Evet. Tam 41 gramdı ve tam 22.300 tuttu. Ben Eylül ayında türkiyedeydim. 9 ekimde döndüm. O ara 550 liraydı diye hatırlıyorum. 1 ay sonra 650 oldu. Sonra zaten arttı hep bayağıMerhaba tekrar, bende bilezik alacagimda fiyatlari arastiriyorum suan, 41 gr. Bilezik 22.330 TL mi tuttu, yanlisin olmasin, Bilezigin grami 543 TL ye geliyor. Altin uzun zamandir bu kadar düsmemisti diye hatirliyorum.
Yalnisim varsa düzeltin
Güle güle takinEvet. Tam 41 gramdı ve tam 22.300 tuttu. Ben Eylül ayında türkiyedeydim. 9 ekimde döndüm. O ara 550 liraydı diye hatırlıyorum. 1 ay sonra 650 oldu. Sonra zaten arttı hep bayağı
Eylül 2021 altın fiyatları yazarsanız çıkar zaten. Düşüktü o zaman. O zaman Euro da 9-9.5 falandı mesela
Teşekkür ederimGüle güle takinbenimde kelepceli bilezikte merakim var ama fiyatlar malum birde kelepceli bileziklerde cok iscilik oluyormu?
Gule gule kullanin takiniziTeşekkür ederimevet. İşçilik çok oluyormuş onda ama yakın dönemde hemen bozdurmayacaksanız zarar etmezsiniz diye düşünüyorum. Bir de benimki 41 gram ve kalın. İlla ki istiyorsanız inceleri de güzel duruyor bence. Daha ucuz olur onlar. Alırsam ben bi de ince kelepçe istiyorum
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinSelam,
Hafta sonu sınavları, bugün oğlanın geniz eti ameliyat derken yorgun bir dönemden geçtik.
Oğlumun bugün geniz eti ameliyat vardı. Sabahtan girdi, öğleden sonra çıktık hastaneden eve gelio uyuduk hepimiz. Biraz dinlendikten iyi geldi. Kv hafta sonu geldi bende bugün yemek yapmıştı sağolsun.
Oğlana iyice uykusunu aldı bu gece sahura kadar oturur bizimle artık.
Bu hafta kreşe göndermeyeceğim. Evde bakalım nasıl olacak ben oruçlu, o full enerji..
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin cnmSelam,
Hafta sonu sınavları, bugün oğlanın geniz eti ameliyat derken yorgun bir dönemden geçtik.
Oğlumun bugün geniz eti ameliyat vardı. Sabahtan girdi, öğleden sonra çıktık hastaneden eve gelio uyuduk hepimiz. Biraz dinlendikten iyi geldi. Kv hafta sonu geldi bende bugün yemek yapmıştı sağolsun.
Bu hafta kreşe göndermeyeceğim. Evde bakalım nasıl olacak ben oruçlu, o full enerji..
Simdiden iyi tatiller canim.Günaydın 🖐. Bugün gün yine erkenden başladı. Haftasonu gelemedim buralara malum esim evdeydi. Isim hiç bitmedi. Bu hafta çok isim var. Evi toparlamam lazım. Cuma okul tatile girecek. Biz de şehir dışına çıkacağız. Çocukların kıyafetlerini hazırlamam lazım . Minigin kuculenlerini ve evden fazlalıkları araba aldiginca götüreceğiz onları ayarlamam lazım. Herkese güzel bir gün diliyorum.
Ben de hic gelemedim ev isi disarisi cocuk yemek derken gun bittiHu hu kimseler uğramamış buralara. Nerelerdesiniz kızlar?
Cok gecmis olsun. Allah sifa versin insallahSelam,
Geçmiş olsun . Alerjik bünyeli mi? Kreşe başlayınca benim oğluma da ameliyat demişlerdi. Şuan 7 yaşında biz ameliyat ettiremedik geçti geniz etu.Selam,
Simdiden iyi tatiller canim.
Sağ ol canim
Geçmiş olsun . Alerjik bünyeli mi? Kreşe başlayınca benim oğluma da ameliyat demişlerdi. Şuan 7 yaşında biz ameliyat ettiremedik geçti geniz etu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?