Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kizlar mutlu haftalar. Hafta bana hic mutlu baslamadi😔
Oglus hastalandi. Boğaz ağrısı ateş. Eklem ağrısı da var. Sabah aile hekimine götürdüm ama randevu aldım yarın cocuk doktoruna götüreceğim. Domuz gribi salgını var insallah bulasmamistir.
Allah şifa versin kuzucuga.İnşallah düşündüğün gibi değildir🤲

Oglus hastalandi. Boğaz ağrısı ateş. Eklem ağrısı da var. Sabah aile hekimine götürdüm ama randevu aldım yarın cocuk doktoruna götüreceğim. Domuz gribi salgını var insallah bulasmamistir.
cok gecmis olsun canim

iyilik canim. Cocuklar nasil? Bebis nasil oldu 😘 umarim ikiside cok iyidir.
Kız valla sürekli hastalar oğlan bronşit oldu sonra astıma çevirdi başka sorunlarida var ne bilim hiç iyi gelmedi bu yıl galiba bu eve tasindigimdan beri sıkıntıdan kurtulmadim 😓

Kız valla sürekli hastalar oğlan bronşit oldu sonra astıma çevirdi başka sorunlarida var ne bilim hiç iyi gelmedi bu yıl galiba bu eve tasindigimdan beri sıkıntıdan kurtulmadim 😓
cok gecmis olsun canim 😘 cocuklarin hepsi öyle 😔 bizimkide krese basladigindan beri öksürüyor. Umarim bu yil herkes icin daha iyi gecer

Cok gecmis olsun canim
Günaydın arkadaşlar 🥀
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii S Saricivcivim1 geçmiş olsun yavrularımıza,Rabbim şifa versin inşallah. Çocuklar hiç hasta olmasın.😔
Bir domuz gribi eksikti,daha başımıza ne saracaklar bilmem.
Tesekkur ederim canim.
Günaydın kızlar
Birkac gündür rahatsızdım iki gündür daha iyiyim çok şükür.
Sağlık en büyük nimet gerçekten 🤲💐
Gecmis olsun turtisim

Of witch size de geçmiş olsun canım
Nedir bu hastaliklar böyle :KK43:
S Saricivcivim1 hoşgeldin

cok gecmis olsun canim 😘 cocuklarin hepsi öyle 😔 bizimkide krese basladigindan beri öksürüyor. Umarim bu yil herkes icin daha iyi gecer
Sizede geçmiş olsun canım ben korkudan ne parka ne bir yere götürüyorum enfeksiyon kapmasinlar diye ama maalesef engel olunmuyor canım amin inşallah 😘😘

Günaydın arkadaşlar 🥀
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii S Saricivcivim1 geçmiş olsun yavrularımıza,Rabbim şifa versin inşallah. Çocuklar hiç hasta olmasın.😔
Bir domuz gribi eksikti,daha başımıza ne saracaklar bilmem.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun🌸 valla daha da kurtulamadim bu hastalıklardan biri bitiriyor öbürü başlıyor şimdide oğlan için doktorların egzema dediği sürekli şey bulaşıcı olduğu çıktı ortaya egzema değilmiş kızım ve eşim oldu bana daha bişey olmadı şimdide onunla uğraşıyoruz

X