• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTIN BİRİKTİREN KADINLAR

canım şu an altın uçuşa geçmiş. birikimin yanlış hatırlamıyorsam 500 TL ve çeyrek altındı. çeyrek altının dursun bence, nakitini ziraat bankasına götür 2025 tür fon al derim. eğer gidersen farklı bir şekilde de yönlendirebilirler. sonra da her ay birikimini bankadan fon alarak değerlendirebilirsin. bereketli kazançlar dilerim.
Daha önce hiç fon almadım onuda bir araştıracağım. Tesekkur ederim

Uff altın ne kadar artmış öyle...ben bankadaki 200 lirayı altına çevireyim dedim ama çok pahalı. Böylede harcanacak gerçi. Ucuz pahalı demeden alayım iyisi
Ben fiziki düşünüyodun. Hani bankada olunca hissetmiyorum. Ama arkadaş bahsetmiş depremde insanlar ulaşamadı parasına diye. Hiç o yönden bakmamıştım. Herşey olur hayatta
Gerçi bendeki bu şansla bu kezde banka batar da,neyse...

Uff altın ne kadar artmış öyle...ben bankadaki 200 lirayı altına çevireyim dedim ama çok pahalı. Böylede harcanacak gerçi. Ucuz pahalı demeden alayım iyisi
Ben fiziki düşünüyodun. Hani bankada olunca hissetmiyorum. Ama arkadaş bahsetmiş depremde insanlar ulaşamadı parasına diye. Hiç o yönden bakmamıştım. Herşey olur hayatta
bankadan kasa kiralayıp birikimlerinizi koyabilirsiniz.

Aynı şeyi bende düşündüm. İmar bankası mağdurları gibi olmayalım inşallah.
Birde depremde altın arayanların çoğu, oralarda oturan insanlar değilde fırsatçılardı.Yığıntılar arasında kolu gözüken insanların kollarını kesip bileziklerini almışlardı :( Allah bir daha yaşatmasın o günleri.

Aynı şeyi bende düşündüm. İmar bankası mağdurları gibi olmayalım inşallah.
Birde depremde altın arayanların çoğu, oralarda oturan insanlar değilde fırsatçılardı.Yığıntılar arasında kolu gözüken insanların kollarını kesip bileziklerini almışlardı :KK43: Allah bir daha yaşatmasın o günleri.
Kızlar bankalar batsa dahi eger bankadaki nakit paralarinizin 100.000 TLsi TMSF tarafindan güvence altında. Eğer eşinizle hesaplarınız ayrı olursa 100.000 TL sizin 100.000 TL eşinizin güvence altinda fakat kiralik kasalar ve diger doviz yada altin hesaplari bu yasalar dışında kalıyor

kizlar ben yurtdisindan gelcem turkiyeye. insallah o zamana kadar biraz duser fiyatlarda cok yapabilirim altini.
:rolleyes::rolleyes:
kizlar burda altin falan konusuyoruz bide bizi gozetleyip evimize falan girerlerse :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kızlar bankalar batsa dahi eger bankadaki nakit paralarinizin 100.000 TLsi TMSF tarafindan güvence altında. Eğer eşinizle hesaplarınız ayrı olursa 100.000 TL sizin 100.000 TL eşinizin güvence altinda fakat kiralik kasalar ve diger doviz yada altin hesaplari bu yasalar dışında kalıyor

Oooo altın hesapları da mı yasa dışı kalıyor.:KK17:

Evet cnm sadece nakit paralar kanun gereğince geri ödeniyor hatta kiralik kasalarda kanun kapsami disinda

Kötüymüş ama benim zaten devlet bankasında. Devlette batarsa artık napalım çalışır yeniden biriktiririz :)
Pozitif düşünelim en iyisi biraz:KK48:

Benim aldığım böyle değil
Plaka şeklinde oluyor istediğin gram ya da para kadar kesiyor
Mesela 300 tl lik diyorsun atıyorum 2 gr 87 cm lik kesip Veriyor
En az kayıp bu şekilde olanda oluyormuş
Bu bahsettiginizi duydum ama hic gormedim
Burdaki kuyumcularda da varmi bilmiyorum
Degisik geldi bu bana
Neyle kesiyo, kesince kenarlarda tirtik falan kalmiyo mu
Gozumunun onune getiremedim bi turlu :)

Bu bahsettiginizi duydum ama hic gormedim
Burdaki kuyumcularda da varmi bilmiyorum
Degisik geldi bu bana
Neyle kesiyo, kesince kenarlarda tirtik falan kalmiyo mu
Gozumunun onune getiremedim bi turlu :)

burda ki kuyumcularada sormuştum ben,hiçbiri satmıyordu..her yerde olmuyo malesef..genelde kuyumcular alıyomuş o şekilde

canım selam hayırlı olsun birikiminde topiğinde
bende bu aydan itibaren gram almaya başladım al sat arasında ufak fark oluyor diye
çok araştırdım çok tanıdık kuyumcuya sordum en avantajlı gram dediler
p.tesi maaş aldım gittim 3 gram altın aldım attım kenara 100 tl de nakitim var
ay içinde eşimden elime geçen olursa 100e ekleyip altını takip edip düştüğü an gram almayı planlıyorum :KK54:

hoşgeldiniz :) gram daha mantıklı ancak benim ayırdığım miktar çeyreği zorlarsa ben de çeyrek alıyorum

Back
X