- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.401
Sistem biraz farkli cnm. Sen uye oluyorsun. Onlar sana belli dònemlerde urùn gonderiyorlar. Yani sen secemiyorsun :)süpersin canım, Allah razı olsun, bi bakayım deneyebileceğim ürünleri var mı
denebunu ya üye oldum bile... ilgi alanlarını seçebiliyorsun ya, mesela anne bebek olsa sadece seçemezdim gibi, ya da evcil hayvan ürünü..benim de seçebileceğim alanlar varmış onu demek istedimSistem biraz farkli cnm. Sen uye oluyorsun. Onlar sana belli dònemlerde urùn gonderiyorlar. Yani sen secemiyorsun :)
iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın..yine pc başında günü yedim..yarı temizlik yarı topik derken geçti gün...Bende geldimm yetişemedim ama olsun
Nasılsınız kızlar?
peki canım mail mi geliyor bunlardan? nasıl haberdar oluyoruz?Sistem biraz farkli cnm. Sen uye oluyorsun. Onlar sana belli dònemlerde urùn gonderiyorlar. Yani sen secemiyorsun :)
Bende iyiyim cnm yakalayadığım yerden devam edeyim sizinleiyiyiz çok şükür canım sen nasılsın..yine pc başında günü yedim..yarı temizlik yarı topik derken geçti gün...
ayyy en çenesi düşük benim, ben girdim mi topiğe sayfalar 10 ar 10 ar atlıyor, ne yapayım seviyorum hepiniziiiiBende iyiyim cnm yakalayadığım yerden devam edeyim sizinle
Yaz Canım hep yaz yakalayadığım yerde bende devam ederim. .ayyy en çenesi düşük benim, ben girdim mi topiğe sayfalar 10 ar 10 ar atlıyor, ne yapayım seviyorum hepiniziiii
yalnız acayip pinti bi zihin yapısındayım tatlım, topik çok işe yaradı, bu zihin yapımı hayatıma adapte edebilir miyim bilmiyorum ama 3 kova su ile balkon yıkayan ben, bugün neredeyse 1 kovadan az su ile pırıl pırıl yaptım balkonuYaz Canım hep yaz yakalayadığım yerde bende devam ederim. .
Bende çooook sevdim samimiyetinizi
önce az su döküp cifledim, sonra ıslak bez ile deterjanın fazlasını iyice sildim en son da temiz su döküp fırçaladımBende en az 3 kova suyla balkon yıkıyorum yalnız değilmişim.
Evin hem yanına hem karşısına inşaat yapılıyor ne zaman biter bilmiyorum ses gürültü toz ne varsa hepsi bizim evde.
ohhh misss Allah bereket versin bereketini arttırsın inşallah canım... 30 bin ne kadar zamanda birikti?sadece birikim mi yoksa takılar falan da dahil mi?Kızlarrr neler kaynatmışsınız oku oku bitiremedim yahu telefon ısındı okumaktan
Kızlar ücretsiz izne ayrılmıştım ya geçen ayki maaşın yarısını geri ödemek durumunda kaldık eşim ödedisağlık olsun .. Cumartesi günü Konya'ya gidiyorum eşim yurtdısına gidecek 3 ay ailemle vakit gecırcem bu arada benim altınları hesapladık akşam 30 bin tutuyo yurtdışı görevinden de 20 bin gelcek veee ev kredimi kapatcaz dağ 3 yılı vardı sinirliportakal bende saçlarımı yılda bir kestırıyorum boyatmıyorum zaten simsiyah ... boya kimyasal karşıyım.. ayiciklijelibom benin alyanstan istiyorsun sanırım ama benimki 14 ayar 22 is var mı bilmiyorum 650 tl ye almıştık 2 sene önce bak resmini yüklüyorum
Benim alyans bu resimdeki gibi 22 ayar.Kızlarrr neler kaynatmışsınız oku oku bitiremedim yahu telefon ısındı okumaktan
Kızlar ücretsiz izne ayrılmıştım ya geçen ayki maaşın yarısını geri ödemek durumunda kaldık eşim ödedisağlık olsun .. Cumartesi günü Konya'ya gidiyorum eşim yurtdısına gidecek 3 ay ailemle vakit gecırcem bu arada benim altınları hesapladık akşam 30 bin tutuyo yurtdışı görevinden de 20 bin gelcek veee ev kredimi kapatcaz dağ 3 yılı vardı sinirliportakal bende saçlarımı yılda bir kestırıyorum boyatmıyorum zaten simsiyah ... boya kimyasal karşıyım.. ayiciklijelibom benin alyanstan istiyorsun sanırım ama benimki 14 ayar 22 is var mı bilmiyorum 650 tl ye almıştık 2 sene önce bak resmini yüklüyorum
tam da acıkmışken ve de akşam yemği yememeye karar vermişkennnnnnCumartesi gitce kızlar bende dolabı boşaltmaya çalışıyorum ne bugünde pizza yaptım hazırlara taş çıkarır
Maşallah arkadaşım ellerine sağlık. Afiyet şifa olsun.Cumartesi gitce kızlar bende dolabı boşaltmaya çalışıyorum ne bugünde pizza yaptım hazırlara taş çıkarır
tam da acıkmışken ve de akşam yemği yememeye karar vermişkennnnnn
afiyetler olsun, harika görünüyor
buyrun hanımlar topikcek gelinMaşallah arkadaşım ellerine sağlık. Afiyet şifa olsun.