şiş derken nasıl bir şişlik? midenizde mi? karnınızda mı? ben fitness yapıyorum, step hiç denemedim bacak kaslarını fazla geliştiriyor. koşu bandını ben de tavsiye etmem, bunun yerinde giyin eşofmanlarınızı açık havada yürüyün.Bir donem step f
bir dönem haftada iki üc gun gittim
Fitness step aerobic
Neyi yanlis yaptim bilmiyorum kendimi şiş hissettim
Hoca bir sure sonra gecer dedi gecti de ama o histen hic hoslanmadim ben
Kendimi en iyi hissettiyim sey yuruyus
Bu ara eve bi kosu bandi alsak mi diyoruz
Alanlar pisman, kullanilmiyo vs diyolar
Kararsiz kaldik
Genel vucut sisligişiş derken nasıl bir şişlik? midenizde mi? karnınızda mı? ben fitness yapıyorum, step hiç denemedim bacak kaslarını fazla geliştiriyor. koşu bandını ben de tavsiye etmem, bunun yerinde giyin eşofmanlarınızı açık havada yürüyün.
genel vücut şişliği en başta olur ve geçicidir canım. sporda kaybettiğin suyu alırsan ve ayrıca gün içinde de gerektiği kadar su tüketirsen geçer. ev kıyafetiyle öylece yürümek miii? :))) bunun yerine güzel spor kıyafetleri al, şık da bir çanta git salona kafa dağıt be canımGenel vucut sisligi
Aksamlari otururken aklima geliyo bi kosu bandi olsa 1 saat yururdum diye
Evimin etrafinda da yururum aslinda ama ev kiyafetiyle oylece evde spor yapmak daha kolay geliyo dusununce
Desene sen bu tembellikle onu da yapmazsin de valla de :)
Benim iki kumbaramda kilitli. Açmıyoruz. Böyle çözüm bulduk. :)
Ben de her ay maaşı alınca birikime ekliyorum kalanı ile geçiniyoruz. Kendimi zorlarsam önümüzdeki ay bunun yanında bir de gram alabilirim belki. Bebek için birikim yapmış olurum onlarla da. Umuyorum biraz düşer altın.
Ne için çalışıyorum o kadar, elbette ki zevklerimizden de mahrum kalmamalıyız.
külçe altın nedir ? kaçar gramlık satılıyor ki ? ilk duyuyorum.
Yarim gram bile satiliyor
1 gr ve 20 gr lik gordum kuyumcuda ama 5 gr 10 gr lik vardir diye tahmin ediyorum
Benim 1 gr lari butunleyip 20 gr tek parca vermisti
Hoşgeldiniz siz de :) Ben de yeni yeni biriktiriyorum, aslında dediğim gibi borçlardan ziyade borçların gideri belli oluyor, insan aylık birşeyler atınca kenara kendini daha rahat hissediyor. Umarım biriktirdikce bereketlenir.
Bir donem step f
bir dönem haftada iki üc gun gittim
Fitness step aerobic
Neyi yanlis yaptim bilmiyorum kendimi şiş hissettim
Hoca bir sure sonra gecer dedi gecti de ama o histen hic hoslanmadim ben
Kendimi en iyi hissettiyim sey yuruyus
Bu ara eve bi kosu bandi alsak mi diyoruz
Alanlar pisman, kullanilmiyo vs diyolar
Kararsiz kaldik
Bankada nakit olunca ben harcıyorum maalesef Benimde bozuk kumbaram var 1 lira ve 50 kuruşları oraya atıyorum baya birikiyor gene deAh ah yazdıklarınızı görünce öyle imrendimki kızlar henüz 1 tane çeyreğim var. Bankadada 500 TL var acaba o 500 TLye ceyrek alıp mı yatırıma devam edeyim yoksa hem nakit hem altın olarakmı devam edeyim banada fikir verin. Bu arada bide kumbara yaptım henüz 12 TL var ama inşallah oradanda devam edicem birikim yapmaya
Bankada nakit olunca ben harcıyorum maalesef Benimde bozuk kumbaram var 1 lira ve 50 kuruşları oraya atıyorum baya birikiyor gene de
Merhabalarrrr :)
3 gram altinim vardi bn onlari 24 ayar saniyodum 22 ayarmis onlari bu hafta bozdurcam altin dusuncede 24 ayarini alcam. Artik gram alirknde 24 ayar alcam
Ah ah yazdıklarınızı görünce öyle imrendimki kızlar henüz 1 tane çeyreğim var. Bankadada 500 TL var acaba o 500 TLye ceyrek alıp mı yatırıma devam edeyim yoksa hem nakit hem altın olarakmı devam edeyim banada fikir verin. Bu arada bide kumbara yaptım henüz 12 TL var ama inşallah oradanda devam edicem birikim yapmaya
Dünyanın en himbil insani ilan edebilirdim kendimi sporla tanışana kadar. 1 ay spor yaptım, kendimi o kadar zinde hissediyordum ki. Şimdi daha iyi durumdayim. Spor güzel şey. Spora ayirdigimiz vakit de oyle
Hoşgeldiniz hocam:)) Ben sadece para biriktirnek icin actigim banka hesabinda hic basarili olamadim. Ne zaman paraya ihtiyacim olsa cuzdanimda duran karti uzattim guzelce harcadim ben olsam yerinizde altına cevirirdim ancak, eğer siz bunu yapmayacağınızainaniyorsaniz nakit olarak kalsin.
canım şu an altın uçuşa geçmiş. birikimin yanlış hatırlamıyorsam 500 TL ve çeyrek altındı. çeyrek altının dursun bence, nakitini ziraat bankasına götür 2025 tür fon al derim. eğer gidersen farklı bir şekilde de yönlendirebilirler. sonra da her ay birikimini bankadan fon alarak değerlendirebilirsin. bereketli kazançlar dilerim.Önceden bende harcıyodum ama azıcık biriktiğini görünce vazgeçtim harcamaktan birde Evden çıkarken banka kartımı yanıma almıyorum bu sayede harcamamış oluyorum. Açıkçası altın almayıda düşünüyorum ama şuan fiyatları biraz fazla yüksek biraz düşmesinimi beklesem diyorum
Altın fiyatlarındaki son günlerdeki yükselişle birlikte çeyrek altın rekora koştu. Çeyrek altının satış fiyatı bugün gün içinde Kapalıçarşı`da 187 liraya kadar çıktı. Vatandaş ise satmak için kuyumcuya koştu.
AYŞE EKİN GÜNDÜZ/UZMANPARA
Altın fiyatlarındaki son günlerdeki yükselişle birlikte çeyrek altın rekora koştu. Altının onsu bugün 1.188 doları gördükten sonra şu saatlerde 1.183 dolara gevşese de yurt içinde çeyrek altın 185 liranın üzerine çıkarak zirveyi gördü.
VATANDAŞ KUYUMCUYA KOŞTU
Çeyrek altının satış fiyatı bugün gün içinde Kapalıçarşı'da 187 liraya kadar çıktı. Çeyrek altın şu saatlerde 185 liradan satılırken, vatandaş ise elindeki çeyrek altınları satmak için kuyumcuya koştu.
En son 21 Eylül'de 113.83 lira ile zirveyi gören gram altın ise bu hafta 113 lira 82 kuruşa tırmanarak zirveyi zorladı.
FİYATLAR NEDEN YÜKSELİYOR?
ALB ForexYatırım Uzmanı Volkan Kuğucuk, altın fiyatlarına ilişkin UZMANPARA'ya yaptığı değerlendirmede altın fiyatlarının yükselmesinde yurt dışındaki ons fiyatının yükselişini baz almak gerektiğini vurguladı.
"Çünkü dolar/TL yurt dışında bu adar olan bitene rağmen çok pozitif" diyen Kuğucuk, şöyle devam etti:
"TL tarafına oldukça iyi. Şu anda ons tarafında yukarı yönlü harekette 1.200 dolar seviyesini gördük. Bu da gram altını yaklaşık olarak 113-114 lira bandından fiyatlanmasına neden oldu.
ALTINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDER Mİ?
Şu anda yurt dışındaki global problemlerin bittiğini net olarak söyleyemiyoruz. Çünkü Avrupa ülkelerindeki İtalya, Almanya, İspanya gibi ülkelerin sorunlu kredileri ve bankacılık sektörüne ilişkin endişeler ons fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketin devam edebileceğinin bir göstergesi olabilir.
Tabii bunu söylerken, daha orta vadeye odaklanmak durumundayız. Her ne kadar ABD tarafındafaiz artış süreci devam etse de Çin ve Avrupa kaynaklı global endişeler ya da ekonomik endişeler ön planda kalmaya devam edecektir. Bu süreçte ABD'nin faiz artışına rağmen dünyanın geri kalanında örnek vermek gerekirse Avrupa ve Japonya'da negatif faiz uygulamasının varlığı altıntarafını pozitif yönde etkileyebilir.
GRAM 107 LİRAYA DA DÜŞEBİLİR, 120 LİRAYA DA ÇIKABİLİR!
Şayet ABD 2016 senesinde faiz konusunda istekli olmadığını piyasanın anlaması halinde altın bu durumdan pozitif yönde etkilenebilir.
Şu anda içeride gram altına baktığımızda tamamen ons fiyatlarındaki yükselişin etkili olduğunu görmekteyiz. Ons fiyatlarının kısmen gerilemesi ya da kar satışlarının gelmesi halinde içerde gram altının 107-110 lira aralığına kadar gerilemesi söz konusu olabilir. Orta vadeli olarak global piyasalarda var olan endişelerin sürmesi durumunda ise ons altın önde kalmaya devam edecektir. Bu durumda gram altının özellikle ons fiyatının çok kritik kabul edilen 1.200 doları aşması halinde yaklaşık olarak 115-120 lira bandında fiyatlanmasını bekleyebiliriz." ( Milliyet )
Merhabalar herkese:)
birikim yapmak için bir çok topik var burada ancak ben altın biriktiren kadınlar olarak hep beraber olalım istedim.
ben her ay gram altın, alabilirsem de çeyrek almaya karar verdim. 2016 ocak ayında başladım daha uzun bir süre olmadı , birikim yapan başka hanımlar varsa da hep beraber birbirimize destek olarak biriktirmenin daha hevesli ve güzel olacağına inanıyorum.
Altından zarar gelmez derdi anneannem, nakit olarak biriktirmektense altın olarak biriktirmeyi daha yararlı buldum
Bana katılan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?