Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
ilki kız ikincisi erkek gösteriyor üçüncüde de kız.3 cocuk bakalım sonucları yazarım:anneadayı:

Benim bir kaç seferdir erkek cıkıyo ama bakalım belli olunca anlıcaz doğru mu yanlış mı :)

saç telii koparın dio ama saçı koparırsak yüzğü neerden tutup sallcaz:)

Her yerde çıktığı ve benim de rüyalarımda görüp hissettiğim gibi paşamız gösterdi hemen kendini :)

Her yerde çıktığı ve benim de rüyalarımda görüp hissettiğim gibi paşamız gösterdi hemen kendini :)

Merhaba nasıl bir hamilelik geçiriyorsunuz?bulantı,kusma v.s var mı?özellikle hangi yiyecekleri yemek istiyorsunuz?bunlara göre de cinsiyet tahmini yapıyorlar ya merak ettim sizi de:)Sağ sağlim bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim:)

Merhaba canm valla ben 6 haftalıkken öğrendim hiç bi belirti olmadı adet gecikmesi hariç :) tatlı ve kırmızı eti normal hayatımda hiç aramazdım bunlar baş yiyeceğim oldular turşu da yedim mandalina da çok yedim o belirtiler bana biraz uymadı sanırım :)

arkadaşlar bde erkek çocuk hemen seğirmeye başlar diolar...? doğru mu

ben bunu hep yapıyorum ve yaptığım kişilerin evlilik yaşları bebek cinsiyetleri hep doğru çıkıyor =) annemle babam da dahil =) hatta evlendiği yaşı bilmeden baktığım insanlarında doğru çıkıyor. kendime yaptığımda ve yapılanlarda hep 22 çıkıyor ve ben 4 ay sonra 22 oluyorum ama sevgilim yok :KK53: eğer tutarsa tamam diyeceğim yani :KK9:
HADİ HAYIRLISI YILDIRIM NİKAHIYLA EVLENİRMİŞSİNİZ..

erkek cocuk erken mi seğirmeye başladı benm bebek sol tarfata sol taraf çok seğirio...:)
Aynen benimde işte solumda hep bi seğirme vardı allah allah diyodum bu kadar erken olmaz psikolojiktir heralde diodum ama etrafımdaki herkes diodu erkek çabuk oynar çabuk gösterir diye işte 3 gün önce de açtı bacaklarını gösterdi :)

Aynen benimde işte solumda hep bi seğirme vardı allah allah diyodum bu kadar erken olmaz psikolojiktir heralde diodum ama etrafımdaki herkes diodu erkek çabuk oynar çabuk gösterir diye işte 3 gün önce de açtı bacaklarını gösterdi :)
:D çok güzel ya :) bende bi o haftalara gelsem de gsterse bebiş :)

Back
X