Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Kendinden biraz bahsedersen tanışalım:)
Tabiki ben 31 yaşındayım en büyüğü 11 yasında 4 tane kuzum var kızlarım ikiz 7 yasında birde 19 aylık oğlum var eskişehirde yaşıyorum şuan ünv sondayım inş bir aksilik olmazsa bitecek :)
Evden iş yapıyorum yemek ve süs eşyaları onun dışında kızlar 1. Sınıf olunca tüm vakit derslerle geçiyor :)

Tabiki ben 31 yaşındayım en büyüğü 11 yasında 4 tane kuzum var kızlarım ikiz 7 yasında birde 19 aylık oğlum var eskişehirde yaşıyorum şuan ünv sondayım inş bir aksilik olmazsa bitecek :)
Evden iş yapıyorum yemek ve süs eşyaları onun dışında kızlar 1. Sınıf olunca tüm vakit derslerle geçiyor :)
Allah bağışlasın kuzularini ikizler çok tatlı oluyor:)
Azimlisin belliki, severiz ayakları yere sağlam basan kadınları.

e insnlar nasil geciniyor? asgari üctetler nasil basariyor 🤷‍♀️
İnan bilmiyorum. 420tl elektrik geldi bana dogalgazla bin TL'yi geçiyor. Hem kira verip hem ev geciktiren asgari ücretliye Allah yardım etsin tek maaşla yaşamak mümkün değil 3 öğün makarna yesin diycem ama yarım kilo makarna olmus 8 lira
Selam kızlar,

Annem ve çocuklar covid oldu. Çocukların bir sene dolmadan 2. Covidleri 🥺 toparlıyorlar gibi, buna da şükür 🤲🏻 Ben test verdim bugün, sonuç negatif. Ben covid değilsem neyim bilmiyorum, bütün belirtiler var. Yoruldum da biraz ondan mı bilmiyorum ama her kasımda minik iğneler var sanki 🤕

Şu illet bir bitse, daha beteri de gelmese inşallah 🤲🏻
Canim cok gecmis olsun Allah şifa versin. Dikkat et kendine dinlen biraz.
Merhaba kızlar
Hepinize hayırlı mutlu haftalar
Hasta olanlara da Rabbimden acil şifalar diliyorum

Bu sıralar maddi manevi biraz zor günler atlatıyoruz
Babannemi kaybettik. Rabbim Rahmetiyle muamele etsin 🤲

İnsan böyle günlerde hem ailenin hemde birikimin önemini daha iyi anlıyor.
Allah kimsenin ailesini başından eksik etmesin.

İnsanın Cebinde parası olmayınca hiçbir şey yapamıyor.
Hem iyi hemde kötü günler için mutlaka kenarda bir şeylerimizin olması gerekiyor.
Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin canim
Hosgeldiniz masallah bu ne azim 😍

basim döndü okurken 🧿 kendimi cok tembel buldum bide 😂

Selâm kizlar
Yarıyıl tatili başladı çocuklarımız ve öğretmenlerimize iyi tatiller bize kolay gelsin 😂
Salgin döneminde ilk yüz yüze eğitim bu dönem başladı ama kapanmasın eğitim şart.
Ay ben bugün azıcık gururlandim 😍
Çocuklarım takdir belgesi aldı teyzeleri.
Küçüğümun aldığı ilk belge nasil heyecanli mutlu.
Tatil başlasın o zaman.
Minik minik kar yağmaya başladı keşke biraz birikse ama buralarda pek tutmuyor.
Yemeği dışaridan siparis ettik bu akşam.
Değişiklik olsun.

Para durumlari stabil diyebilirim.
Dikkatli harcamalar yapiyoruz.
Yoksa eksileri artılara dönüştürmek zor olacak.

X