Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
Benim de evlilik yasi tuttu ama cinsiyet tutmadi. Ilki erkek cikti ama kizim olacak nasipse.

Vallahi canım şu zamana kadar annemde dahil olmak üzere oda arkadaşlarına hep yapmış doğru sonuç bende bir çok kişiye yaptım doğru sonuç elde ettim banada evlenmeden önce yapıyolardı erkek çıkıyodu gebe kaldım yine erkek yani o kadar çok kişide yapılmış ve doğru sonuç alınmış ki doktora inanasım gelmiyo ancak 7 8 aylık olucak o zaman inanarım heralde

İyi akşamlar arkadaşlar.Ben arada yapıyorum bu testi doğru çıkıyor.etrafımdaki kişilere de yaptım dogru çıktı.benim 3 oglum var 4.kız görünüyor.ama cesaret edemiyorum.Testi yapip da doğru sonuç olan varmı yakın zamanda.

Ben kendime yaptım ve tanıdıgım kişilere yaptım doğru çıktı.Kızım olacak çıkmıştı kızım oldu şuan 8.ayını dolduracak inşaAllah.Hatta en çok şaşırdıgım da annem 11 doğum yapmış hepsinin sırasıyla cinsiyeti doğru çıktı

Ben bu testi herkese yaptım doğru sonuç düşük bebeğe ölen bebeğe kadar ama gel gelelim bende erkek çıkıyor doktor kız diyor 17 haftalık doktora inanasım gelmiyor
Burda bir yanlışlık var ileri geri gidiyorsa kız (kendi kalbinize tutun) daire çiziyorsa erkek :) yıllardır böyle bilirim ve hep doğru çıkmıştır

O sizin niyetinize göre öyle çıkıyordur.Ben erkekse karşıdan bana yada yanlara dogru salla kızsa daire çiz diyorum ve baktıgım herkes ve kendiminkilerde doğru çıktı bitek evlilik yaşına bakma geregi duymadım.

Bana mı dediniz bilmiyorum ama kendi kalp atışınıza da bakın sağa sola gidiyor sonra eşinize tutun daire çiziyor. Hı eğer anne karnında tam tersi oluyorsa ona yorum yapamam ama kendi kalp atışınızla karnınızda ki aynıysa siz kız olduğunuza göre o da kız demektir :) yani aslında herkeste şans eseri tutuyor denilebilir. Deneyin ne demek istediğimi anlarsınız (eğer çocuğunuz varsa onun kalbine tutup deneyin)

Evet size söylemiştim niyet nasıl edersek onu uyguluyo zaten.kızsa daire çiz erkekse karşıdan bana doğru salla demiçtim hepside doğru çıkmıştı.Hatta anbemin 11 doğumu var annemin kaç çocugu olmuşsa bardaga vur dedim 11 defa bardaga çarptı cinsiyetlerinide sırasıtla doğru bildi.hatta hızlan dedim okadar hızlı çarpmaya başladıki bardaga inanılacak gibi degil.

Yazmaya unutmuşum evet bir erkek bir kız iki çocugum var kızım 9 aylık.Kızımın cinsiyeti kesinleşmeden bakmıştım yüzük falına kız çıkmıştı ve defalarca yapmama ragmen sonuç degişmedi.

Anladım demekki bardak ya da göbekte değişiyor ama reelde burda yazılanın tam tersi çıkıyor :) sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

bebek icin denedim
bende niye ilk kaldırdığımda yüzük sabit duruyor
2. kez denediğimde hareket etmeye başlıyor 4 çocuğum çıkıyor . acaba ilkinde sabit durması ne demek

Ben de küçükken yapmıştım aynı çıkıyordu
Çocuk için baksam iyi olacak

bebek icin denedim
bende niye ilk kaldırdığımda yüzük sabit duruyor
2. kez denediğimde hareket etmeye başlıyor 4 çocuğum çıkıyor . acaba ilkinde sabit durması ne demek
Sabit durması kafanız karışık oldugundandır kararlı oldugnuzu algılayınca sorularınızı yanıtlamaya başlıyordur yani sabit olanı kaile almayın bence

Sabit durması kafanız karışık oldugundandır kararlı oldugnuzu algılayınca sorularınızı yanıtlamaya başlıyordur yani sabit olanı kaile almayın bence

ay inşallah dediginiz gibidir .
yoksa çocuk çok istiyorum bi türlü olmuyor .
acaba olmayacak mı diye sabit kalıyor diyorum bende . Allah korusun yaaa (

Pardonda böyle şeylere İnan var mı cidden.. ?? inananların kafalar 1 milyon galiba

ay inşallah dediginiz gibidir .
yoksa çocuk çok istiyorum bi türlü olmuyor .
acaba olmayacak mı diye sabit kalıyor diyorum bende . Allah korusun yaaa (
Ya cahilmisiniz arkadaşım siz? Yüzükten medet umacağına Allah’a inancın varsa otur dua et allahtan en iyisini iste.

Ya cahilmisiniz arkadaşım siz? Yüzükten medet umacağına Allah’a inancın varsa otur dua et allahtan en iyisini iste.

bilimsel olarak Altın ile hormonların bir bağlantısı olduğu kanıtlanmış.
siz bilemezsiniz insanın nelere umut bağlayacağını. biz Allahtan da istiyoruz merak etmeyin ..
Allah size böyle dertler vermesin. ufacık bir yüzükle umutlanacak kadar derin olmasin yaranız ..

Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah. Biraz da şöyle düşünün ya zamanı vardır isteğinizin yada hayırlı değildir.ya da allah herkese evlat,ev,araba iş güç nasip edecek die bi kural Yok. Evladınız olduğunda keşke doğurmasaydım diye üzüleceğiniz şeyler olmasın.dua ederken ve isterken de aklı başında dua edip isteyin.dikkat edin medet umduğunuz şeyler sizi şirke yöneltmesin! Bişey isteyeceğiniz tek merci ALLAH..

Ne saçma yorum ya kimsenin yüzükten bişey istedigi yok.Resmen insanlara nutuk atmış Açın youtube yi izleyin avrupanın bütün ülkelerinde bu test yapılmış sadece burda konuşulan bir hurafelik sanıyosunuz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…