- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #4.161
Günaydın Canım bu ay olmazsa diğer ay olur sağlık olsun tatilini de yap ohh...
Günaydın Canım...
günaydın jelibonum, iyi misin?günaydıınn güzel bir gün ve hafta olsun hepimize
Günaydın herkese.
Kaç gündür giremiyorum, nasılsınız hanımlar?
Bizim epey masraflı geçiyor günler. Kredi kartımız 3100 lira olarak kesildi bu ay. Buna ek olarak nakitte harcıyoruz tabi. Misafirlerimiz geldiğinden beri, yani iki gündür, yaklaşık 300-400 lira gitti :S
Onlar da sağolsun Asaf a bayağı hediye ile gelmişler. Akülü araba, uzaktan kumandalı araba, iki adet kamyon ve kıyafetlerle gelmişler. Buraya kadar iyi hoş. Ama beni de şu sıkıntı aldı, bu koca koca arabaları ben evde nereye koyacağım
Offff. Hadi bu evim çok büyük, sıkıntı yok. Buradan taşınınca ne olacak
Kafamda deli sorular :S
Bugün oğlumun aşı günü teyzeleri. İnşallah sıkıntısız geçer. Şu 1 yıllık minik ömrünün en zor aşısını olacak kuzum
Günaydın kizlaarrr
Herkese günaydın kızlarherkese benden çay nasılsınız bakalım keyiflee nasıl h sonu biraz temizlik biraz tembellik bolcada alışverişle gecti market alışverişi yaptım k.kartımdan nakitim kalmamıştı toplamda 160 tl harcadım ben birde kartlardan harcama yapmamaya çalışiyorum taksitler dısında önümüzdeki ay kartlar yüklü gelicek şimdiden bunu n stresi sardı
saol canım benimmm,karamelli_turta inşallah canım güzel bir tatil hayalimde inşallah güzel geçer düşündüğüm gibi :)
no_name_ canımm güzel geçmiş pazar günün öyleyse kolay gelsin gerçekten çamur çıkıyor resmen evden toz alırken kışın yaparız Allah'ın izniyle birikimleri @msf2407 1. Yaş aşısına ilk defa kısımla yalnız gitmek durumunda kalmıştım o halde o kadar kötü geçmedi tatlım otobüsle gidip otobüsle döndük aşı yapılırken ağladı sadece biraz şimdiden geçmiş olsun acısız olsun inşallah @tobosoludulcinea oo hazırlıklara başladın mı ya ben de yapmak istiyorum da kızımla pek mümkün olmuyor bakalım yaparım inşallah
Sağol canım çok tesekkur ederimMutlu pazarlar herkese
Yetişemiyorum size kızlar,iki minik çocukla hiçbirşeye yetişemiyorum gerçi
no_name_ altınların bereketli olsun canım pazarlık hikayene bayıldım
tobosolu_dulcinea dondurucunu güle güle kullan canım epey iyiye almışın
@sempatik_kiz canım çok geçmiş olsun tekrardan
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinay nerden öğreniyorlar bilmiyorum da çok sakıncalı gerçekten mağdur olan taraf açısından. Artık devamlı koruyorum direk uzaklaştırıyorum başka çocuklardan ne kadar zor çocuk büyütmek
tobosolu_dulcinea canım güle güle kullanmak nasip olsun inşallah yalnız da doldursan eşinle yersiniz inşallah
kesinlikle canım ben bir de yaşımızı yaşayalım düşüncesindeyim o yüzden de bazı şeylere acımadan veriyoruz elimizde varsa kendime biraz pintiyim ama eşime kızıma olamıyorumsaol canım benimmm,
hiç sorma aynen çamur çıkıyor, hayret ediyorum nasıl bu kadar toz alıyor ev diye
birikim gerçekten de kışın daha kolay..yazın tatildi,bayramdı,ramazandı derken gidiyor paralar... hele hafta sonları, günler uzun, evde oturmak sıkıcı oluyor dışarı çıksan para gidiyor...bi de sosyal medya kullanıcısıysan eğer eyvah eyvah, dün dedim evde oturan kimse yok sanırım, tüm şehir yollarda, herkes bi yerlerde..insan onları da gördükçe heves ediyor sanırım...kışın öyle mi ya, pazar günü aç tüm gün filmleri, al kahveni çayını,patlat mısırını, misss, kalsın paracıklar cepte
doldurursun canım maşallah hamarat bizim kızlar on parmağında on marifetAmin canım inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinkurban da geldi zaten biraz et ve kemik illaki kalır dağıttıktan sonra misafirlere pişirdiktwn sonra e birde kış hazırlıklarını ilave edersem eylül sonuna kadar doldururum ben bu donrucuyu
doğru demiş uzun süreli tutabilen ve buna kalbi dayanabilenler kazanacakbugün güngör uras'ın altın nereye yazısı..ilgilenen arkadaşlar için link atıyorummm
http://m.milliyet.com.tr/yazarlar/gungor-uras/altin-nereye--2501565/
günaydın kaptancım, kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim..
günaydın jelibonum, iyi misin?
günaydın canımmm, ne güzel, oğluşun iyi günlerde kullansın hediyelerini inşallah...
dert ettiğin şeye bak, hemen taşınmayacaksan sıkıntı yapma, zaten bir kaç yıl geçince hevesi geçiyor çocukların, çok zorda kalırsan da, hevesini aldıklarını verirsin başka bir çocuğa, bir çocuk daha nasiplenmiş olur
Allah kolaylık versin bugün size, aşınızı da sağ salim kazasız belasız, acısızzz atlatırsınız inşallahhhh
karamelli_turta inşallah canım güzel bir tatil hayalimde inşallah güzel geçer düşündüğüm gibi :)
no_name_ canımm güzel geçmiş pazar günün öyleyse kolay gelsin gerçekten çamur çıkıyor resmen evden toz alırken kışın yaparız Allah'ın izniyle birikimleri @msf2407 1. Yaş aşısına ilk defa kısımla yalnız gitmek durumunda kalmıştım o halde o kadar kötü geçmedi tatlım otobüsle gidip otobüsle döndük aşı yapılırken ağladı sadece biraz şimdiden geçmiş olsun acısız olsun inşallah @tobosoludulcinea oo hazırlıklara başladın mı ya ben de yapmak istiyorum da kızımla pek mümkün olmuyor bakalım yaparım inşallah
geçmiş olsun canım sevindim yapmaz herlde ateş 6 ay daha rahatsınız artık menenjit olmayacaksa?Sağol arkadaşım iyi dileklerin için.
Yaptırıp geldik, simdilik sıkıntı yok, ateşi de çıkmazsa rahatız :)
Senin kızın kaç yaşında şimdi? Allah bağışlasın bütün yavruları :)
ben de bayadır kumbarayı boşluyorum aslında. bugün dışarı çıkıp gelince bozuklarım olur atarım içine. gerçi sanırım onları tümleyip kardeşime harçlık olarak verecem. yani altın mafiş:)ayiciklijelibom aynen canım canımız sağolsun huzurumuz olsun birikim de yapılır Allahın izniyle sizlerleyim ama kaytarıyorum birikim konusunda biraz bir de @mandaliina vardı o baya kaytarıyor galiba
bizim kumbara doluyor yine de kurban parası olarak biriktiriyordum bu gidişle kurbanlığın ipini bile alamayızben de bayadır kumbarayı boşluyorum aslında. bugün dışarı çıkıp gelince bozuklarım olur atarım içine. gerçi sanırım onları tümleyip kardeşime harçlık olarak verecem. yani altın mafiş:)
hayırlısı:))bizim kumbara doluyor yine de kurban parası olarak biriktiriyordum bu gidişle kurbanlığın ipini bile alamayız
harçlık biz de veririz gidince ben kardeşime veririm eşim de yeğenine gitti 200 tl de oraya
kulkedisi30 kolay gelsin canım ben de yorgunum iş yerinde de evde ne kadar yorulduğumu bilmelerine rağmen iş yıkma çabalarından yoruldum..
çalışıyorum canımhayırlısı:))
sen çalışıyor muydun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?