Sagolasin. Amin insqllah oyle olurMaşallah altınların bereketli olsun. Konun da hayırlı olsun, inşallah çok uzun ömürlü olur.
Amin insallah. Biriktirdiklerimle aldim. Almasak yine pahalilaniyor. Dun almadigima bugun pisman oluyorum o yuzden elimde para varken alayim dedimKonunuz uzun ömürlü olsun inşallah. Maşallah bu pahalilikta çok güzel altın alabilmişsiniz.
Amin sagolasin. Bence elinde para varken al 3e 5e bakma. Cunku hayat devamli pahalilasiyor. 3 gun sonra elindeki pul oluyor.MaşAllahAllah bereketli eylesin
Şuan altın çok pahalı bende alıp almama arasında kaldım, acaba düşermi fiyatlar
Harcliklari bile biriktirmen cok guzel. Ama gercekten tek maasla gecinilecek gibi degil. Eskiden annelerimiz tek maasla gecinip birde mal mulk sahibi olmuslar. Simdi oyle mi? Eve maaşın adi giriyor. Maas geldigi gibi gidiyor. Gercekten her sey cok cok pahali. Ucuza bir sey yokBen şuan ücretsiz izindeyim bebeğinden dolayı. Eşimin harçlık olarak verdiklerinden arttırıp ve çocuklara verilen bayram parası, harçlık gibi paraları biriktirip ufak ufak almaya calisiyorum. Ama tek maaş olunca anca geçinebiliyoruz. Maaşımız tr standartlarına göre ıyi sanıyordum. Ama zamlar belimizi büküyor. Gecik gerçekten çok zorlaşmış.
Emzirme bitince zayiflarsiniz. Ben oyle yaptim kolay kilo verirsin merak etme. Evde eksik asla bitmez bitmesinde saglikli olalim da yemeye harcayalim hastahaneye degilEksik hiç bitmiyor evde. Harcligimi eve, mutfağa harcıyorum genelde. Üst baş almayali yıllar oldu. Dolabını kullanabilmek için zayıflamam lazım. Ama emzirdigim için ıstahim çok fena.
Allah iyiliğini versinsempatik_kiz beni begeniyor ama yazmiyor :)
Allah iyiliğini versin
Yeni konun hayırlı olsun cnm
Yazcamda, ne yazsam yada konunun neresinde dahil olsam bilemedim
gunaydin canimGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Gunaydin. Nerede oturuyorsun ozel degilse. Ben ic anadoludayim burada da kar var ve cok soguk. Yaz gelse de su kombileri kapatsak ve montlardan kurtulsakGünaydın kızlar. Bugün ve önümüzdeki günler burada kar var. Bu sene kara doydugumuzu düşünüyorum. Yaz gelsin artık.