Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300

Tuttumu acaba merak ettim ogrenmissinizdir artik

Bende yaptım ama cinsiyet tutmadı. Yüzük ileri geri gidiyor ama benim kızım olacak.

Cinsiyet yanlış çıktı. Kız görünüyordu erkek bebeğim

Bende dün yaptım. İlki kız çıktı zaten ilkim kız, ikinci erkek çıktı ikincim de erkek zaten yani ilk ikide doğru çıktı, şuan 5 haftalık hamileyim bunda da erkek çıktı bakalım yine doğru çıkacak mı. İlginç

Cinsiyet yanlış çıktı. Kız görünüyordu erkek bebeğim
Benim ikinci hamileliğimde neredeyse bütün teorilere göre kız çıkıyordu. Ben de kız istiyordum galiba kendimi psikolojik olarak etkiledim bunda da kız çıktı ama oğlum oldu.

Ben psikolojimizin yüzüğğ etkilediğine inanıyorum. Ben hep kız istedim bana yuvarlak döndü ama oğlum oldu. Sizin de aklınızdan keşke erkek olsa diye bir istek geçiyor muydu?

Evet başlarda yaparken içimden hep erkek geçiyordu gönlüm erkek istiyordu diye sanırım psikolojik dediğiniz gibi ama şimdi yaptığım zaman daire dönüyor artık

Ben psikolojimizin yüzüğğ etkilediğine inanıyorum. Ben hep kız istedim bana yuvarlak döndü ama oğlum oldu. Sizin de aklınızdan keşke erkek olsa diye bir istek geçiyor muydu?
Zaten doğrusu o. Yuvarlak erkek ileri geri kız

Evet başlarda yaparken içimden hep erkek geçiyordu gönlüm erkek istiyordu diye sanırım psikolojik dediğiniz gibi ama şimdi yaptığım zaman daire dönüyor artık
Daire erkek ileri geri kız
Konuda yanlışlık var

Şu an hala daire dönüyor ama bebeğim 28 haftalık ve kız
Daire olunca kız zaten. Sizin doğru. Ben cinsiyetini öğrenmeden önce daire dönüyordu cinsiyetini öğrendiğim günden bu yana ileri geri yapıyor:) bebeğim erkek

22 yaşında mı evlendin

Bende yaptim az önce 1 oglum var 1. ilk yaptigim ileri_geri oglan doğru cikti.
2.daire kız çıkti
3.oğlan çıkti
4.daha sallanmadi .Buna bakilirsa 3 cocugum olcqk ama imkansiz cunku cocugum olma olasiligi %0

Bende yaptim az önce 1 oglum var 1. ilk yaptigim ileri_geri oglan doğru cikti.
2.daire kız çıkti
3.oğlan çıkti
4.daha sallanmadi .Buna bakilirsa 3 cocugum olcqk ama imkansiz cunku cocugum olma olasiligi %0

Neden yüzde sıfır menopoz durumu mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…