- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #4.521
Bencede o sistem cok iyievet ben izliyorum çok seviyorum
o yurt dışındaki kupon sistemine bayıldım ya her şeyin kuponu var
burada olsa kesin biriktirir market alışverişine para vermezdim
bir bölümde kadın binlerce dolarlık alışverişi kuponla bedavaya getirdi bir de kuponlar sayesinde eksi bakiyeye düşüp üstüne marketten para aldı
AhahahahSağol canım.
Eşinin cevaba da çok güldüm hahahaha :) seni satıp senin daha az harcayıp daha çok biriktiren versiyonundan alacağım hehehe
Haklısın aslında canım yorumun icin çok teşekkür ederimaltın elimizdeki tüm para birimlerinin değerli maden karşılığı.
Aslında bi tek altına güven olur, altın aslında hiç değer kazanmaz, elimizdekini sabit tutar, değişimleri bizim alım gücümüzle oranla değişir. Biraz daha karıısık bir konu. Bence 5 bin lik bir miktar olabilir. Bende bir ara düşünmüştüm ama, çok masrafım var diye yapmadım. Belki kışa yapabilirim. Yaşadığım yerde karta komisyon almayan bir kuyumcu duydum, bir deneme yapacağım.
Tamamdır canım çok teşekkür ederimbütün olur tabi niye olmasın. ben dolmalık biber oyup koydum mesela.
Sağol kuzum çok teşekkur ederimcanım ben yemeklikleri doğrayıp koyuyorum, ama dolmalık biberleri bütün tabi ki...bütün de konulur, neden konmasın, hiç bir şey olmaz..bu arada ben derin dondurucudan çıkan biberi kullanmayı daha çok seviyorum çünkü inanılmaz kolay pişiyor, yazın aldığım dolmalık biberleri bile 1 gece dondurup ertesi gün kullanıyorum, normalde 45 dakikada pişen dolma, 20 dakikada mis gibi oluyor
ohh misss, afiyet olsun tatlım, hakkaten lezzetli ve pratik bi tarif, iyi oldu bunu bulduğumuz, ben de yaparım misafire...
birşey değil teşekkürler canım güle güle doldur dondurucunu:)Ahahahahalemsin canım vallahi bende çok güldüm kimik adamdır benim kocam artıj nası gözü korktuysa ya da ben onun gözünde nasıl altın canavarı gibi görünüyosam
Haklısın aslında canım yorumun icin çok teşekkür ederimkomisyon almayan bi yer olsa bulabilsem dediğin cok mantıklı kesinlikle yapardım
Tamamdır canım çok teşekkür ederimkekin icinde ellerine sağlık afiyet olsun beğenmenize sevindim emeklerin boşa gitmemiş
Sağol kuzum çok teşekkur ederimalısık değilim ya dondurucuya bu sene yeni kullanicam icin napicamı bilemedim az biraz şaşkınım ama dolmalık biber de koyarim canım cok sağolun canlar hepinize teaekkürler
Benim kurumumun çalışanlarına ozel piyasanın altında faiz oranıyla kredi veriyor canım o yüzden artisını eksisini hesaplamaya çalısıyorum. Seninde dedigin gibi kuzum borç olunca illa ödeniyo bu açidan özellikle bana cazip geldi bu düşnce verdiğin örnekte gerçekten cok başarılı çok iyiymiştobosolu_dulcinea bizim tanıdıklarımız da kredi çekip vadeli hesaba yatırıp biriktiriyorlardı borç ödemeyince birikim yapamayanlar için iyi bir çözüm olabilir ayrıca faiz boyutunu düşünmeyenler için.. altın alınabilir mi bence riskli bir de o krediyi çekenler bir durum olursa kapatabilirim borcumu diye düşünüyorlar altın alınırsa böyle bir imkanı kaldırmış oluyorlar.bu arada 25 bin tl biriktirdiklerini duyunca ben de düşünmedim değil
öyleyse çok iyi canım ordan uygun faiz oranı ile kredi çekip daha yüksek faiz oranı olan bir bankada vadeli hesaba yatırırsanız hem birikim olur hem üzerine koydukça faizini ödeyip kar bile elde edersinizBenim kurumumun çalışanlarına ozel piyasanın altında faiz oranıyla kredi veriyor canım o yüzden artisını eksisini hesaplamaya çalısıyorum. Seninde dedigin gibi kuzum borç olunca illa ödeniyo bu açidan özellikle bana cazip geldi bu düşnce verdiğin örnekte gerçekten cok başarılı çok iyiymiş
burdayım:)heyyy herkes neredeee
ahahabu sabah eşimi işe gönderdim sonra da ben hazırlandım tam evden çıkıyordum ki kumbaramın üstünde 25 tl var.. eşim kumbaraya atmamış atma zevkini bana yaşatmak için üstüne koymuş :) ağam benimle eğleniii
bu sabah eşimi işe gönderdim sonra da ben hazırlandım tam evden çıkıyordum ki kumbaramın üstünde 25 tl var.. eşim kumbaraya atmamış atma zevkini bana yaşatmak için üstüne koymuş :) ağam benimle eğleniii
evet bugünlerde dalgalı canım gramdan yarıma da çok daha canım harcarım diye düşünüyorsan al bence gramda 4 tl anca farkeder ne kadar düşse de.ytdcumhuriyet (ata) altını satış 970 lira diyor, 2 gün önce 280 liraydı..?ne ara düştü yav.. bide yükselişte görünüyor güya. ay bi istikrar gösteremedi heee. ama gram altın düşüşte. kumbaramdaki para yetiyor grama, alsam mı ki. yarıma tamamlamak ister gönül ama zor gibi.
öyle yapayım ben.ay çok güldüm ya çok tatlısınız :)
evet bugünlerde dalgalı canım gramdan yarıma da çok daha canım harcarım diye düşünüyorsan al bence gramda 4 tl anca farkeder ne kadar düşse de.ytd
selamm naber:)Selam kızlar
Gelecekler canımiyi bari canım, en azından hazırlık yapmamışsın, yat uyu artık hemen sen...
Kızlar tlc kanalında kupon bagımlıları ile ilgili program izlediniz mi hiç
Gazete kuponuyla yiyecek deterjan vs alıyorlar
Türkiye'de olsa deli gibi biriktirirdik bizlerde heralde dimi
Sağol kuzum çok teşekkur ederimalısık değilim ya dondurucuya bu sene yeni kullanicam icin napicamı bilemedim az biraz şaşkınım ama dolmalık biber de koyarim canım cok sağolun canlar hepinize teaekkürler
heyyy herkes neredeee
cumhuriyet (ata) altını satış 970 lira diyor, 2 gün önce 280 liraydı..?ne ara düştü yav.. bide yükselişte görünüyor güya. ay bi istikrar gösteremedi heee. ama gram altın düşüşte. kumbaramdaki para yetiyor grama, alsam mı ki. yarıma tamamlamak ister gönül ama zor gibi.
eee baya abartmışsın tatlım sen menüyü..maşallah süpper görünüyor, ellerine sağlık canımGelecekler canım
Yalancı su böreği
Nişasta keki
Kadayıf tatlısı
Amerikan salata
Lshana ksvurması menüm.
Ancak bitti. 12 de kalktım.
Şümdi 2 saat daha uyuyayım yoksa gece çooook zor geçecek.
kardeşim üniversite kaydını yaptırmışoyy kurban olsun ablası
selamm naber:)
yok yani ilaç olarak mı takviye al demek istedin diye. ımm mayalı yiyecekler yani:) sağol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?