Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
Siz olayı baya yanlış anlamışsınız ya sanki yüzükten çocuk isteyen olmuş... insanlar bazen umutsuzluğa düştüklerinde kendilerine iyi gelecek, umut olacak şeylerde ararlar. Siz hiç çaresiz kalmamışsınız belli ki hayatınız boyuncada böyle olsun. İnsanlar kendilerine iyi gelecek zaman geçirecek şeyler arıyor. Bu demek değildir ki allaha inançları yok. Burda yüzük testi yapıp diğer tarafta hem kendileri hem de başkalarının bebekleri olsun diye dua ediyorlar (belirli sayıda dua etme grupları kurdular kendi aralarında herkese şifa olsun diye) yani demek istediğim boş konuşmayın. Kimsenin yüreğinin ateşini bilemezsiniz. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Kimin neye nasıl dua ettiğini bilemezsiniz bilemediğiniz şey içinde yorum yapmayın...

Şirk mirk demiş çocuğu yüzükle yapcaz filan sanıyor sanırım :))) şu dini herşeye karıştırıp olaydan kopanlara illet oluyorum. Ayrıca ben daha önce daire çiziyorsa erkek sağa sola gidiyorsa kız olarak bildiğimi yazmıştım benim karnım hep daire çiziyor ve oğlum olcak :) hepimizin sağlıklı huzurlu hayırlı bebişleri sağ sağlim gelsinler inşallah

Çok şükür iki evladım var biri oğlan biri kız allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaAllah.Hayırlısıyla bebeginizi kucağınıza alırsınız inşaAllah.Yüzük testine gelince şekil çok önemli degil bence şöyleki kız olacaksa yanlara doğru erkek olacaksa daire çiz derseniz yada bunun tam tersini söyleyin önemli olan dedigniz şekli yapması diye düşünüyorum

Ben söyleyerek yapmadım direk tuttum söyleyerekte denerim. Ben annemden biliyorum bunu aklımda öyle kalmıştı. Hep doğru çıktı ama burda diğer türlüsünde de doğru çıkan arkadaşlar olmuş. Sağlıkla gelsinler

ben bugün denedim cocuk için ilk cocugum erkek doğru cıkıo ikinciye hamileyim onuda erkek gösterio üçe denedim kız gösteri 6 ya kadar denedim 2 erkek 1kız doğuruyorum yani 6 cocuğum olsa 4 oğlan 2 kızım olacakmış gibi gösterio. şimdi işin garip tarafı bnm annem onun annesi ve onun annesi genetik gibi 2 oğlan bir kız doğuruolar. sürekli rutin iki oğlan bir kız kafam karıstı eğer bu doğruysa kesin onlara çektim.
evlilik yaşı denedim 16 çıktı iki kez denedim iki kezde 16 çıktı. bn 18 de evlendim ama bnm dini nikahım 16 yaşımda yapılmıştı kafam karıştı.

İkinci bebeğinizin cinsiyeti bellidir herhalde. Yüzük testi erkek diyordu. Tuttu mu acaba çok merak ettim?

tutmadi tatlim kizim olcak iinnnsalllaahhhhhh
Sağlıkla gelsin inşallah canım :) ilk oğlumda tuttu. 2. Ye hamile iken testi yaptığımda kız diyordu oğlum oldu. Şimdi yapınca sırasıyla erkek, erkek, kız, kız çıkıyor. Eşimde diyor ki bu yüzük seni kandırıyor. Kız olur diye hamile kalırsın yine oğlun olur diye takılıyor bana

saol canim Allah evlatlarimizi bagislasin
valla hamile kalmadan once deli gibi belirti ariyoruz adet tarihi yaklasinca bir damla çişi bosa harcamiyoruz test test test, sonra gebe kaliyoruz cinsiyet derdine dusuyoruz yani biz kadinlar hic duramiyorz yerimizde :)

Çevre baskısı tatlım. Doğuya gittikçe oğlun olsun baskısı, batıda ise kızın olsun baskısı. Sanki elimizde olan bir durum. Hayatımız hep toplum baskısı zaten.

Ayy bende yaptim ve hamileyim kiz çikti 2 oglm var onlarda tuttu ins bunda da tutar.ama 3le kalmadi 4 .de kiz cikti vallla yapmaya korktum
3 son olsun ins Allahim isteyene nasip etsin

Evet bende yaptım şuan şoklardayım . 1 Fatiha 3 ihlas okuduktan sonra çok bariz bir
Şekilde 1. Daire çizdi bir kızım var 2. İnde yeniden okudum bu sefer yine bariz bir şekilde ileri geri gitti cinsiyeti henüz belli değil belli olunca yazarım 3. Ye yaptığımda herhangi bir tepki vermedi . Şaşkınım

1 aylık hamileyim ve yüzük daire şekli çizerek dönüyor Nisa’n ayında gerçekleşir yazarım doğru mu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…