- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.201
Çok teşekkür ederim. Yarın baştan sona bi talan edeyim bu topiğimorningmoon burası da bizim altin biriktirme topigimiz
Bir-kaç aydir masraflara yetisemedigimizden alamadim ama devamı gelecek
Merhaba hoşgeldinMerhaba hanımlar :)
Ben de aranıza katılabilir miyim?
Ben de artık birikim yapmaya karar verdim.
Birkaç yıla ev alma hayalim var ama bir girişim yok. Ben de neden banka hesabımdan dolar ve altın alıp birikim yapmiyorum ki dedim. Sonra bu topigi gördüm ve bayıldım. Hepiniz harikasınız, böyle güçlü, birikim yapan, ne istediğini bilen kadınlara bayılırım.
Ben de 6 aylık hedefimi söyleyebilirim eğer direkt olarak konuya dahil olabiliyorsam
Tabi bahsedeyim.Merhaba hoşgeldin
Karari verdiysen mutlaka olacaktır.
Kendinden ve hedefinden bahseder misin, 6 aylik hedefini de ekleyeyim
Bu arada 6 aylık hedefim de;Merhaba hoşgeldin
Karari verdiysen mutlaka olacaktır.
Kendinden ve hedefinden bahseder misin, 6 aylik hedefini de ekleyeyim
En küçüğümuz olabilirsin:)Tabi bahsedeyim.
23 yaşımın sonlarındayım, evliyim, üniversiteden geçen sene mezun oldum. Şuan kendi işimi kurdum ve evden çalışıyorum.
Birikim konusuna gelirsek hep küçük küçük şeyler biriktirdim ama hiç büyük çaplı bir girişimim olmamıştı.
Bu birikimlerin sonunda hayalim de artık kredi çekecek konuma gelip güzel bir müstakil evimin olması :)
Tabi İstanbulda olduğum için, arsa almak ve ona eve yapmak milyonları filan bulur herhalde
Ama ben umutluyum, gencim, çalışkanım, geceleri uyumadan çalışıyorum bazen. Neden olmasın ki diyorum ve sizinle beraber yavaştan başlıyorum biriktirmeye :)
Ozellikle su devirde birikim olmadan, çalışmadan bir şeyler olmuyor.En küçüğümuz olabilirsin:)
Küçük yaşta bazı şeyleri farkedip harekete geçmek bence iyi bir adım.
Olmaması için hiçbirŞey yok bence olur :)
Hoşgeldin öyleyse, hedefini ekliyorum ilk sayfaya.
HosgeldinMerhaba hanımlar :)
Ben de aranıza katılabilir miyim?
Ben de artık birikim yapmaya karar verdim.
Birkaç yıla ev alma hayalim var ama bir girişim yok. Ben de neden banka hesabımdan dolar ve altın alıp birikim yapmiyorum ki dedim. Sonra bu topigi gördüm ve bayıldım. Hepiniz harikasınız, böyle güçlü, birikim yapan, ne istediğini bilen kadınlara bayılırım.
Ben de 6 aylık hedefimi söyleyebilirim eğer direkt olarak konuya dahil olabiliyorsam
HosgeldinÇok teşekkür ederim. Yarın baştan sona bi talan edeyim bu topiği
yeminle helal olsun genclere. O yasda benim aklim sadece gezmekte tozmakdaydiTabi bahsedeyim.
23 yaşımın sonlarındayım, evliyim, üniversiteden geçen sene mezun oldum. Şuan kendi işimi kurdum ve evden çalışıyorum.
Birikim konusuna gelirsek hep küçük küçük şeyler biriktirdim ama hiç büyük çaplı bir girişimim olmamıştı.
Bu birikimlerin sonunda hayalim de artık kredi çekecek konuma gelip güzel bir müstakil evimin olması :)
Tabi İstanbulda olduğum için, arsa almak ve ona eve yapmak milyonları filan bulur herhalde
Ama ben umutluyum, gencim, çalışkanım, geceleri uyumadan çalışıyorum bazen. Neden olmasın ki diyorum ve sizinle beraber yavaştan başlıyorum biriktirmeye :)
Valla benim aklım da gezmekteyeminle helal olsun genclere. O yasda benim aklim sadece gezmekte tozmakdaydi
KahvemsimMaaş zamları daha belli olmadı. Gergin ve heyecanlı bir bekleyiş var.
Önceki iş yeri tazminat konusunda kulağının üstüne yatıyor, biraz daha bekleyip hukuki yollara başvuracağım.
Bu yıl ekstra gelirlerimi ayrı bir birikime aktarmak istiyorum. Araba alama hedefimde işyeri araç verince vazgeçtim. Eski işyerinden de elimde birşey kalmadı malum, burada da çok insanı sartlarda çalışmıyorum en azindan ne için emek vermişim gorurum.
Eşimle ortak hedefimiz bu yıl birikimle beraber biraz daha hayata dahil olmak.
Hastalık,ev alma süreci üstüne pandemi derken yapmak istediğimiz birçok şeyi erteledik. Artık bunu kararında yapmak istiyoruz.
Hoşgeldiniz ilk sayfaya ekliyorum hedeflerinizi :)Merhaba kızlar benimde 2022 yılı için hayallerim birikim yapmak isteklerim Var 2022 yılında ; 40 Gr altın 100 Euro 100 dolar biriktirmek istiyorum ins nasip olur
Hesaplar tutmuyor pahalı olmayan birsey kalmadı.Sürekli hesap kitap yapıyorum ama bir çare yok.Birde hep büyük kalemler cıkıyor giderler hep yüklü.Bu ay çok şükür kredimizin birisi bitiyor ama yerine başka taksit çoktan başladıSelâm kızlar mutlu pazarlar
Rutin günlük ev işleri var yine bugün.
Utu,yemek,temizlik vs vs
Oğlusun bugün seviye tespit sınavi var birazdan almaya gideceğiz ah kuzum nasil heyecanlıydı.
Parasal durumlar çok iyi değil bu aralar eksi hesaplari kapatmakla mesguluz, henüz 2022 birikimine geçemedimbu nasil altın topikcisi
Yazıklar olsun bağa
Onumuzdeki ay itibariyle zam aliyoruz.
Beklediğim bir miktar para var o da gelseydi artik.