- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #4.181
Sağol kuzucum allah razı olsun senden de tüm dostlardan dagünaydın canım, hayırlı işler, bereketli kazançlar dilerimmm
bereketli olsun inşallah tatlım, başladın mı derindondurucu için ön hazırlıklara?
bu arada yıllardır sarımsak atarım derin dondurucuya, kışa çok pratik oluyor hazır kullanması..daha önce tek tek soyardım. bu sene bi taktik gördüm youtube da inanılmaz kolayladım..boş bir kavanoza sarımsakları koyup kapağını kapatıp hızlıca sallıyoruz, 3-5 dakika devam ediyoruz, kabukları çıkmış olarak miss gibi sarımsak elde ediyoruzzzz![]()

Yok canım tam olarak başlamadım kışlıklara şimdilik buzdolabımın buzluğuna attığım bazı şeyler haricinde pek birşey yapmadım dahakaramelli_turta inşallah canım güzel bir tatil hayalimde inşallah güzel geçer düşündüğüm gibi :)
@Diyet Canavari canımm güzel geçmiş pazar günün öyleyse kolay gelsin gerçekten çamur çıkıyor resmen evden toz alırkenkışın yaparız Allah'ın izniyle birikimleri
@msf2407 1. Yaş aşısına ilk defa kısımla yalnız gitmek durumunda kalmıştım o halde o kadar kötü geçmedi tatlım otobüsle gidip otobüsle döndük aşı yapılırken ağladı sadece biraz
şimdiden geçmiş olsun acısız olsun inşallah
@tobosoludulcinea oo hazırlıklara başladın mı ya ben de yapmak istiyorum da kızımla pek mümkün olmuyor bakalım yaparım inşallah
![]()