Normalde benimde hic yoktur. Ama cok basit. Islak sacı eğip bir kerede kesiyorsunuz ve kafanızı kaldırdığınızsa saçlarınız V şeklinde kesilmis oluyor
Canım senin bahsettigin sekilde varmi bilmiyorum. Ama ucretsiz bir sekilde ürün denemen icin siteler var.
Denebunu.com, fikrimühim, tavsiye melekleri benim bildigim siteler bunlar. Ben bunlara uyeyim ve ara ara ucretsiz bir cok ürün numunesi gonderiyorlar. Deneyip yorumlarini site ile paylasiyorsun. Kesinlikle kargo ucreti vs hicbir sey ödemiyorsun.
Saol cnm. Ben arcelik, beko istiyorum. Zaten ikiside ayni fa rikadan cikiyor. Cünkü ürünü aldığın kadar teknik servis kısmıda önemli. Önceden ugur alırım diyordum. Ama teknik servis kısmı cok kotu. Birde yorumlara baktigimda 10 kisiden 8i ses yapiyor diyor. sende alirken mutlaka ses sorununa dikkat et. Cunku cok yükses sesle calışanlar var. Bir cok kisi bu sesten uyuyamiyormus.
Normalde yatay istiyordum. Ama yer sikintisindan dolayi dikey bir model tercih etmek zorundayim. Secimi yapinca dahada detayli bir sekilde bilgilendiririm