- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.671
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.161
Allah şifa versin kuzucuga.İnşallah düşündüğün gibi değildirSelam kizlar mutlu haftalar. Hafta bana hic mutlu baslamadi
Oglus hastalandi. Boğaz ağrısı ateş. Eklem ağrısı da var. Sabah aile hekimine götürdüm ama randevu aldım yarın cocuk doktoruna götüreceğim. Domuz gribi salgını var insallah bulasmamistir.
Tesekkur ederim canim. Insallah değildirAllah şifa versin kuzucuga.İnşallah düşündüğün gibi değildir
cok gecmis olsun canimSelam kizlar mutlu haftalar. Hafta bana hic mutlu baslamadi
Oglus hastalandi. Boğaz ağrısı ateş. Eklem ağrısı da var. Sabah aile hekimine götürdüm ama randevu aldım yarın cocuk doktoruna götüreceğim. Domuz gribi salgını var insallah bulasmamistir.
hosgeldin!!! Nasil sin?Merhaba kızlar
Cennetmeyvesii Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnm
Tesekkur ederim kizlarcok gecmis olsun canim
Hoşbuldum canım idare eder diyelim canım sen nasılsınhosgeldin!!! Nasil sin?
iyilik canim. Cocuklar nasil? Bebis nasil olduHoşbuldum canım idare eder diyelim canım sen nasılsın
Kız valla sürekli hastalar oğlan bronşit oldu sonra astıma çevirdi başka sorunlarida var ne bilim hiç iyi gelmedi bu yıl galiba bu eve tasindigimdan beri sıkıntıdan kurtulmadimiyilik canim. Cocuklar nasil? Bebis nasil olduumarim ikiside cok iyidir.
cok gecmis olsun canimKız valla sürekli hastalar oğlan bronşit oldu sonra astıma çevirdi başka sorunlarida var ne bilim hiç iyi gelmedi bu yıl galiba bu eve tasindigimdan beri sıkıntıdan kurtulmadim
Cok gecmis olsun canimKız valla sürekli hastalar oğlan bronşit oldu sonra astıma çevirdi başka sorunlarida var ne bilim hiç iyi gelmedi bu yıl galiba bu eve tasindigimdan beri sıkıntıdan kurtulmadim
Tesekkur ederim canim.Günaydın arkadaşlar
Cennetmeyvesii S Saricivcivim1 geçmiş olsun yavrularımıza,Rabbim şifa versin inşallah. Çocuklar hiç hasta olmasın.
Bir domuz gribi eksikti,daha başımıza ne saracaklar bilmem.
Gecmis olsun turtisimGünaydın kızlar
Birkac gündür rahatsızdım iki gündür daha iyiyim çok şükür.
Sağlık en büyük nimet gerçekten
Of witch size de geçmiş olsun canımSelam kizlar mutlu haftalar. Hafta bana hic mutlu baslamadi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCok gecmis olsun canim
Tesekkur ederim canim.
Gecmis olsun turtisim
Sizede geçmiş olsun canım ben korkudan ne parka ne bir yere götürüyorum enfeksiyon kapmasinlar diye ama maalesef engel olunmuyor canım amin inşallahcok gecmis olsun canimcocuklarin hepsi öyle bizimkide krese basladigindan beri öksürüyor. Umarim bu yil herkes icin daha iyi gecer
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunGünaydın arkadaşlar
Cennetmeyvesii S Saricivcivim1 geçmiş olsun yavrularımıza,Rabbim şifa versin inşallah. Çocuklar hiç hasta olmasın.
Bir domuz gribi eksikti,daha başımıza ne saracaklar bilmem.