- 30 Ocak 2019
- 134
- 61
- 13
- 39
Evet bende yaptım şuan şoklardayım . 1 Fatiha 3 ihlas okuduktan sonra çok bariz bir
Şekilde 1. Daire çizdi bir kızım var 2. İnde yeniden okudum bu sefer yine bariz bir şekilde ileri geri gitti cinsiyeti henüz belli değil belli olunca yazarım 3. Ye yaptığımda herhangi bir tepki vermedi . Şaşkınım
1 aylık hamileyim ve yüzük daire şekli çizerek dönüyor Nisa’n ayında gerçekleşir yazarım doğru mu? :)
Bebeğinizin cinsiyeti Belli oldu mu?
Ben psikolojimizin yüzüğğ etkilediğine inanıyorum. Ben hep kız istedim bana yuvarlak döndü ama oğlum oldu. Sizin de aklınızdan keşke erkek olsa diye bir istek geçiyor muydu?Bende yaptım ama cinsiyet tutmadı. Yüzük ileri geri gidiyor ama benim kızım olacak.
Benim ikinci hamileliğimde neredeyse bütün teorilere göre kız çıkıyordu. Ben de kız istiyordum galiba kendimi psikolojik olarak etkiledim bunda da kız çıktı ama oğlum oldu.Cinsiyet yanlış çıktı. Kız görünüyordu erkek bebeğim
Ben psikolojimizin yüzüğğ etkilediğine inanıyorum. Ben hep kız istedim bana yuvarlak döndü ama oğlum oldu. Sizin de aklınızdan keşke erkek olsa diye bir istek geçiyor muydu?
Zaten doğrusu o. Yuvarlak erkek ileri geri kızBen psikolojimizin yüzüğğ etkilediğine inanıyorum. Ben hep kız istedim bana yuvarlak döndü ama oğlum oldu. Sizin de aklınızdan keşke erkek olsa diye bir istek geçiyor muydu?
Daire erkek ileri geri kızEvet başlarda yaparken içimden hep erkek geçiyordu gönlüm erkek istiyordu diye sanırım psikolojik dediğiniz gibiama şimdi yaptığım zaman daire dönüyor artık
Daire erkek ileri geri kız
Konuda yanlışlık var
Koca karı inancı diyelim o zamanŞu an hala daire dönüyor ama bebeğim 28 haftalık ve kız
Daire olunca kız zaten. Sizin doğru. Ben cinsiyetini öğrenmeden önce daire dönüyordu cinsiyetini öğrendiğim günden bu yana ileri geri yapıyor:) bebeğim erkekŞu an hala daire dönüyor ama bebeğim 28 haftalık ve kız
Hayır tam tersiDaire erkek ileri geri kız
Konuda yanlışlık var
22 yaşında mı evlendinben bunu hep yapıyorum ve yaptığım kişilerin evlilik yaşları bebek cinsiyetleri hep doğru çıkıyor =) annemle babam da dahil =) hatta evlendiği yaşı bilmeden baktığım insanlarında doğru çıkıyor. kendime yaptığımda ve yapılanlarda hep 22 çıkıyor ve ben 4 ay sonra 22 oluyorum ama sevgilim yokeğer tutarsa tamam diyeceğim yani
Bende yaptim az önce 1 oglum var 1. ilk yaptigim ileri_geri oglan doğru cikti.
2.daire kız çıkti
3.oğlan çıkti
4.daha sallanmadi .Buna bakilirsa 3 cocugum olcqk ama imkansiz cunku cocugum olma olasiligi %0
esim azosperm ondan☺
Neden yüzde sıfır menopoz durumu mu var
Neyseki bir çocuk var Allah bağışlasınesim azosperm ondan
Amin allah razi olsun..Neyseki bir çocuk var Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?