ALTIN BİRİKTİREN KADINLAR

şiş derken nasıl bir şişlik? midenizde mi? karnınızda mı? ben fitness yapıyorum, step hiç denemedim bacak kaslarını fazla geliştiriyor. koşu bandını ben de tavsiye etmem, bunun yerinde giyin eşofmanlarınızı açık havada yürüyün.

Genel vucut sisligi
Aksamlari otururken aklima geliyo bi kosu bandi olsa 1 saat yururdum diye
Evimin etrafinda da yururum aslinda ama ev kiyafetiyle oylece evde spor yapmak daha kolay geliyo dusununce
Desene sen bu tembellikle onu da yapmazsin de valla de :)

genel vücut şişliği en başta olur ve geçicidir canım. sporda kaybettiğin suyu alırsan ve ayrıca gün içinde de gerektiği kadar su tüketirsen geçer. ev kıyafetiyle öylece yürümek miii? :))) bunun yerine güzel spor kıyafetleri al, şık da bir çanta git salona kafa dağıt be canım

Birikimin amaci insani daha hevesli yapiyor. Ben de araba almak icin biriktiriyorum

Merhabalarrrr :)
3 gram altinim vardi bn onlari 24 ayar saniyodum 22 ayarmis onlari bu hafta bozdurcam altin dusuncede 24 ayarini alcam. Artik gram alirknde 24 ayar alcam

külçe altın nedir ? kaçar gramlık satılıyor ki ? ilk duyuyorum.

Yarim gram bile satiliyor
1 gr ve 20 gr lik gordum kuyumcuda ama 5 gr 10 gr lik vardir diye tahmin ediyorum
Benim 1 gr lari butunleyip 20 gr tek parca vermisti

Benim aldığım böyle değil
Plaka şeklinde oluyor istediğin gram ya da para kadar kesiyor
Mesela 300 tl lik diyorsun atıyorum 2 gr 87 cm lik kesip Veriyor
En az kayıp bu şekilde olanda oluyormuş

aynen öyle, kenara nakit olarak koyduğum zamanlar hep harcamak zorunda kaldım harcandı gitti... altın en mantıklısı.. çok lazım olsa bile o esnada bozduramıyorsun, bir şekilde elimde kalıyo altın :) hoşbuldum bu arada..

Ben de uzun yıllar farklı spor yaptım
Bazı hareketlerin sayısı çok önemli
Mesela 20 kere yapınca sıklaştırıyor
30 kere yapınca şişmanlatıyor

Belki de böyle bir durum olmuştur

Ah ah yazdıklarınızı görünce öyle imrendimki kızlar henüz 1 tane çeyreğim var. Bankadada 500 TL var acaba o 500 TLye ceyrek alıp mı yatırıma devam edeyim yoksa hem nakit hem altın olarakmı devam edeyim banada fikir verin. Bu arada bide kumbara yaptım henüz 12 TL var ama inşallah oradanda devam edicem birikim yapmaya

Bankada nakit olunca ben harcıyorum maalesef Benimde bozuk kumbaram var 1 lira ve 50 kuruşları oraya atıyorum baya birikiyor gene de

Bankada nakit olunca ben harcıyorum maalesef Benimde bozuk kumbaram var 1 lira ve 50 kuruşları oraya atıyorum baya birikiyor gene de

Önceden bende harcıyordum ama Kartı yanıma almıyorum artık o para hiç yokmuş gibi davranıyorum bide sanırım biriktikçe mutlu oluyorum ve içimdeki harcama isteği azalıyor. Bende en çok kumbaradaki paralara saldırıyorum. Açılmayan kumbaralardan almam lazım. Bi ara onlardan vardı. Kağıt demir karısık 1000 TLye yakın birikmişti.

Hoşgeldiniz hocam:)) Ben sadece para biriktirnek icin actigim banka hesabinda hic basarili olamadim. Ne zaman paraya ihtiyacim olsa cuzdanimda duran karti uzattim guzelce harcadim ben olsam yerinizde altına cevirirdim ancak, eğer siz bunu yapmayacağınızainaniyorsaniz nakit olarak kalsin.

Dünyanın en himbil insani ilan edebilirdim kendimi sporla tanışana kadar. 1 ay spor yaptım, kendimi o kadar zinde hissediyordum ki. Şimdi daha iyi durumdayim. Spor güzel şey. Spora ayirdigimiz vakit de oyle

Spor salonunu sevmiyorum. p90x e başlıyacağız eşimle Pazartesi, oldukça yoğun bir program. Sıkılaşmam gerekiyor kilo fazlam yalnıza 4.
Aynı zamanda tempolu yürüyüş yapıyoruz.
Spor sağlıklı beslenme ile desteklenince hem fiziksel hem ruhsal harikalar yaratıyor.

Ben nakiti kilitli bir kutuya atıyorum. Yokmuş gibi devam ediyoruz. Ama çok heveslendim önümüzdeki ay gram alacağım.

Önceden bende harcıyodum ama azıcık biriktiğini görünce vazgeçtim harcamaktan birde Evden çıkarken banka kartımı yanıma almıyorum bu sayede harcamamış oluyorum. Açıkçası altın almayıda düşünüyorum ama şuan fiyatları biraz fazla yüksek biraz düşmesinimi beklesem diyorum

canım şu an altın uçuşa geçmiş. birikimin yanlış hatırlamıyorsam 500 TL ve çeyrek altındı. çeyrek altının dursun bence, nakitini ziraat bankasına götür 2025 tür fon al derim. eğer gidersen farklı bir şekilde de yönlendirebilirler. sonra da her ay birikimini bankadan fon alarak değerlendirebilirsin. bereketli kazançlar dilerim.

Altın fiyatlarındaki son günlerdeki yükselişle birlikte çeyrek altın rekora koştu. Çeyrek altının satış fiyatı bugün gün içinde Kapalıçarşı`da 187 liraya kadar çıktı. Vatandaş ise satmak için kuyumcuya koştu.

AYŞE EKİN GÜNDÜZ/UZMANPARA

Altın fiyatlarındaki son günlerdeki yükselişle birlikte çeyrek altın rekora koştu. Altının onsu bugün 1.188 doları gördükten sonra şu saatlerde 1.183 dolara gevşese de yurt içinde çeyrek altın 185 liranın üzerine çıkarak zirveyi gördü.

VATANDAŞ KUYUMCUYA KOŞTU

Çeyrek altının satış fiyatı bugün gün içinde Kapalıçarşı'da 187 liraya kadar çıktı. Çeyrek altın şu saatlerde 185 liradan satılırken, vatandaş ise elindeki çeyrek altınları satmak için kuyumcuya koştu.

En son 21 Eylül'de 113.83 lira ile zirveyi gören gram altın ise bu hafta 113 lira 82 kuruşa tırmanarak zirveyi zorladı.

FİYATLAR NEDEN YÜKSELİYOR?

ALB ForexYatırım Uzmanı Volkan Kuğucuk, altın fiyatlarına ilişkin UZMANPARA'ya yaptığı değerlendirmede altın fiyatlarının yükselmesinde yurt dışındaki ons fiyatının yükselişini baz almak gerektiğini vurguladı.

"Çünkü dolar/TL yurt dışında bu adar olan bitene rağmen çok pozitif" diyen Kuğucuk, şöyle devam etti:

"TL tarafına oldukça iyi. Şu anda ons tarafında yukarı yönlü harekette 1.200 dolar seviyesini gördük. Bu da gram altını yaklaşık olarak 113-114 lira bandından fiyatlanmasına neden oldu.

ALTINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDER Mİ?

Şu anda yurt dışındaki global problemlerin bittiğini net olarak söyleyemiyoruz. Çünkü Avrupa ülkelerindeki İtalya, Almanya, İspanya gibi ülkelerin sorunlu kredileri ve bankacılık sektörüne ilişkin endişeler ons fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketin devam edebileceğinin bir göstergesi olabilir.

Tabii bunu söylerken, daha orta vadeye odaklanmak durumundayız. Her ne kadar ABD tarafındafaiz artış süreci devam etse de Çin ve Avrupa kaynaklı global endişeler ya da ekonomik endişeler ön planda kalmaya devam edecektir. Bu süreçte ABD'nin faiz artışına rağmen dünyanın geri kalanında örnek vermek gerekirse Avrupa ve Japonya'da negatif faiz uygulamasının varlığı altıntarafını pozitif yönde etkileyebilir.

GRAM 107 LİRAYA DA DÜŞEBİLİR, 120 LİRAYA DA ÇIKABİLİR!

Şayet ABD 2016 senesinde faiz konusunda istekli olmadığını piyasanın anlaması halinde altın bu durumdan pozitif yönde etkilenebilir.

Şu anda içeride gram altına baktığımızda tamamen ons fiyatlarındaki yükselişin etkili olduğunu görmekteyiz. Ons fiyatlarının kısmen gerilemesi ya da kar satışlarının gelmesi halinde içerde gram altının 107-110 lira aralığına kadar gerilemesi söz konusu olabilir. Orta vadeli olarak global piyasalarda var olan endişelerin sürmesi durumunda ise ons altın önde kalmaya devam edecektir. Bu durumda gram altının özellikle ons fiyatının çok kritik kabul edilen 1.200 doları aşması halinde yaklaşık olarak 115-120 lira bandında fiyatlanmasını bekleyebiliriz." ( Milliyet )

Merhaba bayanlar, bende birikim yapanlardanım. Aylık değilde genelde toplu alıyorum ben. Gerçi evde değil bankada altın hesabına yatırıyorum.
Sizlere de bunu tavsiye ediyorum. Bende uzunca bir zaman evde biriktirdim ama biraz düşününce hatamın farkına vardım.
Sakarya depreminden sonra bazı kişiler enkazlarda altın ve para arıyorlardı. Allah korusun deprem oldu, canımızı kurtardık diyelim. 5 kuruşsuz ortada kalmak var. bunun için mutlaka bankayı tercih edin. Ayrıca hırsızlar artık dedektörle giriyorlar eve. Ne kadar iyi saklarsanız saklayın buluyorlar.
Biraz felaket tellalı gibi oldum kusura bakmayın

tetikteyim 107 ye düşsün cebimde ne kadar para varsa altın alıcam

canım selam hayırlı olsun birikiminde topiğinde
bende bu aydan itibaren gram almaya başladım al sat arasında ufak fark oluyor diye
çok araştırdım çok tanıdık kuyumcuya sordum en avantajlı gram dediler
p.tesi maaş aldım gittim 3 gram altın aldım attım kenara 100 tl de nakitim var
ay içinde eşimden elime geçen olursa 100e ekleyip altını takip edip düştüğü an gram almayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…