Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Hepimiz soktayiz gercekten.
Ben dünle bugün evdeydim, sonunda raporu verdim. Esim kursdaydi, kizda kresde. Nerdese 3,5 icinde ilk kez kendime gercektende vakit ayirdim diye bilirim.
Nasil iyi geldi, anlatamam. Arada bir böyle bir - iki gün hafta arasi tatil alip keyf yapcam, kararliyim 😄
Yani sirada panel doldurmaya devam etdim. Genelde trendeyken yapiyorum. Kurus kurus birikiyor ama birikiyor. Kizima altin alcam o parayla.
Bugün yine kuzu kesmege gitdiler esimle bir arkadasi. 15kg gelmis, 120€ yarin oraya gitcek. Kilosu 8€ ya geliyor cok uygun. En ucuz 10€ ya kesiyorlar normalde.
Pazar günüde annemi gidip alcaz yine. Bir süre kalir yine.

Hepimiz soktayiz gercekten.
Ben dünle bugün evdeydim, sonunda raporu verdim. Esim kursdaydi, kizda kresde. Nerdese 3,5 icinde ilk kez kendime gercektende vakit ayirdim diye bilirim.
Nasil iyi geldi, anlatamam. Arada bir böyle bir - iki gün hafta arasi tatil alip keyf yapcam, kararliyim 😄
Yani sirada panel doldurmaya devam etdim. Genelde trendeyken yapiyorum. Kurus kurus birikiyor ama birikiyor. Kizima altin alcam o parayla.
Bugün yine kuzu kesmege gitdiler esimle bir arkadasi. 15kg gelmis, 120€ yarin oraya gitcek. Kilosu 8€ ya geliyor cok uygun. En ucuz 10€ ya kesiyorlar normalde.
Pazar günüde annemi gidip alcaz yine. Bir süre kalir yine.
Kendi etinizi kestirmeniz en güzeli bereketli olsun cnm taze taze hani

Selam kızçeler 🦋

Selam kızlar,

işyerindeki kutlamalar sona ermiyor birtürlü 😂😂😂 Geçen cuma dogum günüm vardı diye, bana işi öğreten kız pasta yapıp getirmişti dün.
Kontratımız süresize cevirildi diye, patronlar geçen hafta zamanları yoktu diye bugün büsürü içecek getirmişdiler. Resmen sabah 11de kafayı buldum 😂
Ardından beni geçen hafta görmüyen iş arkadaşlarım bugün arka arkaya tebrik etmege geldiler. Bugün hiç çalışmadım dersem yeridir. Ama cidden çok güzel bir iş ortamım var. Herkesi çok seviyorum. İnşallah hep öyle kalır.
Eşimde dil kursuna gitdigi için sabahları onunla birlikte arabayla gide biliyorum. 25 dk sürüyor arabayla. Dönüşde trenle gidiyorum ama gidiş de resmen 1 saat kardayım.
Baharda bende mutlaka araba kullanmalıyım.
Benden bu kadar bugünlük.
En sevdiğim kutlama kısmı 🥳 araba ne kdr farkettiriyor Asmincim, iyi ki almışsınız🙏🏻 Senin işini çok kolaylaştıracak 😘
Bugünki alışverişim de tamam.
Çamaşır makinasını seçtim aldik kızlar bosch marka.
Acil ihtiyaç olunca beklenmiyor.
Aklimdaki modelin üstünü aldim ama çok içime sindi umarim şansıma sorunsuz uzun ömürlü olur.
Beyaz eşya sonuçta belli de olmuyor.
Güle güle kullanın karamellim 🙏🏻💕
Bu şekildede al sat farkı yüzünden çok değer kaybetmiyor mu?
Bir çok kişi bilezik alacakları için 22 gr altın biriktirmek daha karlı oluyor yazmıştı.
Direk gidip gramları verip üzerindeki farkı ekleyip bilezik alıyoruz demişlerdi
Ama daha önce hiç yapmadım bu tarz bir işlem
Ben de böyle yapıyorum arada, gram alırken 22 ayar alıp sonra bileziğe çeviriyorum. Yalnız ben bilezikleri ya Ajda ya da Ankara burması aldığım için gramları düşük oluyor. 10 tane gram biriktirip farkını verir alırdım eskiden.
Selam kızlar onayim çıktı pazartesi ilçeden ayrılacağım. 15gunluk müddeti kullanabilirim bu firsat bi daha gelmeyebilir en azından 1 haftasını kullanayım diyorum diğer hafta da yeni isyerime baslarim hayırlısıyla.
İlçedeki arkadasa mesaj attım maasimin eksik kısmıyla farkını bu hafta yapın pazartesi banka hesabını kapatacağım diye. " yapmaya calisiriz" yazmış haspam. Bunlar yüzünden memurların adı çıktı valla.
Yarin benzine zam geliyor yine depoyu fulledim bu ay yetse bari
Hayırlı olsun kuzum, gözün aydın 🥳

Selam kızçeler 🦋

En sevdiğim kutlama kısmı 🥳 araba ne kdr farkettiriyor Asmincim, iyi ki almışsınız🙏🏻 Senin işini çok kolaylaştıracak 😘

Güle güle kullanın karamellim 🙏🏻💕

Ben de böyle yapıyorum arada, gram alırken 22 ayar alıp sonra bileziğe çeviriyorum. Yalnız ben bilezikleri ya Ajda ya da Ankara burması aldığım için gramları düşük oluyor. 10 tane gram biriktirip farkını verir alırdım eskiden.

Hayırlı olsun kuzum, gözün aydın 🥳
Tesekkur ederim canim.

Selam kizlar
Altin döviz hiç konusunu acmayayim siz konuyu biliyorsunuz 😔
Farkindamisiniz o kadar alıştık ki artık sasirmiyoruz bile
Ülkeyi bu hale getirenlere huzur yüzü göstermesin Rabbim
Ah cocuklar el birliğiyle mahvettiler ülkeyi size bir gelecek kalmadı önümüz karanlık göremiyoruz 😔

Selam kizlar,
gecen gün allahdan ini gün rapor vermisim. Is arkadasimin dogum günü vardi, otda olsaydim kesin sarilirdik ve birlikte molamizi gecirirdik. O is arkadasim corona oldugunu ögrenmis.
Is yerimizde bir türk cocukda var. Oda kizdan lnce corona olmus, ama bizi arayipta uyarmadi. Ise döndün söylüyecem ama.
Kiz hemen son haftada is yerinde gördügü herkesi pazar günü arayip uyardi.
Deminde benimle ise alinan is arkadasim mesaj atdi. Kizi coronamis, kendiside teste gidecek. Sahi kendiside bugün iyi görünmüyordu.
Bugün iki dakika ayni odadaydik ama benim maskem vardi.
izinlilerle, hastalarla 16 kisiden 7 kaldi, nasil idare etcez, cok merak ediyorum.
Bir süre yemek molalarimi yanliz gecirmege karar verdim.

X