de Çok şükür ben de hamileyim tüm belirtilerim

Galiba pazartesi 2800 e yakindi en son noldu bilmiyorum lekelenme vardi progestan vermedi kan gurubum a rh+ olduğu için cuma günü 860 cumartesi 616 Şimdi 430 da kanamam başladı yavaş yavaş bebeğim beni terk ediyor cok üzgünüm cok
çok gecmıs olsun canım,,bende gecen sene kımyasal bu yıl dıs gebelık gecırdım :KK43: zor bır durum ..
ınsallah bundan sonra saglıkla nasıp olsun

size çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok dua ettim size okuduktan sonra herkes bilirki denemeye başladıktan sonra olmayınca hiç olmayacağını düşünür üzülür ben de oyle bir dönemden geçtim beni anlayan birilerinin olması çok güzel çok iyi bir insansınız
Uzun yıllar Gebelik düşünen ve psikolojik olarak yıpranan o kadar kadın var ki.en küçük bi tuhaflık hissettiğinde acaba hamile miyim diye googleda belirti arayan.ben de yeni üye oldum.ilk kez tuhaf belirtiler yaşadım ve ilk baktıgım yer kadınlar kulübüydü.kimseye aldırmayın.benim de bat 21 eylül şayet regl olmazsam ve pozitifi görürsem ilk yapacağım şey buraya bir konu açıp hikayemi yazmak olacak.ve eminim ki benzer şeylerden ötürü bu sitedeki konuları tarayan çok kişi var.sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi

Uzun yıllar Gebelik düşünen ve psikolojik olarak yıpranan o kadar kadın var ki.en küçük bi tuhaflık hissettiğinde acaba hamile miyim diye googleda belirti arayan.ben de yeni üye oldum.ilk kez tuhaf belirtiler yaşadım ve ilk baktıgım yer kadınlar kulübüydü.kimseye aldırmayın.benim de bat 21 eylül şayet regl olmazsam ve pozitifi görürsem ilk yapacağım şey buraya bir konu açıp hikayemi yazmak olacak.ve eminim ki benzer şeylerden ötürü bu sitedeki konuları tarayan çok kişi var.sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi
Kaybettim bebeğimi sanırım tekrar hamile kalırsam yazmayacağım buraya siz de 4 5 aylık filan olsun sonra yazın benim 6 haftalık gidiyor şimdi yavaş yavaş beta hcg düşüyor

Kaybettim bebeğimi sanırım tekrar hamile kalırsam yazmayacağım buraya siz de 4 5 aylık filan olsun sonra yazın benim 6 haftalık gidiyor şimdi yavaş yavaş beta hcg düşüyor
kimyasaldan snra hemen hamile kolay kanılınıyor üzülmeyin ben 4 yıldır kimyasal bile yaşamadım en azından hamile kalabiliyorsun :) kötüleride kafana takma her yerde karşımıza çıkacaklar maaleseff ben yazının tamamını okudum herkeside okuyorum kim ne belirti yaşasa/yaşamada hepsini okuyorum kendimde her ay birsürü belirti yaşıyorum ama olmuyor Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin daha fazla yormadan umarım en kısa zamanda anne olursunuz üzülmeyin

Keşke yazmasaydım buraya pişman oldum okumazsınız geçersiniz neden kalp kırıyosunuz anlamadım :'(
Bende size tavsiye insanları takmayın, bosverip geçin, siz hamile kalmak isteyen insanlara yeniden umut ışığı oldunuz eminim ki bir çoğu yeniden umutlanmistir. Diğerlerine gelecek olursak konuşmak için konuşan ve yazmak için yazan bir sürü kesim var bu türleri takmak bile sadece sizi yorar bosverin, bebeğinizle vakit geçirin. Rabbım sag salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bize😌🌸

Toplamda 15 aylik evli birinin bu kadar strese girip alel acele hakile kalma istegi beni cok dusunduruyo ayrıca yazdigin tum yaziyi okumadim normal hayat gidisatini yazmışsın cokta bi farkli durum soz konusu degil yani bu kadar yaziyi uzatmanın manasi var miydi gercekten? Mutlulugunu annen ve seni seven bir kac akraban varsa onlarla paylas bu kadar yazi okymayi sevsek kitap okurduk zaten
İyi ki yazmış heyecanla okudum

bende de belirtiler var. daha test yapmadım. sol ve sağ kasığım belim inanılmaz ağrıyor. bacaklarım ağrıyor. lekelenme falan olmadı. 1-2 gündür midem yanıyor ve ara ara da bulantı oluyor. 23/9 da regl olcam o zamana kadar sabretmeye çalışıyorum. bende diyorum inşallah hamileyimdir. ama çoğu insan saçlama öyle hemen belirtimi olur bilmem ne hevesim kırılıyor. inşallah ebnde hamileyimdir dua et banada :KK43:
Merhaba , biz de eşimle 1 aydır korunmuyorduk hiçbir şekilde yumurtlama günü öncesi ve yumurtlama günlerinde de birlikteliğimiz oldu . Bacaklarım ağrıyor kasıklarıma özellikle sağa sola yatınca sancı giriyor böyle regl ağrısı gibi bir ağrı var karnımda sürekli, bel ağrım ara ara oluyor . Bir anda üşüme geliyor ama sadece ayaklarıma ,vücudum sıcacık yanıyor gibi oluyor .Yumurtlama günü üzerinden 7 gün geçti fakat 3 gün boyunca birlikteliğimiz devam etti , regl olmama 8 gün kaldı sizce belirtiler hamilelik göstergesi mi ?
2 gün önce test yapmıştım negatifti acaba geç döllenme durumu mu oldu ? Çıldıracağğğğğmmm

bende de belirtiler var. daha test yapmadım. sol ve sağ kasığım belim inanılmaz ağrıyor. bacaklarım ağrıyor. lekelenme falan olmadı. 1-2 gündür midem yanıyor ve ara ara da bulantı oluyor. 23/9 da regl olcam o zamana kadar sabretmeye çalışıyorum. bende diyorum inşallah hamileyimdir. ama çoğu insan saçlama öyle hemen belirtimi olur bilmem ne hevesim kırılıyor. inşallah ebnde hamileyimdir dua et banada :KK43:
Peki hamile misiniz naptınız aynıları bendede var

Merhaba arkadaşlar biraz uzun olacak kusura bakmayın şimdiden yıllardır kadınlar kulübünü takip ediyor ve 2 yıla yakındır üyeyim buna rağmen ilk kez konu açıyorum hamilelikle ilgili yazıları takip ederken eğer ben de hamileysem konu açacağım dedim çünkü bazen benim belirtilerime benzer hiçbir belirti forumda göremedim belki benim gibi araştıran varsa yardımcı olmak içini hafifletmek için yazıyorum öncelikle 15 aydır evliyiz ve bunun 9 ayını ayrı geçirdik eşimle o ayrı ben ayrı şehirlerdeydik . Tayin falan derken mart ayında bir araya gelebildik ocak ayından beri korunmuyorduk ama yumurtlama aylarına denk gelmemiştik neyse bir araya geldik ama bu seferde ben günlük 5 saat yol gidip gelmek zorunda kalıyor yorgunluktan değil birlikte olmak çoğu zaman kendimi yatağa zor atıyordum yaş da 32ü geçince daha fazla tedirgin olmaya başladık neyse gecen ay eşimin yanına temelli gelebildim ve yol gidip gelme derdim bitti ama hep stres acaba olacak mı tutacak mı sonra dedim ki rabbim nasip etmişse kafamdan atmasam da olur yarabbi ben sana bıraktım sen en hayırlısını ver dedim ve folik asite başladım 1 ay önce en son 5 ağustosta regl oldum 28 günde bir düzenli bir döngüm vardı en fazla 2 gün gecikme yaşadım o da bebek dşünmeye başladıktan sonra hatta bana bebek yer arıyor düzenin değişirse dediler ne saçma dedim içimden 8 ağustosta doktora gittim çeşitli tahliller verdi 1000 tl muayene dışında sadece tahlildi bir de daha alttan bakar bakmaz yumurtaların güzel ama olmazsa tüp bebeğe başlarız deyince doktordan bir anda soğudum çıktım gittim verdiği testleri yarısını devlette yaptırdım amh testinin günleri varmış onu yaptıramadık . 24 ağustosta benim ağzımda aft çıktı o kadar kafaya takmışım elimde telefon aft hamilelik belirtisi mi ilk kez göğsüme dokununca eşim acıdı bu kadar erken belirti olmaz ama yine de netten bakıyorum belirti mi sonra sol kasığımda batma oldu içimden sanki bir şey akıyor gibi saniye başı tuvalete gidiyorum ama bir şey yok 2 eylül döngü günümdü eşim dedi karnın dümdüz hasta olunca hep top olurdu dedi hamile misin acaba akşamı ben de kahverengi akıntı başladı çok az ama peceteye silindikçe gelen adet oldum dedim kendimce pedimi taktım ama belli belirsiz sonra ayın 10una kadar devam etti . Bu ay böyle adet oldum dedim herhalde anneme anlattım sen üstüne görüyorsun dedi hamilesin yok ya dedim adetim bu ay böyle oldu dedim. Kızım seni ben biliyorum bugüne kadar adetin hiç belirti vermeden direkt kanamayla başlıyor dedi. Hakikaten ben direkt adet olurdum hiç lekelenme olmadan İçimde bi umut belirdi ama kendimi umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyordum. Çünkü üstüne görme araştırmalarıma göre adetten önce başlayıp 2 3 gün en fazla süren bir şeydi benim çok sürdü kesin yok diye içimden attım . bu arada evde predictor early gebelik testi var ama yapmak istemiyorum . Sonra dedim ki yeter 8 gün bekledin yap gitsin sabahı bile beklemedim o an karar verdim vazgeçsem biliyorum yapmazdım akşam yaptım 3 sn de kıpkırmızı oldu acile gittik test vermek için maalesef ki bulunduğumuz ilçede tahlil bile yapmıyorlar pazartesiyi bekleyip en yakın 50 km uzaklıktaki ilçeye kadın doğuma gittik 2674 çıktı beta hgc haftaya gel alttan bakmayalım üstten keseyi görürüz dedi hala inanın gerçekten hamile miyim diye şaşırıyorum ama inanılmaz kasık ağrım var günde bir kez çok az lekelenme oluyor normalmiş ilaç vermedi kan gurubumu sordu arh+ pozitif deyince sorun olmaz korkma dedi inşallah en kısa zamanda yavrumun sesini duyabilirim rabbim olmayana da en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu çok güzel bi his

X