Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun canim. Konuyu zor buldum . Hayırlı olsun yeni nickin ve avatarın.6050den 5adet cumhuriyet
14.7den 50 dolar aldim
Allah bereket versin
Temizlikçiler resmen karaborsaya düşüyor. Iyisine denk gelmek zaten çok zor.Bugun biraz yogundum
Gunaydin mesaji atamadim
Iyi aksamlar mesaji atayim bari
Sabah cocuklari biraktiktan sonra kahvalti yapip etrafi toplayip temizledim
Ev acayip pislenmis
Temizlikci bi ablayla konustum bayrama kadar doluyum dedi
Konuyu niye zor buldun canim? SagolasinBereketli olsun canim. Konuyu zor buldum . Hayırlı olsun yeni nickin ve avatarın.
Evet ya cok fenalarTemizlikçiler resmen karaborsaya düşüyor. Iyisine denk gelmek zaten çok zor.
Ayni benBen de bugün uğrayamadım buralara. Eşim evdeydi. O evde olunca isim hiç bitmiyor. Minigimde huysuzdu akşamdan beri. Inşallah yarın daha iyi olur. Kendim8 çok yorgun hissediyorum.
Senin kullan8ci adın ve resmin degisince bir an konunun adından emin olamadımKonuyu niye zor buldun canim? Sagolasin
Evet ya cok fenalar
Ayni ben
Gunaydinnn benimde bugun menumde balik varGünaydın 🖐. Minigim erkenci sağ olsun anasını uyutmamayi çok seviyor . Bugün hava güneşli gözüküyor. Yemekleri erken yapabilirsem onu biraz dışarıya çıkartırım. Hem bana da yürüyüş oluyor iyi olur. Bugün menüm çıtır tavuk. Bir de minigimle kıymalı tarhana çorbası yapacağım. Herkese güzel bir gün diliyorum.
Tedbir amacli degistirdim canimSenin kullan8ci adın ve resmin degisince bir an konunun adından emin olamadım
Iyi etmissin canim.Gunaydinnn benimde bugun menumde balik var
Tedbir amacli degistirdim canim
Yaa artik zaten cok yenmezIyi etmissin canim.
Afiyet olsun şimdiden. Aslında av yasağı başlamadan balık ben de istiyordum.ama geç kaldım bugün başladı yasak
Balık benimkilerde çok seviyor. Video açmadım canim. Büyük oğlum artık kendi yiyebiliyor. Küçüğü de şarkı türkü oyalayarak bi şekild e yediriyorum. Uzun sürüyor tabi oyalayarak yedirince.Yaa artik zaten cok yenmez
Bende kolay oluyor hem de besleyici diye tercih ediyorum baligi cok sukur bebeler de cok sorun cikarmadan yiyorlar ama tabi videoyla video aciyo musun ben yaklasik 2 yasina kadar 20 ay falan acmadik sonra mecburen acmak zorunda kaldim
Ikiz zor gerçekten canim. Allah yardımcın olsun. Şartlar uzmanlar8n dediği gib8 olmuyor maalesef. Annelik kitaplarda yazıldığı gibi kolay değil. Tıkır tıkır herşey işlemiyor.Benimkiler ikiz ya tepelere tirmaniyorlar masanin ustune cikiyorlar sandalyeden iniyorlar ben mecbur actim yesinler de istiyorum diye insallah cok etkilemez beyinlerinj
Ustte yazdim canim
3 gunluk dunya takip ediyorum cok yorum falan yazmiyorsun sadece soru soruyorsun onceden de oyleydin :) yazligina yerlesebildin mi? Cok oldu baya kalmissindir herhalde di mi yalovadaydi hatirliyorum
Günaydın 🖐Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı ramazanlar
Dün bir pazara çıkalım Ramazan öncesi dedik annemle.
Her sene artardı Ramazan’da.
Ama bu sene öyle böyle artmamış
Karnabahar brokolinin kilosu 50 TLydi.
Sadece salata yapmak için malzeme alıp çıktık ve 170 TL ödedik.
Hepsini annem verdi. Bana hiçbir şey ödetmedi
Hiçbir şekilde sebze vs almadık.
İyi ki yazdan doldurmuşuz derin dondurucuyu yoksa bu sene halimiz haraptı.
Eşimden de 200 TL almıştım pazar için
100 TL’yi ayırıp, kalan 100 TL’sini hemen bankaya atacağım
AminGünaydın 🖐
Evet herşey çok pahalı maalesef. Bu sene kış hazırlığı nasil yapilacak h8c bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.