• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTIN BİRİKTİREN KADINLAR

Tam gr.altın almak için hazirlanirken fiyatlar uçtu.ben de uzun süreli yatırım için almayi düşünüyorum. O yüzden sakınca var mıdır almamda yoksa beklemek mi gerekir?

Ben de bu konuda pek bilgi sahibi değilim ancak şubat sonuna erteledim, bir bekleyeceğim 2 hafta. Param nakit olarak kalsın. Daha sonra altına ceviririm
Dusmezse yuksek alacağım mecbur, ama bu seyirde seyredecegini kendimce sanmıyorum.

Ben ilk kez banka aracılığıyla altın alacağım. Vakıfbank altın hesabım var.ama orada 24 ayar 22 ayar gibi bir seçenek yok.sizler altın hesabınızdan altın türünü seçebilir musunuz?

Kızlar günaydın. Ben de bozuk parlarla yaptığım birikimle Mart ayında 3,4 tane çeyrek almayı planlıyordum. Bu ay sonu da kendi şahsım için gram alıp atacaktım kenara, ama bu sabah bir ekonomisti dinledim ve şu süreçte kesinlikle altına yatırım yapmayın dedi. Nakit olarak elinizde kalması sizin avantajızına dedi.

Mart sonuna kadar mühlet verdim bende kendime, Nisan da almayı planlıyorum çeyrekleri. Hayırlısı olsun bakalım.

Tam gr.altın almak için hazirlanirken fiyatlar uçtu.ben de uzun süreli yatırım için almayi düşünüyorum. O yüzden sakınca var mıdır almamda yoksa beklemek mi gerekir?
Ekonomistler TVde altin cok yükseldi bu fiyatlarda altına yatirim yapacak olanlar ciddi zarar edecek diyorlar kaldiki kuyumcular bile aynı şeyi söylüyor. Şuan yastik altindakileri cikarma zamani düşünce alın diyorlar

ya bunu bende düşündüm ama yanıma arkadaş bulmadım :KK48:
çevremde kimse bilmiyor söylemiyorum
gram külçe alıyorum hepi topu 3 tanecik var ama olsun
kimseye güven olmaz :KK53:
Kk üyeleriyle gidersem giderim ama başka kimseyede güvenmem :63:Söyleme söyleme devir kötü kimseye güven olmaz az olsun ama bizim olsun :KK76:

Ben de bugun şöyle düşündüm, bu ayın sonuna kadar düşmezse bu ayın sonunda alacağım altın parasını dahil edip altınlarımı bozduracağım. euroya cevıreceğim. euro yükselene kadar euro olarak dursun :D altın düşünce eurodan bozdurup altın alırım
AYY HAVUZ PROBLEMİ GİBİ OLDU VAZGEÇTİM KIZLAR :))

Günaydın kızlar.
Aslında tek yönlü değilde hem altın, hem tl, hem döviz olarak birikim yapmanın daha karlı olduğu söylenir hep. Biz yaklaşık 5 aydır eşimle ortak olarak maaşları alır almaz belli bir miktar kağıt para ayırıyoruz birikime, bunun yanında bozuk kavanozumuz var, kağıt paraya Eylül ayına kadar vade koyduk, bozuk kavanozunu dolunca açıp çeyrek alacağız. Ben de Mart sonuna kadar mühlet verdim kendime çeyrek almak için.
Ben bunun yanında ya gram altın ya döviz yapmayı düşünüyorum kendi özel harcamlarımdan tasarruf yaparak. Bebek için birikim amaçlı.
O sebeple döviz şu anda mantıklı olabilir.

Back
X