- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.221
Turtisim ise baslamadilat diye bekledim, sonra işler kötü diye bekledim ama artık süre çok uzadı. Biraz da duygusal yaklaştım olaya ama artık sonuçlandırmak lazım. Var kafamda birşeyler bakalımKahvemsim
Şu tazminat işi çok uzadi neden üzerine düşeni yapmaya yanaşmıyor ki.
Isteseydin çoktan halkederdin sen bu durumu da zaman tanidin.
Yeni plânlar çok güzel
bereketli olsun altinin canimSelam kızlar
Yeni kizlar hoşgeldiniz.
Nasıl gectigini anlamadan ayı yariladik. Yeni yılda iş yeri Trendyol hediye çeki verdi, kendime 2 pantolon, 2 ceket, 1 kazak, 1 ayakkabı, 1 çanta aldım. Bazıları kendi alacaklarimdi, karşılığında 1 gram aldım birikime attım.
Uzun zaman sonra bir haftasonunu sadece ev ile ilgilenerek geçiriyorum.
Dün detaylı temizlik yaptık eşimle
Bugün de yemek ve ütü günü
hersey gönlünce olsun insallahValla benim aklım da gezmekteGezmeye, yeni yerler görmeye, eşimle tatiller yapmaya bayılırım. Biriktireceğim dolarlar biraz da yurtdışına cikabilmek için cunku bir yerden başlamak istiyorum :) Ama altınlarıma vs dokunmam tabi, onlar büyük emellerim için yani hayalimde bulunan ev için
basarili gecer insallahSelâm kızlar mutlu pazarlar
Rutin günlük ev işleri var yine bugün.
Utu,yemek,temizlik vs vs
Oğlusun bugün seviye tespit sınavi var birazdan almaya gideceğiz ah kuzum nasil heyecanlıydı.
Parasal durumlar çok iyi değil bu aralar eksi hesaplari kapatmakla mesguluz, henüz 2022 birikimine geçemedimbu nasil altın topikcisi
Yazıklar olsun bağa
Onumuzdeki ay itibariyle zam aliyoruz.
Beklediğim bir miktar para var o da gelseydi artik.
Ben ise ilk evimi bile almistimyeminle helal olsun genclere. O yasda benim aklim sadece gezmekte tozmakdaydi
HosgeldinTabi bahsedeyim.
23 yaşımın sonlarındayım, evliyim, üniversiteden geçen sene mezun oldum. Şuan kendi işimi kurdum ve evden çalışıyorum.
Birikim konusuna gelirsek hep küçük küçük şeyler biriktirdim ama hiç büyük çaplı bir girişimim olmamıştı.
Bu birikimlerin sonunda hayalim de artık kredi çekecek konuma gelip güzel bir müstakil evimin olması :)
Tabi İstanbulda olduğum için, arsa almak ve ona eve yapmak milyonları filan bulur herhalde
Ama ben umutluyum, gencim, çalışkanım, geceleri uyumadan çalışıyorum bazen. Neden olmasın ki diyorum ve sizinle beraber yavaştan başlıyorum biriktirmeye :)
Dogru yoldasinValla benim aklım da gezmekteGezmeye, yeni yerler görmeye, eşimle tatiller yapmaya bayılırım. Biriktireceğim dolarlar biraz da yurtdışına cikabilmek için cunku bir yerden başlamak istiyorum :) Ama altınlarıma vs dokunmam tabi, onlar büyük emellerim için yani hayalimde bulunan ev için
Gelir insallah tez zamanda canim.Selâm kızlar mutlu pazarlar
Rutin günlük ev işleri var yine bugün.
Utu,yemek,temizlik vs vs
Oğlusun bugün seviye tespit sınavi var birazdan almaya gideceğiz ah kuzum nasil heyecanlıydı.
Parasal durumlar çok iyi değil bu aralar eksi hesaplari kapatmakla mesguluz, henüz 2022 birikimine geçemedimbu nasil altın topikcisi
Yazıklar olsun bağa
Onumuzdeki ay itibariyle zam aliyoruz.
Beklediğim bir miktar para var o da gelseydi artik.
Ben en son Istanbula gittigimde iki bavul dolusu kiyafet almistim pazardan cocuklara. Dolap gibi uygulamalardan cok cok ucuz semt pazarlari. Hem de kaliteli, markali parca mallar oluyor. Öyle ucuza getiriyorum valla Asmin. Firsatin olursa Türkiyeye gidince semt pazarlarina ugraSelam kizlar,
birikim yerine harcama var benden bugün. Bizim sipa boy atinca yeni kiyafetler, ayakablar alindi bugün. Bunlar ne sordugunda büyük kiz kiyafetleri diyorum, nasil mutlu oluyor
Nenesi bugün kumbarasina 30€ koydu. Zulamda 70€ var, pannellerin dolmasina az kaldi ordanda bi 140€ gelir. 30€ da eklersek 5g altin cikar kizima, ay sonu süprizler beklemezse bizi hatda daha fazla ekleyip 10g aliriz insallah. Ama 5 g kesin olur.
Baskada birsey yapmadim bugün, evdeydik.
Kahvemsi terfi alacaktin sanirim yanlis hatirlamiyorsam merak ettim.Selam kızlar
Yeni kizlar hoşgeldiniz.
Nasıl gectigini anlamadan ayı yariladik. Yeni yılda iş yeri Trendyol hediye çeki verdi, kendime 2 pantolon, 2 ceket, 1 kazak, 1 ayakkabı, 1 çanta aldım. Bazıları kendi alacaklarimdi, karşılığında 1 gram aldım birikime attım.
Uzun zaman sonra bir haftasonunu sadece ev ile ilgilenerek geçiriyorum.
Dün detaylı temizlik yaptık eşimle
Bugün de yemek ve ütü günü
Bence de artik kanuni yolla istemek gerekiyor. Sonucta senin emegin ve hakkin.Turtisim ise baslamadilat diye bekledim, sonra işler kötü diye bekledim ama artık süre çok uzadı. Biraz da duygusal yaklaştım olaya ama artık sonuçlandırmak lazım. Var kafamda birşeyler bakalım
Gezmek de hakkınız, kenara atıp ara sıra da olsa gönlünüzce eğlenemedikten sonra kenarda duran altın sizi ne kadar mutlu edecek onu düşünün. Nasılsa hepsini harcamayın 1 gr bile olsa almışsınız diye motive edin kendinizi. Yarını düşünmek güzel ama bugünümüzden de olmayalımBen de bugün 1 gr aldım maaşımdan. Aslında maaşımın yarıdan fazlasını ayırıyordum birikime ama sömestir tatilinde biraz yiyip, içip gezmek istiyorum. Uzun zamandır maaşımı hiç doyasıya harcamadım. 1 aycık yapsam mı bilemedimAltın da düştü aslında ama çok bunaldım birikimden.