yahu ne yazışmışsınız, bundan sonra tüm gün bilgisayar başından kalkmayacağım oku oku canım çıktı..zaten 10 tane kadının arasından geliyorum kafam kazan

başım döndü vallahi, maşallah hepinize...
Evet canim. Aslinda cumartesi regl gunum degil 4 gun kalmis olacak.erken test deneyim diyorum
çok saol tatlım seninde tedavin hayırlı,uğurlu, bebişli olsun inşalllahhhhhhh

canım dün yazmıştım ama bugün evet geç geldim biraz, canım kaptanım, hemen hisseder yokluğumu

hiç sorma canım şu an tedavi sürecinde de değilim ki, oluşmuş ve ilerlemeyen sağlıksız gebeliğin sonlanması derdindeyim, bu çok daha kötü

önce tutunsun diye dua edip ilaçlar içmek, sonra da bir an önce düşsün diye uğraşıp dua etmek..salak oldum resmen, ne hissedeceğimi bilemiyorum
tatlım pasta börek vardı, yemekli değildi de bir sürü bir şeyler vardı...
yok canım düşündüğüm falan yok, 6 aydır korunuyordum zaten korunmayı bıraktık gebelik oldu, fakat sağlıksız olduğu için doktor dış gebelik de olabilir, sıkı takip edelim deyince korktuk, dış gebelik oldukça riskli çünkü...
biraz toparlayıp bi formul düşüneceğim artık
senin olmaz inşallah birtanem, hadi şafak 4 mü diyelim? cumartesi yapacaksın di mi testi? dualarım seninle
oyyyy hoşgeldiniz, bi de okudunuz mu tüm sayfaları, maşallah maşallah, azminize hayran kaldım, aramıza hoşgeldiniz, bereketli olsun birikimleriniz inşallah
canımsın yahu , nereden gördün de kalktın cevap yazdın

yeminle acayip bi örgüt şu kadınlar kulübü...
tatlım şu an yapılan test betahcg ve progesteron...bu ay gebelik vardı, dr ya bozulmakta olan bir kese 4+4 de dedi galiba gelişimi sonlandırmış ya da dış gebelik ihtimali, dolayısı ile sıkı takip gerekiyor dedi..yaptırdığım test sadece bu ikisi ve bilirsin sıralı testlerde hangi laboratuvarda başladıysan orada devam etmek zorundasın, çünkü değer değişebiliyor..o sebeple her defasında 22+22 tl iki günde bir 44 tl bayıldım ve bayılmaya da devam ediyorum, yoksa biliyorum devlet hastanesi olayını...cansın, Allah razı olsun, öperim seniiii
şükür kavuşmuşsun canım, flormar cc kremi ben önermiştim, kullanıyorum ve çok memnunum, umarım memnun kalırsın sen de