- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #4.461
günaydın canlarrrrr, herkes iyidir umarımmm,

keyifli,huzurlu ve lütfen Allahım lütfen artık tasarruflu bir gün olsunnnnnn

dün akşam tabi ki beklenen sonu yaşadık gittik ve 2 adet ayakkabı alarak evimize döndük, pantolon beğenemedi, haftasonu uzun uzun arayışa girecekmişiz, dar vakitte seçemiyormuş beyim
çok şükür ki sanırım sezon sonuna denk geldik, oldukça indirimliydi, %64 mü ne indirime girmiş bazı ayakkabılar, polodan 2 adet ayakkabıyı 220 tl ye aldık..biri deri, diğeri bez gibi olan sneakers ayakkabı.. aman, sanki ayakkabısı hiç yok, çocuk gibi mutlu oldu, sabah altını sildirdi evde gezdi
o mutlu olsun da, ne yapayım...çalışınca aynen böyle oluyor, almadan duramıyor insan..lakin akşam eve gelince çektim eşimi ayakkabı dolabının önüne, bana dedim 2 adet ayakkabı seçiyorsun ve ben onları atıyorum...kavga dövüş bu yaz hiç giymediği biri sıkıyor, biri de modası geçti diyerek tüm yaz dokunmadığı 2 ayakkabıyı ayırttım, sabah uyanınca da bi güzel sildim temizledim, birinin bağcıkları vardı,yıkadım, ikisini de boyayıp parlattım, yanına da yine sıkıyor diye giymediği bir kot ve gömlek ile paketledim, akşamüstü gibi çıkıp biraz uzakta bulunan bir semtte çöpün kenarına bırakacağım, bayram önü belki bi ihtiyacı olan vardır düşüncesi ile...
çok severek giydiği bi gömleği vardı oldukça da pahalıya almıştık, yakası sakalı sürtünce biraz deforme olmuş, giymeyeceğim at dedi, kıyamadım, onu da terziye vermeye karar verdim ters yüz yapsın yakasını diye...sonuçta yepyeni gömlek...
bende bugün durumlar bunlar.... sözde ev hanımıyım, iş, koşturma hiç bitmiyor vallahi..çalışırken daha az yoruluyordum
oyyyy bir yandı ciğer vakkası daha..çok geçmiş olsun tatlım, neyse ki kızmamış, lakin 400 tl de iyi bi fiyat parfüm için, benim içim sızladı burada
günaydın tatlış, pazara gidiyor musun bugün?
hiç sorma tatlım yaa, el mecbur kalktık gittik, neyse ki kendi başına alış veriş yapmıyor yoksa gerçekten batmıştık,kimse toparlayamazdı beni..neyseki ucuz atlattık biz de...
geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, sıcak bir şeyler iç, ıhlamur, bitki çayı gibi...

keyifli,huzurlu ve lütfen Allahım lütfen artık tasarruflu bir gün olsunnnnnn

dün akşam tabi ki beklenen sonu yaşadık gittik ve 2 adet ayakkabı alarak evimize döndük, pantolon beğenemedi, haftasonu uzun uzun arayışa girecekmişiz, dar vakitte seçemiyormuş beyim

çok şükür ki sanırım sezon sonuna denk geldik, oldukça indirimliydi, %64 mü ne indirime girmiş bazı ayakkabılar, polodan 2 adet ayakkabıyı 220 tl ye aldık..biri deri, diğeri bez gibi olan sneakers ayakkabı.. aman, sanki ayakkabısı hiç yok, çocuk gibi mutlu oldu, sabah altını sildirdi evde gezdi

çok severek giydiği bi gömleği vardı oldukça da pahalıya almıştık, yakası sakalı sürtünce biraz deforme olmuş, giymeyeceğim at dedi, kıyamadım, onu da terziye vermeye karar verdim ters yüz yapsın yakasını diye...sonuçta yepyeni gömlek...
bende bugün durumlar bunlar.... sözde ev hanımıyım, iş, koşturma hiç bitmiyor vallahi..çalışırken daha az yoruluyordum

Offf kızlar Asaf babasının parfümünü kırdı biraz önce( daha yeni almıştı.
Babası da havuzda yüzüyor. Geldiğinde bakalım ne diyecek.
Gitti 400 lira offf
oyyyy bir yandı ciğer vakkası daha..çok geçmiş olsun tatlım, neyse ki kızmamış, lakin 400 tl de iyi bi fiyat parfüm için, benim içim sızladı burada

günaydınn![]()
günaydın tatlış, pazara gidiyor musun bugün?
Günaydın kızlar
karamelli_turta vaktm olsa ben de yapabilirim yaptığını ne olacak hem yürüyüş hem tasarruf
tebrik ediyorum seni
no_name_ canım sen elinden geleni yapmışsın ama sonuç istediğimiz gibi olmamış
sen böyle yazınca aklıma geldi benim bir halam var her şeyden kısar düşün sigara içer ama beleş bulursa içer o derece beleş mezar bulsa atlar yani
eniştem de alkol filan herşeye harcar hep kızarım halama adam içki alsın diye mi harcamıyor diye ama bazen kendimi dediğin gibi pedin fiyatına bakarken buluyorum sonra gidip eşime 200 tl ye ayakkabı alıyoruz(şükür tabi 200 tl ile kurtulduk bu defa)
msf2407 canım biz de aynısını yaptık 2 ay önce diş fırçasına uzanırken babasının Yen'i aldığı parfümü kırdı kızım
ve tabiki babası birşey demedi sonra 1 ay deo ile idare etti biz de ona hediye aldık aynısından tekrar
![]()
hiç sorma tatlım yaa, el mecbur kalktık gittik, neyse ki kendi başına alış veriş yapmıyor yoksa gerçekten batmıştık,kimse toparlayamazdı beni..neyseki ucuz atlattık biz de...
Günaydın kızlarrr
şu sıcakta grip oldum iyimi
boğazımda kötü
sanırım odada hep cereyan ettirmekten oluyor bunlar hep![]()
geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, sıcak bir şeyler iç, ıhlamur, bitki çayı gibi...