Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Slm bu aralar bütçeye pek hakim değilim tasarruf birikim yabancıyız😬
Bütün gün ve gece emzirmeyle geçiyor çığlık ağlama sanırım gaz olayları başladı fenalardayım bende oturup ağlayabilirim 😭
.
Doğalgaz 550 TL gelmiş geçen ay havalar iyidi halbuki bu ay ne olur bilemem. Bu hafta 1 çeyrek alıcam sanırım ve hedefim her ay çeyrek olsun inş gerçekleştiririm önce sağlık tabiki dileğim 🤲
en fazla 3 ay sürüyor gaz olaylari dayan 😄 ben o dönem kanguruyla evin icinde dolasiyordum. 10 dk icind sakinlesiyordu. Göbek göbege gelince hem onun karin kaslari gücleniyordu hemde sisacik oluyordu iyi geliyordu.

Günaydin iyi pazarlar kizlar 🥰
karamelli_turta karamelli_turta 2022 icin 200 gram altin hedefi koydum. Listeye ekleyebilirsin.
tam gaza geliyordummm...sonra bütcemiz aklima geldi 🤣🤣🤣
Ben 30g altin ve 1000€ diyorum öylese. Malum esim daha calismiyor...baslarsa artik eylül olur herhalde daha yazin türkyeye dügüne gitmeli.

selam kizlar,
kresler iki hafta kapali. Kizimin sabahlari uyandiginda ilk sorusa. Neyapcaz evde bugün 🤣🤣🤣 Allahdan sevdigim komsumun kizi var. Dün geldi oynadilar komsum isdeyken, bugünde annesinden izin aldik. En azindan ikiside yanliz kalmiyor. Iyi oluyor.

Dün aksam annemin 3. cü asisi vardi.
Ben götürdüm tercümanligini yapmak icin. Ordaki calisanlarla sohbet ederken dedimki: benim randevum da pazartesi aksam, fazladan asiniz varsa bugün olayim.
Var demezler mi 🤣 direk bende ücüncü asi mi oldum. Annem ücüncü kez biontec secdi, bende iki biontec den sonra bukez moderna sectim. Karistirmak daha iyimis.
Simdilik ikimizinde yan etkisi yok.

Bu hafta esim evde. Sabahlari erkenden kalkip beni ise birakacak. Böylece hergün iki saat messyi yapa bilirim umarim. 3-4 gün böyle yapa bilsek süper olur.

selam kizlar,
kresler iki hafta kapali. Kizimin sabahlari uyandiginda ilk sorusa. Neyapcaz evde bugün 🤣🤣🤣 Allahdan sevdigim komsumun kizi var. Dün geldi oynadilar komsum isdeyken, bugünde annesinden izin aldik. En azindan ikiside yanliz kalmiyor. Iyi oluyor.

Dün aksam annemin 3. cü asisi vardi.
Ben götürdüm tercümanligini yapmak icin. Ordaki calisanlarla sohbet ederken dedimki: benim randevum da pazartesi aksam, fazladan asiniz varsa bugün olayim.
Var demezler mi 🤣 direk bende ücüncü asi mi oldum. Annem ücüncü kez biontec secdi, bende iki biontec den sonra bukez moderna sectim. Karistirmak daha iyimis.
Simdilik ikimizinde yan etkisi yok.

Bu hafta esim evde. Sabahlari erkenden kalkip beni ise birakacak. Böylece hergün iki saat messyi yapa bilirim umarim. 3-4 gün böyle yapa bilsek süper olur.
Şifa olsun bacım😀

Ekside oldugumuzu söylemismiydim? 😁 yetmedi dedik 60€ daha harcadik 🤪 Türkyeden tir gelmis bugün. Memleketden bal ve tulum peyniri getirmis tirci. 2 cerceve bal bir kilo tulum peyniri aldik.
Burda noelden dolay heryer kapali ve biz yine bir harcama yolu bulduk 😂🤪
Sizde durumlar ne?
Bal ve tulum peyniri mi 🤤 o tir buraya da ugrar mi? 😝

Ekside oldugumuzu söylemismiydim? 😁 yetmedi dedik 60€ daha harcadik 🤪 Türkyeden tir gelmis bugün. Memleketden bal ve tulum peyniri getirmis tirci. 2 cerceve bal bir kilo tulum peyniri aldik.
Burda noelden dolay heryer kapali ve biz yine bir harcama yolu bulduk 😂🤪
Sizde durumlar ne?
Afiyetle yiyin😋

en fazla 3 ay sürüyor gaz olaylari dayan 😄 ben o dönem kanguruyla evin icinde dolasiyordum. 10 dk icind sakinlesiyordu. Göbek göbege gelince hem onun karin kaslari gücleniyordu hemde sisacik oluyordu iyi geliyordu.
Şunun şurasında ne kaldı 3 aya🤣
.
Görümce geliyor gündüzleri yardıma yoksa halim duman 🙄 6 yaş oğluş var bide ikisi yerdi beni

X