Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
Meraktan denedim bişey anlamadım,
Yüzük hem gidip gelio hem daire çiziyo hem titriyo ikizmi olacak acaba

Meraktan denedim bişey anlamadım,
Yüzük hem gidip gelio hem daire çiziyo hem titriyo ikizmi olacak acaba
Bir süre elinizi sabit tutun çizilen şekilde sabitlenecek tek şekilde ısrarla sallanacak.

Canım ben yaptım 3 oğlum olacakmış. 3 kez yaptım aynı çıktı. Doğru mudur
Bir seferde tek tek sorup baktıysanız doğru.Mesela ilk çocugum kızmı olacak erkekmi dediginizde (bunu içinizden de söyleyebilirsiniz seslide)ne işaret ediyosa odur ama ilk an karışık şekiller oluyo sonra şeklini sabitliyo ısrarla aynı şekli çiziyo işte o doğru.Sonra ikinci çocugum olucakmı diye sorun olacaksa daire çiz olmayacaksa karşıdan bana salla de bu sana kalmış istersen tam terside sorabilirsin.olacak çıkarda cinsiyetini sor yine aynı şekilde ve öyle devam et.Ama her seferinde şekli sabitlemesini bekle ve daha hızlı salla de.Gerçekten samimiyetle yaparsan gözlerine inanamayacaksın her komutu anında uyguluyo.Ben defalarca ve tanıdıgım çok kişiye baktım hepsi birebir doğru çıktı

Canım ben şu şekilde yaptım. Saç telime yüzüğü geçirdim sol avucumun içine yüzüğü sıktım.besleme çektim 3 ihlas bir fatiha okuyup tekrar besmeleyle sol elimi açtım. Yüzüğü sağ elimle saç telinden tutup kaldırıp sol avucumun içine 3 kez dokundurup dokundurup çektim yüzük durur şekilde olunca yüzüğe kaç çocuğum olucak olucaksa cinsiyetleri ne diye sordum. Yüzük başta karışık gibi hareket etti, sonra ileri geri şekilde hızlı geldi gitti. Içimden dedim ki ilk çocuk erkek gerçekten de oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim. Yüzüğü avucumun içinde tutup bırakıp 3 kez dokundurup tekrar sordum ikinci çocuğumun cinsiyeti ne dedim,hızlı hızlı ileri geri gitti geldi yüzük, tekrar avucumla sıktım yine 3 kez dokundurup sordum üçüncü çocugum olcak mi olacaksa cinsiyeti ne diye yine hızlı şekilde ileri geri gitti geldi. 4. Kez yine yaptım aynı şeyi ama bu sefer dördüncüde hafif titremek dışında hiç hareket etmedi,içimden dördüncü çocuk yok demek ki dedim. 3 erkek çocuk çıktı. 4 kez yaptım en baştan başlayarak bu yüzük işini hepsinde 3 oğlan çıktı ve hepsinde dördüncü de durdu. Doğru mu yapmışım sence canım 3 oğlum mu olcak Allahın izniyle?

Evet cnm doğru yapmışsın demekki 3 oğlun olcak

Canim mesela sen bana bakabiliyor musun o nasıl oluyor

Altın alyansı nerden bulacam , ben nezaman
ev le ne cem

Aynı sını yapıyosun sadece bakacagın kişiyi niyet ediyosun.Ben kardeşlerimi niyet edip yapmıştım hep doğru çıkmıştı.
Anladım canım inşallah benimde doğru çıkar. Rüyalarimda da farklı farklı şeyler görüyorum 2 gündür, sen hamileyken yüzüğe baktığın günlerde doğacak bebeginin cinsiyetiyle ilgili rüyalar görüyor muydun canım

Hayır canım o tarz rüya gördüğmü hatırlamıyorum.Çok düşündügün için bilinç altına yerleşiyodur.

Hayır canım o tarz rüya gördüğmü hatırlamıyorum.Çok düşündügün için bilinç altına yerleşiyodur.
Evet çok düşündüğüm için olabilir canım. Merak işte 3 ya da 4 aylık olana kadar sürecek sanırım merakım:)

Bende yaptım 3 kere 2 kızım var çıktı 3 kere de 3. Oğlan dedi 1 ay var cinsiyeti öğrenmeye hayırlısı artık çıkanlar var mı peki

Ben bu testi herkese yaptım doğru sonuç düşük bebeğe ölen bebeğe kadar ama gel gelelim bende erkek çıkıyor doktor kız diyor 17 haftalık doktora inanasım gelmiyor

Benim de evlilik yasi tuttu ama cinsiyet tutmadi. Ilki erkek cikti ama kizim olacak nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…