- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
aynen nakitlerimizi yine de kuytuda köşede tutalım :))yav yok kapatmayın:) elbet düşer bigün..toplu alım yasparız,bilenzik falan:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen nakitlerimizi yine de kuytuda köşede tutalım :))yav yok kapatmayın:) elbet düşer bigün..toplu alım yasparız,bilenzik falan:)
Biz yeni başlıyorduk birikime. Kendi adıma ben uzun vadeli birikim yaptığım için bozdurmayi düşünmüyorum 2018e kadar.Kızlar altın fiyatları uçmuş haberiniz var mı tam bozdurma dönemi
Tam gr.altın almak için hazirlanirken fiyatlar uçtu.ben de uzun süreli yatırım için almayi düşünüyorum. O yüzden sakınca var mıdır almamda yoksa beklemek mi gerekir?
Aynen bende 175ten aldımbendeki şans da bu kadar önce, 1 ay once 175ten aldığım çeyrek şimdi 195..
kapatın topiği kapatın kapatın :)))
Aynen
Aynen bende 175ten aldım
Vu öğrenci halimle evet harcanacaktı. İyiki de tapmışım. Hem ilerisi için destek olacak bu altınlar :)Olsun pınarım. Almasaydın belki harcanacaktı bak şimdi altıncıkların var:)
Hep birlikte gitsek bakın biz çok alcaz desek indirim yapmazlarmıkibendeki şans da bu kadar önce, 1 ay once 175ten aldığım çeyrek şimdi 195..
kapatın topiği kapatın kapatın :)))
Kar etmek istiyorsaniz bozdurup tekrar alin diyorlar düşüşe geçecekmişBiz yeni başlıyorduk birikime. Kendi adıma ben uzun vadeli birikim yaptığım için bozdurmayi düşünmüyorum 2018e kadar.
Ekonomistler TVde altin cok yükseldi bu fiyatlarda altına yatirim yapacak olanlar ciddi zarar edecek diyorlar kaldiki kuyumcular bile aynı şeyi söylüyor. Şuan yastik altindakileri cikarma zamani düşünce alın diyorlarTam gr.altın almak için hazirlanirken fiyatlar uçtu.ben de uzun süreli yatırım için almayi düşünüyorum. O yüzden sakınca var mıdır almamda yoksa beklemek mi gerekir?
Hep birlikte gitsek bakın biz çok alcaz desek indirim yapmazlarmıki
Kk üyeleriyle gidersem giderim ama başka kimseyede güvenmem Söyleme söyleme devir kötü kimseye güven olmaz az olsun ama bizim olsunya bunu bende düşündüm ama yanıma arkadaş bulmadım
çevremde kimse bilmiyor söylemiyorum
gram külçe alıyorum hepi topu 3 tanecik var ama olsun
kimseye güven olmaz