- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 hftada mı ,Her yerde çıktığı ve benim de rüyalarımda görüp hissettiğim gibi paşamız gösterdi hemen kendini :)
Her yerde çıktığı ve benim de rüyalarımda görüp hissettiğim gibi paşamız gösterdi hemen kendini :)
İkili testte göründü evet baya belliydi hemde :)13 hftada mı ,
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsn canımİkili testte göründü evet baya belliydi hemde :)
11 haftada girilio demi 2 li testeAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsn canım
Allah razı olsun canım. 11 ile 14 arası en geç canım :)Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsn canım
saol canım :)Allah razı olsun canım. 11 ile 14 arası en geç canım :)
HADİ HAYIRLISI YILDIRIM NİKAHIYLA EVLENİRMİŞSİNİZ..ben bunu hep yapıyorum ve yaptığım kişilerin evlilik yaşları bebek cinsiyetleri hep doğru çıkıyor =) annemle babam da dahil =) hatta evlendiği yaşı bilmeden baktığım insanlarında doğru çıkıyor. kendime yaptığımda ve yapılanlarda hep 22 çıkıyor ve ben 4 ay sonra 22 oluyorum ama sevgilim yok eğer tutarsa tamam diyeceğim yani
erkek cocuk erken mi seğirmeye başladı benm bebek sol tarfata sol taraf çok seğirio...:)Allah razı olsun canım. 11 ile 14 arası en geç canım :)
Aynen benimde işte solumda hep bi seğirme vardı allah allah diyodum bu kadar erken olmaz psikolojiktir heralde diodum ama etrafımdaki herkes diodu erkek çabuk oynar çabuk gösterir diye işte 3 gün önce de açtı bacaklarını gösterdi :)erkek cocuk erken mi seğirmeye başladı benm bebek sol tarfata sol taraf çok seğirio...:)
çok güzel ya :) bende bi o haftalara gelsem de gsterse bebiş :)Aynen benimde işte solumda hep bi seğirme vardı allah allah diyodum bu kadar erken olmaz psikolojiktir heralde diodum ama etrafımdaki herkes diodu erkek çabuk oynar çabuk gösterir diye işte 3 gün önce de açtı bacaklarını gösterdi :)
Az kalmış dayan canım zaten erkekse hemen gösteriyo edepsizler :)çok güzel ya :) bende bi o haftalara gelsem de gsterse bebiş :)