Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Gecmis olsun kizlar, benim test negatif cikti ise dondum cok sukur, vucut da evde aylakliga alisiyor, yoruldum biraz.
Gecen hafta fazla fazla alisveris yaptigimizdan bu hafta az harcadik markette, 18$. Elektrik faturasi 87$.
geçmiş olsun zeynep çocuklar nasıl inşallah kolay atlatmışsındır

Selam kızlar,

Başımda türlü türlü iş var, canım da azcık sıkkındı. karamelli_turta , Cennetmeyvesii minnoşlarım geldim! yıkılmadım ama ayakta da sayılmam

Merhaba, hoş geldiniz. Ben de sizin gibiydim artık cimri bile denebilir bana Ben hep yazıyorum, benim dönüm noktam da ücretsiz izin dönemim olmuştur ama biraz da kıyafet, kozmetik, dekorasyon gibi kalemlerde hevesini almakla da ilgili oluyor sanırım. Elinize para geçince en azından %10'u kadarını yok sayarak birikim yapmakla başlayabilirsiniz bence

2022 yılı için ilk 6 aylik hedefleri belirleyelim kizlar, listeye ekleyeyim.
6 aylik hedefim 20 gram altın olsun.
Belirleyelim kuzucum, benim ilk 6 aylık hedefim 500 euro, 500 dolar ve 6 gram altın. Geçen yılki hedefimi 2 gr altın eksiğiyle tamamladım. Benim için büyük başarıydı. Birikim hedeflerimize ulaşabilelim ve birikimlerimiz bereketli olsun inşallah hanımlar
Kahvemsim sevdiklerinle nice mutlu ve sağlıklı yaşların olsun! ayrıca çok tebrik ederim süpppper haberler
Dogum günümüz kutlu olsun. Ben 44 oldum
Mavimlicim doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle ve sağlıkla nice yaşların olsun.

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. Bizim evle benzer sizin evin halleri.

Yaaa sizede çok geçmiş olsun uyuz olabilir dedik Türkiye'den ilaç istedim burda kullandık yok başka bişey bu geçmiyor bir türlü doktorlar bir enfeksiyon geçmiş size diyor böceklerden olabilir

Kizlar gördüğüne inanamiyor insan.
tamam zam oldu biliyoruz da bugun daha 11 ocak
270 tl elektrik faturası geldi.
Bana geçen ay 300 civarı geldi elektrik,bebek olduğu için duş zamanı 1 saat elektrikli soba yakıyorum zamdan sonra ne gelir acaba 500 600 hazırlıklı olmak lazım
Yazık ülkemize bizlere

Selam kizlar,
salidan veri evden calisiyorum. Cünki, evet bildiniz, yine öksürüyorum. Öksürük gibi semptomlarimiz oldugunda büroya gidemiyoruz. Gitdim evdeki testlere güvenmedigim icin, doktorda da test yaptirdim. Sükür negativ cikti. Evde calisinca bay zaman kazaniyorum yolum yok diye, ama evde kücük ekranla calismakta baya yoruyor.
Bugün patronum baska bir position sundu bana. Eski isime cok benziyor. Yapa bilirim aslinda, ama rededecem herhalde. Cok toplantiya katilmam gerekcek ve sürekli rapor vermem gerekecek o durumda. Hic rahatimi bozmuyayim diyorum da, patrona nasil bir aciklama ypmam gerektigini kara kara düsünüyorum
Evde olunca tek iyisey sadece gıdaya para harcamam oluyor.
Benden başka birşey yok canlar.

Seni özledik koalacim
Gördüğüme sevindim..
Hayat inişli çıkışlı işte bazen herşey istediğimiz gibi ilerlemiyor.
Önemli olan bakış açısı tâbi, daha çok gel ariyor gozlerim.
Hedefini ekledim cnm bereketli olsun,oldun sen

Keşke T tatlu da gelse.

Selâm asminim semptom olunca insan kendinden de şüphe ediyor,bitmedi bir türlü.
Trde asılı,temaslı durumları değişti epey gevsetildi durumlar.
Yeni teklifin eksileri artıları tartarak cvp ver ama tâbi bahane en önemlisi

Hosgeldin nerelerdeydin? Gecen yilki hedefini tutturmussun tebrikler. Darisi bu senenin basina

Gecmis olsun biz de haftaya saliya kadar evdeyiz kreste 4 covid positif varmis kapattilar tümden bir hafta. Benim cocuk iyilesti ama ben biraz tuhafim yorgunum. Evdeki testim negatif cikti. Herkes evde olunca devamli yiyorum malesef. Gene kilo aldim

burdada aslında öylede canım ama bizim officde bu konuda çok netler. Evden çaliş diyorlar Aslında dogru olanda bu zaten. Gelecek ay cigerlerime baktırcam randevu aldım. 3 aydır öksürük le ugraşıyorum.

canım pcr testi mi yapmışdın yoksa Schnelltest mi? İş yerinde 3 vaka cıkmışdı, ikisi hergün dişardan Schnelltest getirmişdi ve hep negativ görünüyorlardı. Bitmedi ya cidden gına geldi artık

canım pcr testi mi yapmışdın yoksa Schnelltest mi? İş yerinde 3 vaka cıkmışdı, ikisi hergün dişardan Schnelltest getirmişdi ve hep negativ görünüyorlardı. Bitmedi ya cidden gına geldi artık
Schnelltest yaptim. Zaten evden hic cikmiyorum. Ailecek evdeyiz, karantinadayiz sevdik böyle takiliyoruz 3 asimi da yapmistim biliyorsun o yüzden pek ihtimal vermedim. Evde bir sürü degisiklik yapip oyalananiyoruz hergün iyi oluyor. Ev tatili oldu bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…