- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #4.461
Offf kızlar Asaf babasının parfümünü kırdı biraz önce( daha yeni almıştı.
Babası da havuzda yüzüyor. Geldiğinde bakalım ne diyecek.
Gitti 400 lira offf
günaydınn
Günaydın kızlar
karamelli_turta vaktm olsa ben de yapabilirim yaptığını ne olacak hem yürüyüş hem tasarruf tebrik ediyorum seni
no_name_ canım sen elinden geleni yapmışsın ama sonuç istediğimiz gibi olmamış sen böyle yazınca aklıma geldi benim bir halam var her şeyden kısar düşün sigara içer ama beleş bulursa içer o derece beleş mezar bulsa atlar yani eniştem de alkol filan herşeye harcar hep kızarım halama adam içki alsın diye mi harcamıyor diye ama bazen kendimi dediğin gibi pedin fiyatına bakarken buluyorum sonra gidip eşime 200 tl ye ayakkabı alıyoruz(şükür tabi 200 tl ile kurtulduk bu defa)
msf2407 canım biz de aynısını yaptık 2 ay önce diş fırçasına uzanırken babasının Yen'i aldığı parfümü kırdı kızım ve tabiki babası birşey demedi sonra 1 ay deo ile idare etti biz de ona hediye aldık aynısından tekrar
Günaydın kızlarrr
şu sıcakta grip oldum iyimi
boğazımda kötü
sanırım odada hep cereyan ettirmekten oluyor bunlar hep
Günaydın herkeseeee.
Hepimizin olduğu gibi, bizim de maaşın yatması ve bitmesi bir oldu :))
Hatta bu ay eksideyiz yaklaşık 2 bin civarı.
Ama ben yine de dün altın hesabı açıp 1 gr altın aldım. 145 liradan
Günaydın kızlarnasılsınız bakiim herşey yolunda keyifler yerinde mi yeni gelen arkadaşlar olmuş hepsi hoşgelmisler birikimleri kazançları bol bereketli olsun hepinizin kızlar
Hayırlı bereketli olsun canım altın hesabinGünaydın herkeseeee.
Hepimizin olduğu gibi, bizim de maaşın yatması ve bitmesi bir oldu :))
Hatta bu ay eksideyiz yaklaşık 2 bin civarı.
Ama ben yine de dün altın hesabı açıp 1 gr altın aldım. 145 liradan
ben bunu çok düşündüm tatlım, hatta çok araştırdım ama hiç tavsiye etmiyor uzmanlar, altına bu kadar güven olmaz bi anda düşer, rezil olursunuz diyorlar...ayrıca borç ile alma, neticede o kredi borç, olmayan bi para diyorlra...Hayırlı bereketli olsun canım altın hesabinsiftah yamışsın en azından inşallah tez zamanda eksi hesabı da kapatırsınız benimde dün 2 krediden biri bitti ya malum eşime diyorum ki tekrar bi kredi mi çeksem şoyle 12 ay geri ödemeli 25-30bin kadar hepsinide altın hesabına yatırsak diyorum korkuyo benden sen yakında benide satıp yerime altın alcan gibi geliyo diyo
teşekkür ederim canım iş yerinde yok sanırım onlardan eve gidince içerim artıkgünaydın canlarrrrr, herkes iyidir umarımmm,
keyifli,huzurlu ve lütfen Allahım lütfen artık tasarruflu bir gün olsunnnnnn
dün akşam tabi ki beklenen sonu yaşadık gittik ve 2 adet ayakkabı alarak evimize döndük, pantolon beğenemedi, haftasonu uzun uzun arayışa girecekmişiz, dar vakitte seçemiyormuş beyim
çok şükür ki sanırım sezon sonuna denk geldik, oldukça indirimliydi, %64 mü ne indirime girmiş bazı ayakkabılar, polodan 2 adet ayakkabıyı 220 tl ye aldık..biri deri, diğeri bez gibi olan sneakers ayakkabı.. aman, sanki ayakkabısı hiç yok, çocuk gibi mutlu oldu, sabah altını sildirdi evde gezdio mutlu olsun da, ne yapayım...çalışınca aynen böyle oluyor, almadan duramıyor insan..lakin akşam eve gelince çektim eşimi ayakkabı dolabının önüne, bana dedim 2 adet ayakkabı seçiyorsun ve ben onları atıyorum...kavga dövüş bu yaz hiç giymediği biri sıkıyor, biri de modası geçti diyerek tüm yaz dokunmadığı 2 ayakkabıyı ayırttım, sabah uyanınca da bi güzel sildim temizledim, birinin bağcıkları vardı,yıkadım, ikisini de boyayıp parlattım, yanına da yine sıkıyor diye giymediği bir kot ve gömlek ile paketledim, akşamüstü gibi çıkıp biraz uzakta bulunan bir semtte çöpün kenarına bırakacağım, bayram önü belki bi ihtiyacı olan vardır düşüncesi ile...
çok severek giydiği bi gömleği vardı oldukça da pahalıya almıştık, yakası sakalı sürtünce biraz deforme olmuş, giymeyeceğim at dedi, kıyamadım, onu da terziye vermeye karar verdim ters yüz yapsın yakasını diye...sonuçta yepyeni gömlek...
bende bugün durumlar bunlar.... sözde ev hanımıyım, iş, koşturma hiç bitmiyor vallahi..çalışırken daha az yoruluyordum
geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, sıcak bir şeyler iç, ıhlamur, bitki çayı gibi...
vallahi ben de bi yerde mi görmüştüm aklıma geldi birden, gömlek yepyeni, atmaya kıyamadım, neden olmasın dedim...teşekkür ederim canım iş yerinde yok sanırım onlardan eve gidince içerim artık
annem babamın gömleklerinin yakası eskidiğinde kendi ters düz ederdi o geldi aklıma
Benimkide öyle biz 10 yılı bitirdik değişen birşey yok canım. olan benim huzuruma oldu. kendisindende anasındanda soğudum buz gibiyim. ama parasal konudua çok yardım etttiğini görmedim çünkü ne zaman sorsan parası yoktur.
teşekkür ederim canım kasık fıtığı
çok geçmiş olsun yapacak bişey yok malesef
ne dedi kızdımı
ben altın almıyorum kuyumcudan. maaş aldığım bankadan gram altın alıyorum. Kuveyt türkte hesap ücreti kesmiyorlarmış diye duydum bi sorun isterseniz
Garanti bankasini düşünmüştüm kredi kartım ordan tek bankayla devam etmek istedimben altın almıyorum kuyumcudan. maaş aldığım bankadan gram altın alıyorum. Kuveyt türkte hesap ücreti kesmiyorlarmış diye duydum bi sorun isterseniz
Sağol kuzum daha önce demiş miydim bilmiyorum ama bizim işler ayın 2. Yarısı yogun oluyor arada göz ucuyla okumaya çalısıyorum yazdıklarınızı valla hiçde çalışasım yok bugün üstümde bi tembellik bi uyuşuklukçok iyi yapmışsın canım, bereketli olsun...
günaydın tatlımmm, çok şükür iyiyim, sen nasılsın? yoğun mu işler?
Sağol canımcım çok teşekkür ederim tavsiyen içinben bunu çok düşündüm tatlım, hatta çok araştırdım ama hiç tavsiye etmiyor uzmanlar, altına bu kadar güven olmaz bi anda düşer, rezil olursunuz diyorlar...ayrıca borç ile alma, neticede o kredi borç, olmayan bi para diyorlra...
ben de şöyle buldum çözümü, kredi kartı ile alıp 4 taksit yaptırıyorum, kk mecbur ödeniyor... belki böyle olabilir, 4 ayda bir gidip bi daha alacağım falan...
Sağol kuzum daha önce demiş miydim bilmiyorum ama bizim işler ayın 2. Yarısı yogun oluyor arada göz ucuyla okumaya çalısıyorum yazdıklarınızı valla hiçde çalışasım yok bugün üstümde bi tembellik bi uyuşukluk
Sağol canımcım çok teşekkür ederim tavsiyen içinaltına güven olmaz buna bende katılıyorum o yüzden dediğimi yapma ihtimalim %1 bile değil sanırim ben sadece eşime takılüyorum malum biraz borç azalınca bana biraz rahat battı galiba şaşkınlügım üstümde
günaydın canım nasılsın bugün.günaydın canlarrrrr, herkes iyidir umarımmm,
keyifli,huzurlu ve lütfen Allahım lütfen artık tasarruflu bir gün olsunnnnnn
dün akşam tabi ki beklenen sonu yaşadık gittik ve 2 adet ayakkabı alarak evimize döndük, pantolon beğenemedi, haftasonu uzun uzun arayışa girecekmişiz, dar vakitte seçemiyormuş beyim
çok şükür ki sanırım sezon sonuna denk geldik, oldukça indirimliydi, %64 mü ne indirime girmiş bazı ayakkabılar, polodan 2 adet ayakkabıyı 220 tl ye aldık..biri deri, diğeri bez gibi olan sneakers ayakkabı.. aman, sanki ayakkabısı hiç yok, çocuk gibi mutlu oldu, sabah altını sildirdi evde gezdio mutlu olsun da, ne yapayım...çalışınca aynen böyle oluyor, almadan duramıyor insan..lakin akşam eve gelince çektim eşimi ayakkabı dolabının önüne, bana dedim 2 adet ayakkabı seçiyorsun ve ben onları atıyorum...kavga dövüş bu yaz hiç giymediği biri sıkıyor, biri de modası geçti diyerek tüm yaz dokunmadığı 2 ayakkabıyı ayırttım, sabah uyanınca da bi güzel sildim temizledim, birinin bağcıkları vardı,yıkadım, ikisini de boyayıp parlattım, yanına da yine sıkıyor diye giymediği bir kot ve gömlek ile paketledim, akşamüstü gibi çıkıp biraz uzakta bulunan bir semtte çöpün kenarına bırakacağım, bayram önü belki bi ihtiyacı olan vardır düşüncesi ile...
çok severek giydiği bi gömleği vardı oldukça da pahalıya almıştık, yakası sakalı sürtünce biraz deforme olmuş, giymeyeceğim at dedi, kıyamadım, onu da terziye vermeye karar verdim ters yüz yapsın yakasını diye...sonuçta yepyeni gömlek...
bende bugün durumlar bunlar.... sözde ev hanımıyım, iş, koşturma hiç bitmiyor vallahi..çalışırken daha az yoruluyordum
oyyyy bir yandı ciğer vakkası daha..çok geçmiş olsun tatlım, neyse ki kızmamış, lakin 400 tl de iyi bi fiyat parfüm için, benim içim sızladı burada
günaydın tatlış, pazara gidiyor musun bugün?
hiç sorma tatlım yaa, el mecbur kalktık gittik, neyse ki kendi başına alış veriş yapmıyor yoksa gerçekten batmıştık,kimse toparlayamazdı beni..neyseki ucuz atlattık biz de...
geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, sıcak bir şeyler iç, ıhlamur, bitki çayı gibi...
günaydın fıstığım, iyiyim çok şükür, biraz ev işleri ile uğraşıyorum, sonra biraz havuza inerim, daha sonra da terzi vs işlere bakarım..hep bi telaş...günaydın canım nasılsın bugün.
iyi yine ucuz atlatmışsın, 2 ayakkabı için 220 lira iyi fiyat. ayakkabı-gömlek paketlemenr bayıldım birisi nasiplenir bayram ağzı.
pazara gidecem canım ama akşam üstü. kışlık bişeyler bakacam.
ne güzel taze taze. afiyetle yiyin canım eline sağlıkgünaydın kızlar.. dün eşim civar köylerde görevli olduğu için sebze getirdi, domates, salatalıki biber ve patlıcan, baya tazeydi güzeldi.. dün akşam domateslerin bi kısmını rondodan geçirdim kalıplara döktüm dondurucuya attım, bu akşam kalıplardan çıkarır poşete koyarım artık, bi kısmını da ufak ufak doğradım poşetledim.. bunları çiğden yaptım.. salatalık da rendeledim 5 poşet yaptım, poşete incecik yaydım üstüste koydum poşetleri, biber de ince ince doğradım bi poşet dolu çıktı, onu ayırmadım zaten biber kolay ayrılıyor lazım oldukça ihtiyac kadar kullanırım.. iki poşet de ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarıp koydum.. akşam bunları anca yapabildim, yoruldum.. patlıcanlar duruyor daha.. bakalım bu akşamki enerjime bağlı.. biraz daha biber koymam gerek, bi de kırmızı biberden bol bol oyacam inşallah..
Bereketli sun canım allah ağızla tadıyla yemeyi nasip etsingünaydın kızlar.. dün eşim civar köylerde görevli olduğu için sebze getirdi, domates, salatalıki biber ve patlıcan, baya tazeydi güzeldi.. dün akşam domateslerin bi kısmını rondodan geçirdim kalıplara döktüm dondurucuya attım, bu akşam kalıplardan çıkarır poşete koyarım artık, bi kısmını da ufak ufak doğradım poşetledim.. bunları çiğden yaptım.. salatalık da rendeledim 5 poşet yaptım, poşete incecik yaydım üstüste koydum poşetleri, biber de ince ince doğradım bi poşet dolu çıktı, onu ayırmadım zaten biber kolay ayrılıyor lazım oldukça ihtiyac kadar kullanırım.. iki poşet de ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarıp koydum.. akşam bunları anca yapabildim, yoruldum.. patlıcanlar duruyor daha.. bakalım bu akşamki enerjime bağlı.. biraz daha biber koymam gerek, bi de kırmızı biberden bol bol oyacam inşallah..
kolay gelsin:) sabah kek soğumuştu, eşime kahvaltıya koydum bide yanına verdim. beğendi, ben de beğendim:) poğaçadan daha pratik oldu misafirlere de yaparım ben bundan.günaydın fıstığım, iyiyim çok şükür, biraz ev işleri ile uğraşıyorum, sonra biraz havuza inerim, daha sonra da terzi vs işlere bakarım..hep bi telaş...
ben de evde dolap bekleyeceğine birinin işine yarar belki dedim..kısmet, inşallah ihtiyacı olan birine denk gelir...
akşamüstü pazara gitme fikri sabah gitmekten daha iyi, haklısın canım, hem biraz fiyatlar düşer, hem de sıcak bunaltmaz...
Hayırlı bereketli olsun canım altın hesabinsiftah yamışsın en azından inşallah tez zamanda eksi hesabı da kapatırsınız benimde dün 2 krediden biri bitti ya malum eşime diyorum ki tekrar bi kredi mi çeksem şoyle 12 ay geri ödemeli 25-30bin kadar hepsinide altın hesabına yatırsak diyorum korkuyo benden sen yakında benide satıp yerime altın alcan gibi geliyo diyo
Sağol kuzum daha önce demiş miydim bilmiyorum ama bizim işler ayın 2. Yarısı yogun oluyor arada göz ucuyla okumaya çalısıyorum yazdıklarınızı valla hiçde çalışasım yok bugün üstümde bi tembellik bi uyuşukluk
Sağol canımcım çok teşekkür ederim tavsiyen içinaltına güven olmaz buna bende katılıyorum o yüzden dediğimi yapma ihtimalim %1 bile değil sanırim ben sadece eşime takılüyorum malum biraz borç azalınca bana biraz rahat battı galiba şaşkınlügım üstümde
bütün olur tabi niye olmasın. ben dolmalık biber oyup koydum mesela.Bereketli sun canım allah ağızla tadıyla yemeyi nasip etsinbende dün 5 kg patlıcan aldım közleyip poşetleyip atıcam kışın ceşit ceşit yemegini mezesini zrytinyağlısını yapicam inşallah domatesi hic denemedim daha önce canım rondodan cekip kalıplara koyarak dondurmayı onu deniycem iyi fikir verdin kücük küçük doğrayip poşetlemeyi düsünüyodum zaten peki biberi doğramak gerekiyo mu sizce kızlar yoksa bütün mü koysam hani kızartma için filanda iyi olur diyorum ne dersiniz
Bereketli sun canım allah ağızla tadıyla yemeyi nasip etsinbende dün 5 kg patlıcan aldım közleyip poşetleyip atıcam kışın ceşit ceşit yemegini mezesini zrytinyağlısını yapicam inşallah domatesi hic denemedim daha önce canım rondodan cekip kalıplara koyarak dondurmayı onu deniycem iyi fikir verdin kücük küçük doğrayip poşetlemeyi düsünüyodum zaten peki biberi doğramak gerekiyo mu sizce kızlar yoksa bütün mü koysam hani kızartma için filanda iyi olur diyorum ne dersiniz
kolay gelsin:) sabah kek soğumuştu, eşime kahvaltıya koydum bide yanına verdim. beğendi, ben de beğendim:) poğaçadan daha pratik oldu misafirlere de yaparım ben bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?