• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
ilki kız ikincisi erkek gösteriyor üçüncüde de kız.3 cocuk bakalım sonucları yazarım:anneadayı:

Benim bir kaç seferdir erkek cıkıyo ama bakalım belli olunca anlıcaz doğru mu yanlış mı :)

saç telii koparın dio ama saçı koparırsak yüzğü neerden tutup sallcaz:)

Her yerde çıktığı ve benim de rüyalarımda görüp hissettiğim gibi paşamız gösterdi hemen kendini :)

Her yerde çıktığı ve benim de rüyalarımda görüp hissettiğim gibi paşamız gösterdi hemen kendini :)

Merhaba nasıl bir hamilelik geçiriyorsunuz?bulantı,kusma v.s var mı?özellikle hangi yiyecekleri yemek istiyorsunuz?bunlara göre de cinsiyet tahmini yapıyorlar ya merak ettim sizi de:)Sağ sağlim bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim:)

Merhaba canm valla ben 6 haftalıkken öğrendim hiç bi belirti olmadı adet gecikmesi hariç :) tatlı ve kırmızı eti normal hayatımda hiç aramazdım bunlar baş yiyeceğim oldular turşu da yedim mandalina da çok yedim o belirtiler bana biraz uymadı sanırım :)

arkadaşlar bde erkek çocuk hemen seğirmeye başlar diolar...? doğru mu

ben bunu hep yapıyorum ve yaptığım kişilerin evlilik yaşları bebek cinsiyetleri hep doğru çıkıyor =) annemle babam da dahil =) hatta evlendiği yaşı bilmeden baktığım insanlarında doğru çıkıyor. kendime yaptığımda ve yapılanlarda hep 22 çıkıyor ve ben 4 ay sonra 22 oluyorum ama sevgilim yok :KK53: eğer tutarsa tamam diyeceğim yani :KK9:
HADİ HAYIRLISI YILDIRIM NİKAHIYLA EVLENİRMİŞSİNİZ..

erkek cocuk erken mi seğirmeye başladı benm bebek sol tarfata sol taraf çok seğirio...:)
Aynen benimde işte solumda hep bi seğirme vardı allah allah diyodum bu kadar erken olmaz psikolojiktir heralde diodum ama etrafımdaki herkes diodu erkek çabuk oynar çabuk gösterir diye işte 3 gün önce de açtı bacaklarını gösterdi :)

Aynen benimde işte solumda hep bi seğirme vardı allah allah diyodum bu kadar erken olmaz psikolojiktir heralde diodum ama etrafımdaki herkes diodu erkek çabuk oynar çabuk gösterir diye işte 3 gün önce de açtı bacaklarını gösterdi :)
:D çok güzel ya :) bende bi o haftalara gelsem de gsterse bebiş :)

Back