- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #3.421
aah kuzum sorma hiç gitmez miyim nefret geldi ondan da, dün tövbe ettim bi daha profesörmüş doçentmiş diye hiç bi doktorun muh.sine gitmeyeceğim...Adamın ağzından zorla laf çıkıyor...takibe devam edelim haftaya yine görüşelim diyecek diye 350 tl bayıldım yine, özel olduğu için istediği testleri de özelde yaptırmak zorunda kalıyorum, normalde özel hastane doktoru yazsa testi, 10 tl ödeyeceğim şeye doktor yazmadığı için 44 tl ödüyorum...nefret geldi, gitmeyeceğim bi daha diye çemkirdim eşime...yazık onun ne suçu varsa, ben ettim ben buldum..sonuç itibariyle son durum ne ben de bilmiyorum..
Elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum.sen bu metodu uyguluyorsun yani? güzele benziyor ben de araştırayım. teşekkürler
eline sağlık kolay gelsinIyi aksamlar kızlar
Tüpleri aldim sonunda. Kücük tüp 15, büyük tüp 75 TL. Toplamda 90 TL harcadim. Baska bir harcamam olmadi.
Bugün biraz daha iyiyim. Bu yüzden ufaktan evi toparlamaya basladim.
Buzdolabını temizledim.
Evdeki patlıcan ve biberleri kizarttım. Domates sosuyla karıştırıp, saklama kaplarıyla buzluga attım.
Bir tane tum tavuk vardı. Birazdan onu haşlayip didikleyip buzluga atmak istiyorum. Insallah yapabilirim
Çok güzel maşşallah.. güle güle kullansın minik :)Eki Görüntüle 2031249 Eki Görüntüle 2031226 Eki Görüntüle 2031227 Eki Görüntüle 2031228 Eki Görüntüle 2031229 Selamlar
Eve geldim.sinirliportakal , Tutuy Kızımın odasının fotoğraflarını ekliyorum.
Çok teşekkürler canımÇok güzel maşşallah.. güle güle kullansın minik :)
çoook güzelEki Görüntüle 2031249 Eki Görüntüle 2031226 Eki Görüntüle 2031227 Eki Görüntüle 2031228 Eki Görüntüle 2031229 Selamlar
Günaydınlarrrişe geldim henüz işe başlamadım yavas yavas başlamam lazım gün paramı verdim 100 tl , arkadaştan taşköprü sarımsağı aldım babam için 10 kg 150 tl vericem. Sabah sabah bol harcamalı güne başladım
akşamki menümü eşimin abisi gelmeyince kahvaltılığa çevirdim. Bu akşam gelecek akşamdan etli kuru fasülye yemeğimi pişirdim. Eve gidince de pilavımı yaparım. artık yemeklerimi geceden yapıcam eve gidince çok acıkıyorum hazır almak zorunda kalıyoruz.
@msf2407 oğluşunun doğum günü kutlu olsun. Bencede hediye olarak kıyafet yerine para veya altın daha iyi oluyor.
Aaa evet canım karıştırdım :)) ben de çok severim. Tazesi çıktığında, salatada falan kullanıyorum hep :)
Doğum iznim bitti, şimdi 2 yıl ücretsiz izin aldım. Onun da 1 yılını bitirdim :) kaldı 1 yılımız.
Diyetisyenim ben canım. Sen ne iş yapıyorsun?
Çok teşekkürler canımçoook güzel
Çok güzelmiş gerçektenEki Görüntüle 2031249 Eki Görüntüle 2031226 Eki Görüntüle 2031227 Eki Görüntüle 2031228 Eki Görüntüle 2031229 Selamlar
Güzel soruAa diyetisyensiniz madem bir sorum olacak
Azar azar sık sık yemeği mi tavsiye ediyorsunuz
Eki Görüntüle 2031249 Eki Görüntüle 2031226 Eki Görüntüle 2031227 Eki Görüntüle 2031228 Eki Görüntüle 2031229 Selamlar
Oğlum 1 yaşına yeni girdi.
Babannesi torununa niyetle bana bilezik aldı.
Daha önce kıyafet alıyorlardı, kıyafet almayın giydirmiyorum, uymuyor çoğu zaman, Yerine o parayı Asaf a birikim yapalım dedim. Şimdi her Hediyeleri altın oluyor sağolsunlar :)
Çok teşekkürler canımÇok güzelmiş gerçekten
Bende yapmak istiyorum kızım için
Güle güle kullansın kızın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?