döndü okurken kendimi cok tembel buldum bide
:) :)

ogluslara basarilari daim olsun

Paşaların başarıları daim olsun cnm
Benimde büyük takdir o
aldi. Küçük daha 3. Sınıf hemen karne hediyesi istendi. Öğleden sonra çarşıya çıkıldı ve herkesin istediği alındı olan benim cüzdana oldu şu an bombos

basarilari daim olsun, seninde cüzdanin hep dolu olsun bacim

Acil sifalar dilerim sen nasil oldun toparladin mi biraz?

Basiniz sagolsun. Nurlar icinde yatsin babaannen.

Kizlar selam evde olmak cok hos oldu böyle oh kitap okuyorum, yogaya gidiyorum, dizi izliyorum, cesit cesit yemek yapiyorum. Tabi yakinda yeter artik der rahatlik batar kesin is aramaya baslarim
kiz ben iki yil evde kaldim cocukla 1 kitap bile okuyamadim benim icinde keyf yap

Merhaba kızçeler,

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız vallahi

Daha iyiyiz çok şükür, annem baya ağır geçirdi ama o da toparlıyor inşallah

Evde olunca öyle yoruldum ki, dinlenemeyince de toparlanamıyorum. Yani evlenirken kocam olacak sanıyordum, ben ne bileyim hep ergenlikte kalacak bir çocuğum olacağını o da ayrı bir dünya sağolsun hunileri taktırdı bana.

Cennetmeyvesii karamelli_turta yavrucuklarınızın başarıları daim olsun, darısı da bizimkilere olsun inşallah Tatilde çocuklarla evde olanlara da ayrıca kolaylık diliyorum

Toparlanmaniza çok sevindim koalam
Gelip geçecek ve hepsi bitecek inş.

Şu salgın dönemi çok önemli hayat dersleri verdi insanlara.
Sağlık en önemlisi.

Güneşli ama buz gibi bir pazar gününden günaydın kizlar
Dün akşam dışarıdaydık guzel bir yemek ve sonrasi hediyeler alındı,alışveriş yaptik.
Sinemaya zaman kalmadı onun icinde başka birgün çıkarız.
Heryer nasil kalabalik insanlar da bıkmış artik salgindan.
Doğalgaz geldi 450 tl şahsen 700 bekliyordum
Gideyim ben kahvaltı hazirlayayim

Başarıları kutlamak şart
Tebrik ederim kuzularini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…