• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTIN BİRİKTİREN KADINLAR

Ben de bugun şöyle düşündüm, bu ayın sonuna kadar düşmezse bu ayın sonunda alacağım altın parasını dahil edip altınlarımı bozduracağım. euroya cevıreceğim. euro yükselene kadar euro olarak dursun :KK70: altın düşünce eurodan bozdurup altın alırım
AYY HAVUZ PROBLEMİ GİBİ OLDU VAZGEÇTİM KIZLAR :))

euro ile altın arasında ters orantı kuruyosun ama
yükseldimi hepsi yükseliyo

euro ile altın arasında ters orantı kuruyosun ama
yükseldimi hepsi yükseliyo

o pek öyle olmuyor aslında, euro şu an çok mükemmel yüksek değil, 3.4 olduğu zamanlar da oldu agustos gibi.. şu an altın tavan, yani aslında benimki altının düşeceğini bildiğim için nakitimi döviz olarak saklamak. bakalım, bu ay sonuna kadar beklemedeyim.

Günaydın kızlar.
Aslında tek yönlü değilde hem altın, hem tl, hem döviz olarak birikim yapmanın daha karlı olduğu söylenir hep. Biz yaklaşık 5 aydır eşimle ortak olarak maaşları alır almaz belli bir miktar kağıt para ayırıyoruz birikime, bunun yanında bozuk kavanozumuz var, kağıt paraya Eylül ayına kadar vade koyduk, bozuk kavanozunu dolunca açıp çeyrek alacağız. Ben de Mart sonuna kadar mühlet verdim kendime çeyrek almak için.
Ben bunun yanında ya gram altın ya döviz yapmayı düşünüyorum kendi özel harcamlarımdan tasarruf yaparak. Bebek için birikim amaçlı.
O sebeple döviz şu anda mantıklı olabilir.

Ben de altın bu ara bu kadar yüksekken altnın yanına alternatıf olarak bir birikim düşünüyorum. Ama hayırlısı olsun :))

Ya kızlar benim gittigim kuyumcu yatırımı gram olarak yapma yatirim yapacaksan ceyrek ata altin falan al gram altin yeni moda oldu ama ne olacagı belli degil dedi tabi ben şok :KK57::KK57:

konu şahane

benim de altın hesabım var her ay 150 tl oraya aktarılıyor

ama altın 115 olunca dayanamadım bozdurdum:)

ama aylık 150 olayı hep devam zaten :)

Ya kızlar benim gittigim kuyumcu yatırımı gram olarak yapma yatirim yapacaksan ceyrek ata altin falan al gram altin yeni moda oldu ama ne olacagı belli degil dedi tabi ben şok :KK57::KK57:

kendisi daha maliyetli ve bozdurulduğunda al sat farkından dolayı 1 .çeyrekten 10 tl kar ediyor nerdeyse
bende kuyumcu olsam bende gram alma bacım çeyreğe yüklen derim
gram altın biriktirmeye başlamadan önce kaç kuyumcu gezdim
tanıdık tanımadık
fatih de de sordum mecidiyeköy de de üsküdar da da

al sat arasında ki farkı en az olan gram altındır uzun vadelide kısa vadelide yatırım yapacaksan aylık ayıracağın rakam yüksek değilse gram altın mantıklı abla zararında minimum olur dediler

şahsen gidip gram külçe aldım

kızlar altın düşmeye başladı bu hafta piyasaları etkileyecek bir açıklama ve olay olmazsa 107 tl ye kadar düşer diye düşünüyorum yani alınacak zaman geliyor gibi tetikte olun :)

Dolar, euro, borsa, altında son durum 15.02.2016

Altının onsundaki düşüş çeyrek fiyatlarına da yansıdı.

Cuma günü 192 liraya kadar çıkan çeyrek fiyatları bugün Kapalıçarşı'da 188 liraya kadar geriledi.

Geçtiğimiz hafta tarihi zirvesini gören altın fiyatları bu haftaya düşüşle başladı. Global piyasalarda geçtiğimiz hafta 1260 doları gören altının ons fiyatı bugün 1210 dolara kadar geriledi.

HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

Asya piyasalarından gelen olumsuz sinyaller, petrol ve altın fiyatlarındaki dalgalanmalar ile tamamlanan geçen haftanın ardından piyasalar bu hafta açıklanacak olan verilerin yankılarını yakından takip edecek.

ALTININ ONS FİYATI 1200 DOLARA GERİ DÖNÜYOR

Altın geçen hafta bir yılın zirvesine yükseldikten sonra hisse piyasalarındaki yükselişin etkisiyle bugün sert düşüş yaşıyor.

Geçen hafta küresel piyasalardaki sert hareketler nedeniyle güvenli liman yen, ABD Hazine tahviline artan talebe paralel olarak 1260 dolara kadar yükselerek bir yılın zirvesine yükseldi. Altın bugün ise yüzde 2'yi aşan kayıpla 1210 dolardan işlem görüyor.

BORSADA KAYIP DERİNLEŞİYOR

Borsa İstanbul Ulusal-100 Endeksi ise hafif alıcılı başladığı günde tersine dönerek aşağı yönlü hareketini sürdürüyor. Endeks yüzde 0,9 kayıpla 70 bin 270 puan seviyelerinde seyrediyor.

Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi XU100 haftaya 0,48'lik yükselişle 71.275,31 puandan başlamıştı. Ancak endeks daha sonra eksiye döndü.

GRAM ALTIN 114 LİRAYA ÇEKİLDİ

Kapalıçarşı'da gram altın cuma günkü fiyatlara göre yaklaşık yüzde 2 kayıpla 114,40 liradan satılıyor. Çeyrek altın fiyatı 183,10 liraya, Cumhuriyet altının fiyatı ise 762 liraya gerilemiş durumda.

BRENT PETROL FİYATLARI GERİLEDİ

Brent petrolü 33.31 dolardan, ABD hafif petrolü 29.29 dolardan işlem görüyor. Brent ve ABD hafif ham petrolü vadeli fiyatları, doların değer kazanması ve Çin'den gelen zayıf dış ticaret verilerinin etkisiyle geriledi. Bugünkü düşüşe rağmen Cuma günü OPEC ülkelerinin küresel arz fazlasını azaltacak bir üretim kesintisine gideceği beklentisiyle yüzde 10'un üzerinde yükselen fiyatlar kazanımlarını büyük ölçüde koruyor. Brent petrolü 33.31 dolardan, ABD hafif petrolü 29.29 dolardan işlem görüyor.

Son düzenleme:
Daha 3-5 gün önce eve hırsız girer deprem falan olur evde birikim yapmayın diyordum.
Hafta sonu evime hırsız girdi. Bileziklerimi falan hep bankaya atmıştım ama bozdurmaya kıyamadığım bir kaç altınım vardı alyansım falan ortalama 7-8 bin değerinde malesef hepsini almışlar. Şuan akıllandım, ama faydası yok. :KK43:
Kızlar yeniden uyarmayı borç bildim kendime

Daha 3-5 gün önce eve hırsız girer deprem falan olur evde birikim yapmayın diyordum.
Hafta sonu evime hırsız girdi. Bileziklerimi falan hep bankaya atmıştım ama bozdurmaya kıyamadığım bir kaç altınım vardı alyansım falan ortalama 7-8 bin değerinde malesef hepsini almışlar. Şuan akıllandım, ama faydası yok. :KK43:
Hatırlıyorum özellikle uyarmıştın ya mesaj yazıp ayy kötü olmuş ya başının gözünün sadakası olsun cnm en azından size birsey olmamış ya seninle evde falan denk gelseydi yine Allah korumuş seni

Hatırlıyorum özellikle uyarmıştın ya mesaj yazıp ayy kötü olmuş ya başının gözünün sadakası olsun cnm en azından size birsey olmamış ya seninle evde falan denk gelseydi yine Allah korumuş seni

Bende öyle diyorum. Şükrediyorum, çünkü öğlen işten çıkıyorum. 2 kişilermiş. onlar evdeyken eve gitme ihtimalim vardı.
Birde tüp bebek için para ayırmıştım, bu ay tüp bebek denemem olacak. Allah tan onu bulamamışlar.

büyük geçmiş olsun allahım beterinden korusun

Bende öyle diyorum. Şükrediyorum, çünkü öğlen işten çıkıyorum. 2 kişilermiş. onlar evdeyken eve gitme ihtimalim vardı.
Birde tüp bebek için para ayırmıştım, bu ay tüp bebek denemem olacak. Allah tan onu bulamamışlar.
Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin canım

çok üzüldüm canım geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin diyelim:KK43::KK43:

çok üzüldüm canım geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin diyelim:KK43::KK43:

Öyle canım ne yapalım onlar kısmetten çıkmış.Yeterki canımız sağ olsun.
Gidenlere üzülmedim fazla çünkü geneli hediyeydi ama birikimim gitse üzülürdüm çünkü, bir yerlerden kısıp biriktirmeye çalışıyoruz, bir anda elin ş...refsizleri alıp gidiyor. Bu yüzden uyarmak istedim terkrardan.

Back
X