- 29 Kasım 2020
- 2.451
- 12.782
- 33
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.281
Amin cnm sağolRabbim sabir versin başıniz sağolsun sempatik
Cok haklisin birikim gerçekten önemli acil ihtiyaçta hemen kenarda olmasi birde maddiyatı düşünmeye sebep olmaz.
Hoşgeldiniz ekliyorumBenide eklermisiniz 2022 için hedefim 10 gram altın 100 dolar 100 euro ocak ayı benim için geçti ama şubat ayı için planım bir yada 2 gram almak daha doğrusu kumbarada ne kadar bırıkırse onu degerlendırmek
Hoşbulduk tesekür ederimHoşgeldiniz ekliyorum
Kendinden biraz bahsedersen tanışalım:)Hoşbulduk tesekür ederim
Tabiki ben 31 yaşındayım en büyüğü 11 yasında 4 tane kuzum var kızlarım ikiz 7 yasında birde 19 aylık oğlum var eskişehirde yaşıyorum şuan ünv sondayım inş bir aksilik olmazsa bitecek :)Kendinden biraz bahsedersen tanışalım:)
Allah bağışlasın kuzularini ikizler çok tatlı oluyor:)Tabiki ben 31 yaşındayım en büyüğü 11 yasında 4 tane kuzum var kızlarım ikiz 7 yasında birde 19 aylık oğlum var eskişehirde yaşıyorum şuan ünv sondayım inş bir aksilik olmazsa bitecek :)
Evden iş yapıyorum yemek ve süs eşyaları onun dışında kızlar 1. Sınıf olunca tüm vakit derslerle geçiyor :)
Amin cümlemizin evladınıAllah bağışlasın kuzularini ikizler çok tatlı oluyor:)
Azimlisin belliki, severiz ayakları yere sağlam basan kadınları.
insallah canim, yine süpriz bir masrafla karsi karsiya gelmezsekSon maddi durumlar +lara doğru gidiyor o zaman asmincim
biz günlük 100bin vakayi gectik. Bu kez hemen hemen hepimiz yakalanacagiz diyorlar.Selam kızlar
Benim patron pozitif çıktı.
Geçen hafta eğitim nedeniyle ofis dışında olması büyük şans artık tehlike çok daha yakın.
cözger ne demek?Hayırlı cumalar nasılsınız hanımlar
Biz kızıma çözger raporu çıkarabilmek için hastanedeyız ..
İnan bilmiyorum. 420tl elektrik geldi bana dogalgazla bin TL'yi geçiyor. Hem kira verip hem ev geciktiren asgari ücretliye Allah yardım etsin tek maaşla yaşamak mümkün değil 3 öğün makarna yesin diycem ama yarım kilo makarna olmus 8 lirae insnlar nasil geciniyor? asgari üctetler nasil basariyor
Canim cok gecmis olsun Allah şifa versin. Dikkat et kendine dinlen biraz.Selam kızlar,
Annem ve çocuklar covid oldu. Çocukların bir sene dolmadan 2. Covidleritoparlıyorlar gibi, buna da şükür Ben test verdim bugün, sonuç negatif. Ben covid değilsem neyim bilmiyorum, bütün belirtiler var. Yoruldum da biraz ondan mı bilmiyorum ama her kasımda minik iğneler var sanki
Şu illet bir bitse, daha beteri de gelmese inşallah
Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin canimMerhaba kızlar
Hepinize hayırlı mutlu haftalar
Hasta olanlara da Rabbimden acil şifalar diliyorum
Bu sıralar maddi manevi biraz zor günler atlatıyoruz
Babannemi kaybettik. Rabbim Rahmetiyle muamele etsin
İnsan böyle günlerde hem ailenin hemde birikimin önemini daha iyi anlıyor.
Allah kimsenin ailesini başından eksik etmesin.
İnsanın Cebinde parası olmayınca hiçbir şey yapamıyor.
Hem iyi hemde kötü günler için mutlaka kenarda bir şeylerimizin olması gerekiyor.
Hosgeldiniz masallah bu ne azimTabiki ben 31 yaşındayım en büyüğü 11 yasında 4 tane kuzum var kızlarım ikiz 7 yasında birde 19 aylık oğlum var eskişehirde yaşıyorum şuan ünv sondayım inş bir aksilik olmazsa bitecek :)
Evden iş yapıyorum yemek ve süs eşyaları onun dışında kızlar 1. Sınıf olunca tüm vakit derslerle geçiyor :)
basim döndü okurkenTabiki ben 31 yaşındayım en büyüğü 11 yasında 4 tane kuzum var kızlarım ikiz 7 yasında birde 19 aylık oğlum var eskişehirde yaşıyorum şuan ünv sondayım inş bir aksilik olmazsa bitecek :)
Topiğin gülü asminbasim döndü okurkenkendimi cok tembel buldum bide