Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ALTIN BİRİKTİREN KADINLAR
- Konu Sahibi blleg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
Hosgeldiniz :) hangi bankayi kullaniyorsunuz, ayda ne kadar birikim icin ayiriyorsunuz?merhaba bende katılmak isterim. hem bankada altın hesabım var hemde bilezik olarak alıyorum ben.
yapı krediyi kullanıyorum maaş hesabım olduğundan. ayda 1 ya da 2 gram alıyorum ordan duruma göre. 20 gr da bilezik almaya çalışıyorum o kadar param yoksa 2 cumhuriyet filan. açıkçası o ay neye param yetiyorsaHosgeldiniz :) hangi bankayi kullaniyorsunuz, ayda ne kadar birikim icin ayiriyorsunuz?
- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
selamlar ben de altın, TL, dolar, ne bulursam biriktirenlerdenim bankada vadeli hesabım ve altın hesabım var. evde de dolar, gram altın ve çeyrekler. çeyrekleri ve gramları genelde düğünlerde ve bebek hediyesi olarak takmak için alıyorum. dolarları da çeyizimin beyaz eşya ve mobilya kısmı, düğün masrafları için biriktirdim. ufak tefek paraları attığım kumbaram var. her ay içinden ne çıkarsa çeyrek veya gram yapıyorum.
- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
yapı krediyi kullanıyorum maaş hesabım olduğundan. ayda 1 ya da 2 gram alıyorum ordan duruma göre. 20 gr da bilezik almaya çalışıyorum o kadar param yoksa 2 cumhuriyet filan. açıkçası o ay neye param yetiyorsa
Bolca birikim dilerim :) biriktikce bereketlenir insallah
- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
selamlar ben de altın, TL, dolar, ne bulursam biriktirenlerdenim bankada vadeli hesabım ve altın hesabım var. evde de dolar, gram altın ve çeyrekler. çeyrekleri ve gramları genelde düğünlerde ve bebek hediyesi olarak takmak için alıyorum. dolarları da çeyizimin beyaz eşya ve mobilya kısmı, düğün masrafları için biriktirdim. ufak tefek paraları attığım kumbaram var. her ay içinden ne çıkarsa çeyrek veya gram yapıyorum.
Ne güzel bir birikim türü gerçekten çok tebrik ederim sizi. Hosgeldiniz :) bolca artiralim bolca biriktirelim inşallah
- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
hep birlikte helalinden kazanalım, israf etmeden de biriktirelim inşallah :) bu arada hoş buldumNe güzel bir birikim türü gerçekten çok tebrik ederim sizi. Hosgeldiniz :) bolca artiralim bolca biriktirelim inşallah
- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Merhabalar herkese:)
birikim yapmak için bir çok topik var burada ancak ben altın biriktiren kadınlar olarak hep beraber olalım istedim.
ben her ay gram altın, alabilirsem de çeyrek almaya karar verdim. 2016 ocak ayında başladım daha uzun bir süre olmadı , birikim yapan başka hanımlar varsa da hep beraber birbirimize destek olarak biriktirmenin daha hevesli ve güzel olacağına inanıyorum.
Altından zarar gelmez derdi anneannem, nakit olarak biriktirmektense altın olarak biriktirmeyi daha yararlı buldum
Bana katılan var mı?
bencede çok yararlı bir topik olmuş.. bende eşimle konuşmuştum, bir kaç ay önce altın biriktirelim diye.. dediğiniz gibi para nakitse kalmıyor elde.. altın en iyisi.. aralıkta ve ocakta birer tane çeyrek alabildim sadece...aslında amacım çeyrekleri biriktirip bilezik yapabilmek, ama inşallah bozdurmak zorunda kalmam... bir miktar borcumuz var, şu halde bile bir çeyrek çok önemli bizim için.. umarım kısa zamanda kurtuluruz borçlardan :)
- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
bencede çok yararlı bir topik olmuş.. bende eşimle konuşmuştum, bir kaç ay önce altın biriktirelim diye.. dediğiniz gibi para nakitse kalmıyor elde.. altın en iyisi.. aralıkta ve ocakta birer tane çeyrek alabildim sadece...aslında amacım çeyrekleri biriktirip bilezik yapabilmek, ama inşallah bozdurmak zorunda kalmam... bir miktar borcumuz var, şu halde bile bir çeyrek çok önemli bizim için.. umarım kısa zamanda kurtuluruz borçlardan :)
Hoşgeldiniz siz de :) Ben de yeni yeni biriktiriyorum, aslında dediğim gibi borçlardan ziyade borçların gideri belli oluyor, insan aylık birşeyler atınca kenara kendini daha rahat hissediyor. Umarım biriktirdikce bereketlenir.
- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
Ben geçenlerde dolar aldım ki şimdiye dek hiç almışlığım yoktu 3,03 ten aldım
Pişmanım altın almadığıma
Çocukluğumdan beri altından yanayım takmayı çok severim
100 gr lık 1 tane burma bilezik alma hedefim var
İnşaAllah o zamana düşer sonra çıkar
100 gr burma bilezik 11 bin falandı, arkadaşım geçenlerde aldı. o da gram altın biriktirip bileziğe dönüştürmüştü :) Ben de euro biriktirmiştim bi ara, ama açıkçası ben de altını daha faydalı buluyorum. yazın 3,3ten almıştım ben de.
düzenli bereketli birikiminiz olsun umarım
- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
Aminnnn inşallahh..:)hep birlikte helalinden kazanalım, israf etmeden de biriktirelim inşallah :) bu arada hoş buldum
- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
Gramdansa külçe almak daha iyi benceMerhabalar...Gram altını 22 ayar mı 24 ayar mı almak daha iyi?
- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Ben de birikim için altın tercih edenlerdenim canım. 3.ayima girdim 2 tane çeyrek altinim oldu bu ay da 3.yu alicam. Eşim harcligimi verdiği gibi gidip kuyumcuda alıyorum yukselmis düşmüş pek onemsemiyorum çünkü kısa vadede bozmayi düşünmüyorum. Önümüzdeki ay 4.cuyu alicam ve çeyrek lerimi götürüp cumhuriyete çeviricem.
- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Yarim gram bile satiliyorkülçe altın nedir ? kaçar gramlık satılıyor ki ? ilk duyuyorum.
1 gr ve 20 gr lik gordum kuyumcuda ama 5 gr 10 gr lik vardir diye tahmin ediyorum
Benim 1 gr lari butunleyip 20 gr tek parca vermisti
teşekkür ederim. peki bozdururken fazla kaybı oluyor mu ?Yarim gram bile satiliyor
1 gr ve 20 gr lik gordum kuyumcuda ama 5 gr 10 gr lik vardir diye tahmin ediyorum
Benim 1 gr lari butunleyip 20 gr tek parca vermisti
- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Ben de takmayi degil ama bakmayi seviyorumBnde bilezik seviyorum gramlari toplayip bilezige cevircem