- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #4.181
Sağol kuzucum allah razı olsun senden de tüm dostlardan dagünaydın canım, hayırlı işler, bereketli kazançlar dilerimmm
bereketli olsun inşallah tatlım, başladın mı derindondurucu için ön hazırlıklara?
bu arada yıllardır sarımsak atarım derin dondurucuya, kışa çok pratik oluyor hazır kullanması..daha önce tek tek soyardım. bu sene bi taktik gördüm youtube da inanılmaz kolayladım..boş bir kavanoza sarımsakları koyup kapağını kapatıp hızlıca sallıyoruz, 3-5 dakika devam ediyoruz, kabukları çıkmış olarak miss gibi sarımsak elde ediyoruzzzz
Yok canım tam olarak başlamadım kışlıklara şimdilik buzdolabımın buzluğuna attığım bazı şeyler haricinde pek birşey yapmadım dahakaramelli_turta inşallah canım güzel bir tatil hayalimde inşallah güzel geçer düşündüğüm gibi :)
@Diyet Canavari canımm güzel geçmiş pazar günün öyleyse kolay gelsin gerçekten çamur çıkıyor resmen evden toz alırkenkışın yaparız Allah'ın izniyle birikimleri @msf2407 1. Yaş aşısına ilk defa kısımla yalnız gitmek durumunda kalmıştım o halde o kadar kötü geçmedi tatlım otobüsle gidip otobüsle döndük aşı yapılırken ağladı sadece biraz şimdiden geçmiş olsun acısız olsun inşallah @tobosoludulcinea oo hazırlıklara başladın mı ya ben de yapmak istiyorum da kızımla pek mümkün olmuyor bakalım yaparım inşallah
nice güzel yaşlar görsün prenses :)Selamlar
Haftasonu Eskişehir'deydik. Cuma akşam eşimin akrabasının düğününe katıldık. Cumartesi günü de kızımın 4 yaş doğumgününü kutladık.
Kızıma bir peluş ayı, bir Elsa bebeği bir de barbie bebek hediye geldi.
Ben bu şekilde oyuncak hediye geldiğinde aynı oyuncakların muadillerini elden çıkarıyorum. Evden kıza çaktırmadan bir ayı 2 bebek yolcu demek oluyor bu.
Çok sağol canım. Darısı başına inşallahnice güzel yaşlar görsün prenses :)
günaydın. birikimin bereketli olsunGÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI SABAHLAR
Zorlu bir gece vardiyası ndan sonra eve geldim 8 gibi.
Oğlum uyandırdı 11 de,ona kahvaltı hazırladım.
Geri yattım
Bu ay ki birikimim şuana kadar 290 dolar
1 gr altın
Oğlumun Kumbarasına 20 tl attım
Günlerim yoğun geçiyor ev iş piknik düğün dernek gezmeler derken epeydir uğrayamadım buralara
nice mutlu yılları olsun:)Selamlar
Haftasonu Eskişehir'deydik. Cuma akşam eşimin akrabasının düğününe katıldık. Cumartesi günü de kızımın 4 yaş doğumgününü kutladık.
Ben bu şekilde oyuncak hediye geldiğinde aynı oyuncakların muadillerini elden çıkarıyorum. Evden kıza çaktırmadan bir ayı 2 bebek yolcu demek oluyor bu.
Çok sağol canımnice mutlu yılları olsun:)
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin acısını göstermesin prensesin .Selamlar
Amin Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin acısını göstermesin prensesin .
Benim küçük 9 aylık dişleri çıkıyor ishal oldu . Helak olduk
Amin Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.
Benim kızımda geçen hafta ateş, kusma, ishal şeklinde 3 gün perişan oldu. Bu havaların dengesizliğinden büyük ihtimal
geçmiş olsun canım allah beterinden korusunZor valla hem onlara hem bize
İki gündür şu pozisyonda oturuyoruz
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinRabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin acısını göstermesin prensesin .
Benim küçük 9 aylık dişleri çıkıyor ishal oldu . Helak olduk
Hayırlara gelesin inşallahTekrar dan selam
Kabus la uyandım
Resmen bileğimi tırnaklamışım sıkıntıdan
İşyerinde finansman bölümüne almışlar beni güya
Gıcık bir adam var onın işi ters gitsin diyw dolarları kenara ayırıyorum günlerce orda duruyor
3 deste dolaf yada euro emin değilim
Meğer kamera g
Güle güle yiyin afiyet olsun da bu aldıklarını z çok çok ucuz burda 60 70 giderdi vallahi şanslısınkızlar öğle arası pazara çıktım. aldıklarımı yazayım
2 kilo domates
2 kilo salatalık
2 kilo şeftali
1 buçuk kilo üzüm
bir kilo muz
bir kilo siyah erik
maydonoz ve kıvırcık marul
1er kilo taze fasulye kabak patlıcan dolmalık biber
yarım kilo çarliston biber
4kilo patates 2 kilo soğan
bir kilo havuç
6 tanesi 5 liradan mısır
hepsi 40 lira tuttu 2 hafta gidiyor bize. Allah bereket versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?