• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay en az bir altın

Allah razı olsun canım adı apart lakin
2+1 daire almak için anlaşmıştım
Bina planında değişikliğe gidilince hiç içime sanmayan bir plan ortaya çıktı ve ben bu işten vazgeçtim
Herşeyin hayırlısı diyorum 😊
Aslında güzel bir yatırımmış iyi kira getirisi de olurdu ama 1 gram da olsa katılterketme bizi olur mu

Herkese selam 🙋🏻‍♀️ Benim işe başlayalı henüz 3 ay oldu. Çalıştığım süre boyunca her ay en az 5000 TL kadar gram altın, döviz karışımı şeklinde kenara atma niyetiyle aranıza katılıyorum 🌸 Maaşım şimdilik bu kadarına yetiyor 🥲 İlk maaşlarımla biriken ihtiyaçlarımı da aradan çıkarmaya çalıştığım için Eylülden bu yana 3 gr altın ve 50 dolar biriktirebildim. Bu ayki hedefim 2 gr + 20 Euro + 50 dolar. İnşallah aldığım zaman durum güncellemesi yapacağım

Herkese selam 🙋🏻‍♀️ Benim işe başlayalı henüz 3 ay oldu. Çalıştığım süre boyunca her ay en az 5000 TL kadar gram altın, döviz karışımı şeklinde kenara atma niyetiyle aranıza katılıyorum 🌸 Maaşım şimdilik bu kadarına yetiyor 🥲 İlk maaşlarımla biriken ihtiyaçlarımı da aradan çıkarmaya çalıştığım için Eylülden bu yana 3 gr altın ve 50 dolar biriktirebildim. Bu ayki hedefim 2 gr + 20 Euro + 50 dolar. İnşallah aldığım zaman durum güncellemesi yapacağım
Ve aleyküm selam canım
İşin hayırlı olsun bol bereketli kazançlar dilerim
Birikimlerin de bereketli olsun 😊

2 Gr altın aldım bugün ama bir sürü de para harcadım, kalan hedeflerimi de en kısa sürede tamamlayabilirim inşallah 🥲

Selam kızlar

Bu ay 500$ + 12 gram + 5000 tl olarak not alabiliriz. Eşime toplu para geldi normalde o toplu parayla eşya alacaktık. Eşyaları ikeadan 6 taksitle aldık, toplu parayla da belirttiğim miktarda alım yapıp borçlarımızı ödedik. Böylesi daha mantıklı geldi. Şimdi 1000$ borcumuz kaldı. Allah onu da ödeme kolaylığı sağlasın inşallah 🙏🏻 yeni yıla giriyoruz, yeni liste yapalım bence de ☺️

Back
X