Bebiş için daha besleyici olsun diye koyuyorum. Bir de tadını daha çok beğenmeye başladım yumurtalıYayla çorbasına yumurta koymuyorum ben, artıp ısıtınca tadını beğenmiyorum. Gerçi senin bebiş küçük dimi onun için daha besleyici olur.
Kızlar dün kuyumçuya gittim, 22 ayar bilezik baktım işçiliksiz, adamlar gram fiyatını 917 tl den hesaplıyor, biriniz bana haremaltını (websitesini) önermişti orada has altın 917 tl 22 ayar altın 850 tl mi ne öyle bir fiyattı, bu nasıl oluyor ya. Bilezikte sonuçta 22 ayar, e adamlar işçilik yok diyor, anlamadım
Kuyumçuyuda tanımıyorum, insan tereddüt ediyor acaba beni “kandırıyorlarmı” diye.
Bir tane daha kuyumçuya sorduk oda 892 tl dedi. Offf kafam karıştı iyice yaBebiş için daha besleyici olsun diye koyuyorum. Bir de tadını daha çok beğenmeye başladım yumurtalı. Eğer 917 den hesapliyorsa üstüne işçiliği koyuyor bence. Bana da fazla geldi . Başka kuyumcu varsa oraya da sor bence.
Bu daha uygunmuş. Bence başka varsa ona da sorunBir tane daha kuyumçuya sorduk oda 892 tl dedi. Offf kafam karıştı iyice ya
Kızlar baya kuyumçu gezip sordum, fiyat hep aynı 915 tl - 917tl, internette niye öyle yazıyor anlamadımBu daha uygunmuş. Bence başka varsa ona da sorun. En ucuzu bulana kadar devam
Bir çok kuyumcu o fiyata vermiyor artıkKızlar baya kuyumçu gezip sordum, fiyat hep aynı 915 tl - 917tl, internette niye öyle yazıyor anlamadım
Bir çok kuyumcu o fiyata vermiyor artık
Hepsi tutturabildiğine veriyor
Düzenli alışveriş yaptığımız kuyumcu bile
Anneme bilezik alırken o fiyatlara veren kimseye bulamazsın dedi
Gerçektende bulamadım
Hepsi yazanın 20-25 TL üstü fiyatlardan veriyordu ve işine gelirse dediler
cnım benim dogumum da sagolsun yengem hastanelik güzel penye bi takım almıstı ben seçmiştim epeyde pahalıydı bi tane de kendim aldıydım.bi adette elbise aldım lcwden 30tl mi neydi omuzlardan çıtcıtlı acılan emzırmek ıcın. noldu bil bakalm o elbiseyi hıc cıkarmadım üstümden düşün yıkanıp kuruyodu anındaBoşuna cennet annelerin ayakları altında değil işte
Çok kullanışlı bir şeye benziyorcnım benim dogumum da sagolsun yengem hastanelik güzel penye bi takım almıstı ben seçmiştim epeyde pahalıydı bi tane de kendim aldıydım.bi adette elbise aldım lcwden 30tl mi neydi omuzlardan çıtcıtlı acılan emzırmek ıcın. noldu bil bakalm o elbiseyi hıc cıkarmadım üstümden düşün yıkanıp kuruyodu anındayengemin aldıgıyla kendi aldıgımı bi kere giydim sadece. elbisenin her tarafı leke falan oldu atmadım ikinci bebıs istersek o zaman belki bulamam diye sıcaklara denk gelıcek senin de dogumun sanırım ben kesınlıkle tavsıye ederim
Gecelik - LC WAIKIKI - 329,99 TL
Gri Melanj Bisiklet Yaka Yazı Baskılı Kısa Kollu Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S29172Z8-CT3www.lcwaikiki.com
buna benzer bişeydi kuması bi tık daha toktu
Tebrik ediyorum seni canim. 2. El satışta bu kadar kar eden ilk tanidigimsinHayırlı geceler kızlar
Daha önce aldığım fakat bu evde yer olmadığı için depoda duran bir dresuarımız vardı
800 TLye almıştım. Bugün letgodan 1400 TLye sattım
Parayı eşime verdim. Pazartesi üzerini tamamlayıp bir çeyrek alıp gel dedim
Bebeğimizin ilk altın birikimine de başlamış bulunmaktayım
Aa super. Peki dresuvari aldiginda ceyrek altin ne kadardi canim hatirlayabilir misin?Hayırlı geceler kızlar
Daha önce aldığım fakat bu evde yer olmadığı için depoda duran bir dresuarımız vardı
800 TLye almıştım. Bugün letgodan 1400 TLye sattım
Parayı eşime verdim. Pazartesi üzerini tamamlayıp bir çeyrek alıp gel dedim
Bebeğimizin ilk altın birikimine de başlamış bulunmaktayım
Vay be 2 cocukla bunlari nasil yapacaksin ama biri buyuktu senin yapabilirsin cok yorulmazsan egerYarınki planlarımı da anlatayım. Öncelikle yemek menüsünü belirledim. Tavuk suyuna terbiyeli şehriye çorbası, tas kebabı, sebzeli bulgur pilavı. Ve ben yarın diyete başlayacağım bayrama kadar. Çocukların dolabını elden geçirmeyi planlıyorum. Kuculenleri ayırtacağım ve büyük oğlumun kırtasiye malzemelerini düzenleyeceğim. Bir de evi süpürüp, toz almayı planlıyorum. Bakalım neler yapabileceğim.