- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #83.061
Hepimiz için hayırlı bir yıl olsun.
Sağlıklı mutlu huzurlu bir
Sağlıklı mutlu huzurlu bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastayım,keyfim yok karamellim.Colombre nerelerdesin canım Merak ediyorum seni.
T tatlu
tobosolu_dulcinea
minikkoala
asivemai
Kizlarr
Geçmiş olsun colombremHastayım,keyfim yok karamellim.
Çok zor bir 10 gün geçirdim,Allah bir daha göstermesin. Her şeyin başı sağlık,yine anlamış oldum.
Acil sifalar dilerim. En önemli sey saglik haklisin.Hastayım,keyfim yok karamellim.
Çok zor bir 10 gün geçirdim,Allah bir daha göstermesin. Her şeyin başı sağlık,yine anlamış oldum.
Tesekkurler buralarda oyleCok gecmis olsun inanılmaz bir salgın var okulda öğrencilerin yarısı yok neredeyse
Size de cok gecmis olsunColombre cok gecmis olsun.
Dun alisverise cikmistik, yine hesapta olmayan bir suru sey alindi, 240$ tuttu. Kiz arabada kustu, eve zor attik kendimizi, dogru banyoya.
ok gecmis olsunSelamlar, bizim evde herkes sirayla hastalandi, 10 gundur evdeyim, cok verimsiz gecti, saglik olsun.
Arabanin akusu degisti 180$, dogalgaz 196, yeni yil hediyeleri 120, telefonumu degistim, operator ucretsiz veriyordu, sadece vergisini odedim ve sarj kablosu aldim 60$.
Herkese mutlu saglikli huzurlu bol kazancli bereketli yillar diliyorum.
cok gecmis olsun canimHastayım,keyfim yok karamellim.
Günaydin AsminGünaydin kizlar,
saat 3 den beri uyanik olunca 4de pes edip kalktim. Dedim en iyisi erkenden ise gitmek
Misafirimiz bugün gidiyor. Aksamlari artik esimle yine ders calismaya baslariz.
Bugün ayin 3ü ve biz yarindan ihtibaren eksideyiz Ben umudumu kesdim, bizden bir cacik olmaz
off yaaaKizlar yeni yiliniz güzelliklerle gecsin. Yilbasinda neler yaptiniz? Biz de yakin arkadaslarimiz vardi. Tüm gece yanimda oturan sohbet ettigim arkadas dün aradi beni covid pozitif cikmis, yeni yilin ilk haberi
Ben geçen ayın 15inden beri eksideyim asminGünaydin kizlar,
saat 3 den beri uyanik olunca 4de pes edip kalktim. Dedim en iyisi erkenden ise gitmek
Misafirimiz bugün gidiyor. Aksamlari artik esimle yine ders calismaya baslariz.
Bugün ayin 3ü ve biz yarindan ihtibaren eksideyiz Ben umudumu kesdim, bizden bir cacik olmaz
Yilbasinda biz evdeydik.Kizlar yeni yiliniz güzelliklerle gecsin. Yilbasinda neler yaptiniz? Biz de yakin arkadaslarimiz vardi. Tüm gece yanimda oturan sohbet ettigim arkadas dün aradi beni covid pozitif cikmis, yeni yilin ilk haberi